Sayfa 8 / 12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 360 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi | Grup G

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Cska Yenilmez..Çünkü Psv ye yenılmeleri kötü oldu..Onlar için son sans sayılır..

Vagner love-Jo ikilisi

Bu iki oyuncuda ne arasan var savunmaları yıpratıyorlar psv-Cska macını izledinizmi macta ne tempo vardı..İki takımda ataga cabuk cıkıyore Cska son yıllarda evinde hiç yenilmedi..

Mümkünse diger takımları köy takımları yapmayın..Artık bırakalım sunları..Hep köy takımı yapa yapa biz zarar görüyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Cok fazla emin konusmasak daha iyi olacak diye dusunuyorum. inter'de yenilmez deniliyordu ama demek ki yenilebiliyormus. Bekleyip gorecegiz.

3. Default

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    Jo Hikaye.

Alex O dediğin adamı 3'e katlar. Love sorun işe Kezman zaten söylemeye gerek yok. Ama Lugano ve Edu ortada süper oynuyorlar. Carlos'u saymıyorum bile. Önder'de idare eder toparlar. O yani sorun yok. Dudu diyonuz Appiah diyoruz daha ne olsun. Defansları hiöç bişey rahat rahat atar İnter'den kat kat güçsüz.

Daha ne olsun isteyene güzellikle saygıyla cevap veririm.
    Hangi Alex, yillardir Milli Takima cagrilmayan, Avrupa maclarinda arada bir oynayan Alex mi? Yoksa takimina UEFA'yi kazandiran, 2006'da Milli Takim'a girisini yapan Carvalho mu? Carvalho'yu kac kere izledin ki. Ben hatirliyorum mesela 04/05'te UEFA'yi alan kadroda en cok goze batan isimdi, belli ediyordu kendini.

Bir de cidden diyorum, Dudu diyorsun da kac kere izledin.. Veya Ignasevich'i, Berezutskiy kardesleri, Gusev'i, Aldonin'i... Neye gore sizin oyuncularinizi daha buyuk goruyorsun? Fiyatlarina gore mi nedir?

Inter'den elbette gucsuz de, simdi Rize de Inter'den gucsuz, bilmem anlatabildim mi. Yani futbolculara bagli hersey. Ve CSKA'nin son sansi bu, kendi seyircileri onunde asilacaklardir. Fenerbahce'nin is su 2 macta cok ama cok zor. 2 macta 1 puan, sonra 2 mac iceride oynanilacagi dusunulurse kardir, basaridir.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Takimdaki oyunculara gore maca yorum yapacaksak ve oyunculara gore mac skoru belli olacak ise hic futbolcular sahaya cikmasin. Boyle bir dusunce nasil olabilir ?

Inter'in Fenerbahce'den kadrosu cok cok ustundu ayni sekilde Fenerbahce'nin Rize'den. Skor hic bir zaman belli olmaz, oyuncularin o gun ku durumlarina sahaya ruhunu yansitmalarina bagli. Inter bu maci aldik havasi ile cikti maca az kaldi husran yasayacakti. Sonucu kestirmek guc bekleyip gorecegiz.

Allah aşkına alex le Jo nasıl karşılaştırılabilir jo safkan bi santrafor alex ise amc

Moskova'daki maç zor geçecek gerçekten.Buradan alabileceğimiz 1 puan çok güzel olur.

PSV'de Koevermans ve Lazovic çok etkili isimler.PSV ile Kadıköy'de yapacağımız maçı mutlaka kazanmalıyız.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İkizler vardı bu takımda.Ben bu takımı grubun en zayıf halkası olarak görüyorum.Bizde deplasmanlarda iyi kapanıyoruz.Stoperlerimiz ve önliberolarımız kapandıkmı daha iyi oynuyorlar kontraataka uyan bir oyunumuz var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'mizin 2. veya 3. olacağını düşünüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Cska Yenilmez..Çünkü Psv ye yenılmeleri kötü oldu..Onlar için son sans sayılır..

