Quote Originally Posted by Emurafu View Post
Cska Yenilmez..Çünkü Psv ye yenılmeleri kötü oldu..Onlar için son sans sayılır..

Vagner love-Jo ikilisi

Bu iki oyuncuda ne arasan var savunmaları yıpratıyorlar psv-Cska macını izledinizmi macta ne tempo vardı..İki takımda ataga cabuk cıkıyore Cska son yıllarda evinde hiç yenilmedi..

Mümkünse diger takımları köy takımları yapmayın..Artık bırakalım sunları..Hep köy takımı yapa yapa biz zarar görüyoruz..
Artık kendimize güvenmeyellimi abi. Eğer CSK bizden güçlüyse nie şampiyonlar ligindeyiz.

PSV CSK'a mahfetti son dakikada o da büyük hataydı golü yediler. Başkada ben CSK atağı göremedim.

Quote Originally Posted by gahanthegod View Post
Hangi Alex, yillardir Milli Takima cagrilmayan, Avrupa maclarinda arada bir oynayan Alex mi? Yoksa takimina UEFA'yi kazandiran, 2006'da Milli Takim'a girisini yapan Carvalho mu? Carvalho'yu kac kere izledin ki. Ben hatirliyorum mesela 04/05'te UEFA'yi alan kadroda en cok goze batan isimdi, belli ediyordu kendini.

Bir de cidden diyorum, Dudu diyorsun da kac kere izledin.. Veya Ignasevich'i, Berezutskiy kardesleri, Gusev'i, Aldonin'i... Neye gore sizin oyuncularinizi daha buyuk goruyorsun? Fiyatlarina gore mi nedir?

Inter'den elbette gucsuz de, simdi Rize de Inter'den gucsuz, bilmem anlatabildim mi. Yani futbolculara bagli hersey. Ve CSKA'nin son sansi bu, kendi seyircileri onunde asilacaklardir. Fenerbahce'nin is su 2 macta cok ama cok zor. 2 macta 1 puan, sonra 2 mac iceride oynanilacagi dusunulurse kardir, basaridir.
Yok bizde Zico çıkacak maça o golleri atacak Danielden iyi.

Alex milli takımda ne kadar oynadı bilmiyorum ama 30'un üstünde. Daniel'i izledim finalde iyi oyuncuydu kötü demiyorum ama Alex ondan iyi. Alex pasları Danielin hızından iyidir ve daha yararlıdır.

Ignasevich ee ne olmuş. Samuel ondan kötü mü ? 3'e katlar tamam o iyi oyuncu ama o kadarda abarttın. Yanındakilere ne demeli. Edu ondan çok iyi ki milli takımda oynuyor. Lugano Aşmış zaten.

Saydığın diğer oyuncular kim.

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
Takimdaki oyunculara gore maca yorum yapacaksak ve oyunculara gore mac skoru belli olacak ise hic futbolcular sahaya cikmasin. Boyle bir dusunce nasil olabilir ?

Inter'in Fenerbahce'den kadrosu cok cok ustundu ayni sekilde Fenerbahce'nin Rize'den. Skor hic bir zaman belli olmaz, oyuncularin o gun ku durumlarina sahaya ruhunu yansitmalarina bagli. Inter bu maci aldik havasi ile cikti maca az kaldi husran yasayacakti. Sonucu kestirmek guc bekleyip gorecegiz.
Zaten bende Fener net kazanacak demiyorum sadece kadromuza göre yorum yapıyom.

Quote Originally Posted by aimar1905 View Post
Allah aşkına alex le Jo nasıl karşılaştırılabilir jo safkan bi santrafor alex ise amc
Onu karşlaştıran kim. Ben belirttim zaten Forvetimiz berbat diye.