Şimdi burada ne demek istiyorsun ben bu kişiler arasındamıyım, yoksa sen bunları bilmiyorsun demek amacındamısın?
Beyler öncelikle eleştirme veya olumsuz düşüncelerinizi belirtmek hususunda böylesine laf sokmak çabasına girmeyin boş yere.daha anlaşabileceğimiz dilden konuşalım
MESELA sen oyuncu özelliklerinin maç motoruna nasıl yansıyacağından hebersizsin yanlış bildiğin birşey için senden mi akıl alıcaz desen alınmam. neden alınayım ki. gereksiz yere böyle insanı yoran okuyanı yarı kibar yarı laf sokma amacı güden sözlere ne gerek var ne söylemek istersen yazın burda gönül rahatlığıyla istersen küfür et zaten sanal alemdeyiz nede olsa yüz yüze görüşemiyoruz kiminleri özelden mesaj atıyor çok erkekçe(herkeze hodri meydan klavyeden özelden laf atmayın hatalıysam yüz yüze görüşelim) kimiside laf sokayım derken boş yere yoruluyor ortasını bulalım ve daha sade konuşmaya dikkat edelim. daha rahat analaşacağımızı düşünüyorum
PERPUTEA sana karşı saygım var ama senin kabullenmeme konusunda zaafın var ergün penbenin bile amc olduğunu savunabilecek kadar zaafın var alexin uzun şut attığını söylediğin bir iddan var şimdi lincoln üün ki muhtemelen 17 olacak alexte 16 olursa ayıp olmazmı allah aşkına ben alexten 3 senedir bir kere görmediğim o golleri (frikik hariç) lincoln den 2 maçta 2 kez gördüm
Son olarak bir gözlemim ise siz c.a veya p.a değerleri yüzünden zaten kimseye 17 üzerinde değer veremiyorsunuz diğer özelliklere gelincede kendi kafanıza göre yorumluyor ona hitaben diyorsunuz arda arada kendini kurtarıyor topsuz alandan 4 olmaz 12 olur vs arda çevik olmazmı bak topla nasıl dönüyor 12-13 olur sonra bir bakıyoruz adamın bütün özellikleri 12 17 aralığında
KLASİK TÜRK MANTIĞI HERHALDE NE İŞ OLSA YAPARIM ABİHİÇ BİR İŞİDE ADAM AKILLI YAPAMAM O AYRI KONU 17Yİ GEÇMEZ