Vagner love-Jo ikilisi

Bu iki oyuncuda ne arasan var savunmaları yıpratıyorlar psv-Cska macını izledinizmi macta ne tempo vardı..İki takımda ataga cabuk cıkıyore Cska son yıllarda evinde hiç yenilmedi..

Mümkünse diger takımları köy takımları yapmayın..Artık bırakalım sunları..Hep köy takımı yapa yapa biz zarar görüyoruz..
    Artık kendimize güvenmeyellimi abi. Eğer CSK bizden güçlüyse nie şampiyonlar ligindeyiz.

PSV CSK'a mahfetti son dakikada o da büyük hataydı golü yediler. Başkada ben CSK atağı göremedim.

Quote Originally Posted by gahanthegod View Post
    Hangi Alex, yillardir Milli Takima cagrilmayan, Avrupa maclarinda arada bir oynayan Alex mi? Yoksa takimina UEFA'yi kazandiran, 2006'da Milli Takim'a girisini yapan Carvalho mu? Carvalho'yu kac kere izledin ki. Ben hatirliyorum mesela 04/05'te UEFA'yi alan kadroda en cok goze batan isimdi, belli ediyordu kendini.

Bir de cidden diyorum, Dudu diyorsun da kac kere izledin.. Veya Ignasevich'i, Berezutskiy kardesleri, Gusev'i, Aldonin'i... Neye gore sizin oyuncularinizi daha buyuk goruyorsun? Fiyatlarina gore mi nedir?

Inter'den elbette gucsuz de, simdi Rize de Inter'den gucsuz, bilmem anlatabildim mi. Yani futbolculara bagli hersey. Ve CSKA'nin son sansi bu, kendi seyircileri onunde asilacaklardir. Fenerbahce'nin is su 2 macta cok ama cok zor. 2 macta 1 puan, sonra 2 mac iceride oynanilacagi dusunulurse kardir, basaridir.
    Yok bizde Zico çıkacak maça o golleri atacak Danielden iyi.

Alex milli takımda ne kadar oynadı bilmiyorum ama 30'un üstünde. Daniel'i izledim finalde iyi oyuncuydu kötü demiyorum ama Alex ondan iyi. Alex pasları Danielin hızından iyidir ve daha yararlıdır.

Ignasevich ee ne olmuş. Samuel ondan kötü mü ? 3'e katlar tamam o iyi oyuncu ama o kadarda abarttın. Yanındakilere ne demeli. Edu ondan çok iyi ki milli takımda oynuyor. Lugano Aşmış zaten.

Saydığın diğer oyuncular kim.

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Takimdaki oyunculara gore maca yorum yapacaksak ve oyunculara gore mac skoru belli olacak ise hic futbolcular sahaya cikmasin. Boyle bir dusunce nasil olabilir ?

Inter'in Fenerbahce'den kadrosu cok cok ustundu ayni sekilde Fenerbahce'nin Rize'den. Skor hic bir zaman belli olmaz, oyuncularin o gun ku durumlarina sahaya ruhunu yansitmalarina bagli. Inter bu maci aldik havasi ile cikti maca az kaldi husran yasayacakti. Sonucu kestirmek guc bekleyip gorecegiz.
    Zaten bende Fener net kazanacak demiyorum sadece kadromuza göre yorum yapıyom.

Quote Originally Posted by aimar1905 View Post
    Allah aşkına alex le Jo nasıl karşılaştırılabilir jo safkan bi santrafor alex ise amc
    Onu karşlaştıran kim. Ben belirttim zaten Forvetimiz berbat diye.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Beyler cskanın oyuncularını sayıyoruz oke psvnin sayıyoruz oke şimdi yer değiştirelim takımları fenerbahçenin kadrosu , İnter karşısında oynadığı futbol CSKda olsa acaba ne yorum yapardık hiç düşündünüz mü ?

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Ersin harbiden çoğu yerde saçmalamışsın.İlk olarak Jo kim diyorsun.Sonra Kezman'ı Love'den,Alex'i Carvalho'dan üstün görüyorsun ki burada fanatiklik yapıyorsun.
    'Eğer CSK bizden güçlüyse nie şampiyonlar ligindeyiz.'gibi hiç bir anlam ifade etmeyen bir cümle sarfediyorsun.Sonuç olarak İnter'i yendiniz diye kendini kaf dağında görmeyin.Cska kadrosunun Fenerden eksiği yok fazlası var.Rusya'daki maçın favorisi de Cska takımıdır.Fenerbahçe 1 puan alırsa başarı sayılmalıdır...

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Ersin harbiden çoğu yerde saçmalamışsın.İlk olarak Jo kim diyorsun.Sonra Kezman'ı Love'den,Alex'i Carvalho'dan üstün görüyorsun ki burada fanatiklik yapıyorsun.
    'Eğer CSK bizden güçlüyse nie şampiyonlar ligindeyiz.'gibi hiç bir anlam ifade etmeyen bir cümle sarfediyorsun.Sonuç olarak İnter'i yendiniz diye kendini kaf dağında görmeyin.Cska kadrosunun Fenerden eksiği yok fazlası var.Rusya'daki maçın favorisi de Cska takımıdır.Fenerbahçe 1 puan alırsa başarı sayılmalıdır...
    Lütfen dikkatli oku ben Kezman o kadar kötü ki diyorum sen love ile karşalştırmışım sayıyorsun seni dikkate almam. Okumadan yorum yapma.

Canavar20 cok sacmaliyorsun gercektende.

Carvalho-Alex kiyaslamasi yapiyorsun.
    Kezman kötü degil diyorsun.
    Jo hikaye diyorsun.
    Yetmiyor,Fenerbahce Cskadan kötüyse neden Cldeyiz diyorsun.

Görüyorum ki bir Inter galibiyeti sizleri göklere cikarmis.Fazla ucmayin,sonra yere düsünce aciniz büyük olur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Jo hikaye diyorsun.

Görüyorum ki bir Inter galibiyeti sizleri göklere cikarmis.Fazla ucmayin,sonra yere düsünce aciniz büyük olur
    Ya yere düşmessek ?

omer-faruk-14 Misafir

Jo Hikaye.

Alex O dediğin adamı 3'e katlar. Love sorun işe Kezman zaten söylemeye gerek yok. Ama Lugano ve Edu ortada süper oynuyorlar. Carlos'u saymıyorum bile. Önder'de idare eder toparlar. O yani sorun yok. Dudu diyonuz Appiah diyoruz daha ne olsun. Defansları hiöç bişey rahat rahat atar İnter'den kat kat güçsüz.

Daha ne olsun isteyene güzellikle saygıyla cevap veririm.
    Katlasın bakalım Alex "o dediğin adam" diye hitap ettiğin Daniel Carvalho'yu. Ayrıca Jo hikaye dediğin, laf ise ben de şunu diyim: Fener'in Inter galibiyeti de hikaye!

Artık kendimize güvenmeyellimi abi. Eğer CSK bizden güçlüyse nie şampiyonlar ligindeyiz.

PSV CSK'a mahfetti son dakikada o da büyük hataydı golü yediler. Başkada ben CSK atağı göremedim.

Yok bizde Zico çıkacak maça o golleri atacak Danielden iyi.

Alex milli takımda ne kadar oynadı bilmiyorum ama 30'un üstünde. Daniel'i izledim finalde iyi oyuncuydu kötü demiyorum ama Alex ondan iyi. Alex pasları Danielin hızından iyidir ve daha yararlıdır.

Ignasevich ee ne olmuş. Samuel ondan kötü mü ? 3'e katlar tamam o iyi oyuncu ama o kadarda abarttın. Yanındakilere ne demeli. Edu ondan çok iyi ki milli takımda oynuyor. Lugano Aşmış zaten.

Saydığın diğer oyuncular kim.
    1. Hönk! ne dedin?
    2.Edu=Ignasevich? Amma da aşmışsın ha.

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post

Jo hikaye diyorsun.

Ben de onu diyorum işte.

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Ya yere düşmessek ?
    Kanaryasınınız siz zaten hiç bir zaman düşmezsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by omer-faruk-14 View Post
    Kanaryasınınız siz zaten hiç bir zaman düşmezsiniz.
    Evet en büyük biziz en iyi biziz dünyadaki hiç bir övgü sıfatını takımıma layık bumuyorum

Ya yere düşmessek ?

Helal olsun derim,ülkemizin takimi Avrupada basarili oldu diye sevinirim,gurur duyarim.

Ama görüyorumki bir Inter galibiyeti sizi ucurmus,rehavet üst safhada.Ondan dolayi diyorum,fazla ucmayin,sonra yere düserseniz aciniz büyük olur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Helal olsun derim,ülkemizin takimi Avrupada basarili oldu diye sevinirim,gurur duyarim.

Ama görüyorumki bir Inter galibiyeti sizi ucurmus,rehavet üst safhada.Ondan dolayi diyorum,fazla ucmayin,sonra yere düserseniz aciniz büyük olur
    Inter maçı ile alakası yok ....
    kadromuz iyi avrupada iyi oynuyoruz neden cskayı büyütüyoruz neden psvyi büyütüyoruz tmm onlarda iyiler ama korkmaya gerek yok onların oyuncuları çok iyi ama bizimkiler kötü mü ?

omer-faruk-14 Misafir

Evet en büyük biziz en iyi biziz dünyadaki hiç bir övgü sıfatını takımıma layık bumuyorum
    Buyur sana cevap!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    kadromuz iyi avrupada iyi oynuyoruz neden cskayı büyütüyoruz neden psvyi büyütüyoruz tmm onlarda iyiler ama korkmaya gerek yok onların oyuncuları çok iyi ama bizimkiler kötü mü ?
    Bu mesajını görmemişim. Bir şey daha Sen diyosun ki büyütmeye gerek yok diye. Çoğu şöyle yapıyor:
    1. CSKA, PSV'yi mahalle takımı yapıyor.
    2. Fener'i Dünya Klas'ı yapıyor. Ben bu yüzden sinirleniyorum yani yanlış anlama.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Buyur sana cevap!
    Bu konuda cevap verilecek bir şey yokki
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Buyur sana cevap!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Bu mesajını görmemişim. Bir şey daha Sen diyosun ki büyütmeye gerek yok diye. Çoğu şöyle yapıyor:
    1. CSKA, PSV'yi mahalle takımı yapıyor.
    2. Fener'i Dünya Klas'ı yapıyor. Ben bu yüzden sinirleniyorum yani yanlış anlama.

O dediklerinde haklısın onlar çok iyi takımlar ...rusya deplasmanında gelcek 1 puan izi sevindirmeli bana göre

Bak güzel kardesim anlamiyorsun beni.Yazdiklarimi 2-3 kere oku istersen.
    Yahu biz onlardan neden korkalim ? Diyorum ki,onlari hafife aliyoruz hemen 1 galibiyet aldiktan sonra,kendimizi en iyi ilan ediyoruz,ama sonra yenildigimiz zaman acimiz büyük oluyor.Bu mantelite yanlis diyorum O mac geride kaldi,biz önümüze bakalim,rakibi aynen inter macindaki gibi ciddiye alalim,tam konstantre olalim maclara,ozaman önümüzde duracak kimse kalmaz ! Onlar bizden korkar

Anladin demi beni

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bak güzel kardesim anlamiyorsun beni.Yazdiklarimi 2-3 kere oku istersen.
    Yahu biz onlardan neden korkalim ? Diyorum ki,onlari hafife aliyoruz hemen 1 galibiyet aldiktan sonra,kendimizi en iyi ilan ediyoruz,ama sonra yenildigimiz zaman acimiz büyük oluyor.Bu mantelite yanlis diyorum O mac geride kaldi,biz önümüze bakalim,rakibi aynen inter macindaki gibi ciddiye alalim,tam konstantre olalim maclara,ozaman önümüzde duracak kimse kalmaz ! Onlar bizden korkar

Anladin demi beni
    o zaman CSKA yenilmez yazmayın ... bunlar çok iyi bunlar sizi bitirir yazmayında bizde cvp vermeyelim

Nesil
    2006
    Yer
    -

Ben CSKA yenecez demedim aslında o hırslada demişsem özür. Sadece büyütüyorsunuz dedim, ve kadromuz onlardan iyi dedim yenilebiliriz ama rakibi büyütürek neler olduğunu görüyoruz. Hem büyütün İnter maçı gibi kazanırız.

Ben dostça tartışalım dedim ama olmamış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya Fenerbahçe

Cska deplasmanından puanla dönecek bir takım o yüzden fazla korkmuyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    -

Zenit 2 - CSKA 1

Evet bakalım Zenit kadar olabilecekmiyiz.

Bu arada Daniel C. Yok Akinfeev yok Dudu oynatmayacak

bence ark fb berabere kalır gruptan 2, olarak cıkar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bu konusmalardan anlasılan tek sey mac zamanı bizi sözde destekleyen bi çok kişinin ortaya teker teker çıkması fenerbahçenin avrupada kazanması çokmu moralinizi bozuyo merak ediyorum? diyosunuzki çok abartmayın abartırız biz fenerbahçe taraftarıyız galibiyetimizi de maglubiyetimizi de abartırız bundan sizene sonra bu grup ilk açıklandığında yapılan yorumlarda da fenerin inter karşısında ezileceği grupta en fazla 3. olabilecegi falan konusuluyodu ama ne oldu biz o interi rahat rahat yendik bu maç yenilsekte telafisi var sonuçta deplasmanda oynuyoruz ama bjk ve gs yenilirse telafisinin pek olabileceğini sanmıyorum o yüzden sevgili diğer takım taraftarı kardeşlerim boşverin bizim yenilip yenilmeyeceğimizi biz bi şekilde telafi ederiz interi yenerek kaybetme kredimizi artırdık sonucta inşallah gs ve bjk yenerde avrupada bi kaç türk takımı ilerlemeye devam eder

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    bu konusmalardan anlasılan tek sey mac zamanı bizi sözde destekleyen bi çok kişinin ortaya teker teker çıkması fenerbahçenin avrupada kazanması çokmu moralinizi bozuyo merak ediyorum? diyosunuzki çok abartmayın abartırız biz fenerbahçe taraftarıyız galibiyetimizi de maglubiyetimizi de abartırız bundan sizene sonra bu grup ilk açıklandığında yapılan yorumlarda da fenerin inter karşısında ezileceği grupta en fazla 3. olabilecegi falan konusuluyodu ama ne oldu biz o interi rahat rahat yendik bu maç yenilsekte telafisi var sonuçta deplasmanda oynuyoruz ama bjk ve gs yenilirse telafisinin pek olabileceğini sanmıyorum o yüzden sevgili diğer takım taraftarı kardeşlerim boşverin bizim yenilip yenilmeyeceğimizi biz bi şekilde telafi ederiz interi yenerek kaybetme kredimizi artırdık sonucta inşallah gs ve bjk yenerde avrupada bi kaç türk takımı ilerlemeye devam eder
    İmza
    Deniz Özmen

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Fenerbahçe bu başLangıçLa inanıyorum ki 1. yada 2. olur gruptan çıkar.İçerde Maç kaybetmez.Hatta puan biLe bırakmaz beLki..
    Ard arda iki depLasmana gidiyor İnter maçı sonrası,bunLarda yeniLemezse şansı iyice artar vede yeniLmeyecek gbi futboL oynuyor Fenerbahçe..
    İnş yüzümüzü kara çıkarmaz FENERBAHÇE

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by sananes View Post
    SÜpersin...

Bu arada İnter galibiyetinide abartbayacaksak daha hangi galibiyetleri abartalım.

Sayfa 8 / 12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri