1 ile 30 arası toplam 360 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi | Grup G

Hybrid View

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Ya yere düşmessek ?

Helal olsun derim,ülkemizin takimi Avrupada basarili oldu diye sevinirim,gurur duyarim.

Ama görüyorumki bir Inter galibiyeti sizi ucurmus,rehavet üst safhada.Ondan dolayi diyorum,fazla ucmayin,sonra yere düserseniz aciniz büyük olur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Helal olsun derim,ülkemizin takimi Avrupada basarili oldu diye sevinirim,gurur duyarim.

Ama görüyorumki bir Inter galibiyeti sizi ucurmus,rehavet üst safhada.Ondan dolayi diyorum,fazla ucmayin,sonra yere düserseniz aciniz büyük olur
    Inter maçı ile alakası yok ....
    kadromuz iyi avrupada iyi oynuyoruz neden cskayı büyütüyoruz neden psvyi büyütüyoruz tmm onlarda iyiler ama korkmaya gerek yok onların oyuncuları çok iyi ama bizimkiler kötü mü ?

kadromuz iyi avrupada iyi oynuyoruz neden cskayı büyütüyoruz neden psvyi büyütüyoruz tmm onlarda iyiler ama korkmaya gerek yok onların oyuncuları çok iyi ama bizimkiler kötü mü ?

Bak güzel kardesim anlamiyorsun beni.Yazdiklarimi 2-3 kere oku istersen.
    Yahu biz onlardan neden korkalim ? Diyorum ki,onlari hafife aliyoruz hemen 1 galibiyet aldiktan sonra,kendimizi en iyi ilan ediyoruz,ama sonra yenildigimiz zaman acimiz büyük oluyor.Bu mantelite yanlis diyorum O mac geride kaldi,biz önümüze bakalim,rakibi aynen inter macindaki gibi ciddiye alalim,tam konstantre olalim maclara,ozaman önümüzde duracak kimse kalmaz ! Onlar bizden korkar

Anladin demi beni

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bak güzel kardesim anlamiyorsun beni.Yazdiklarimi 2-3 kere oku istersen.
    Yahu biz onlardan neden korkalim ? Diyorum ki,onlari hafife aliyoruz hemen 1 galibiyet aldiktan sonra,kendimizi en iyi ilan ediyoruz,ama sonra yenildigimiz zaman acimiz büyük oluyor.Bu mantelite yanlis diyorum O mac geride kaldi,biz önümüze bakalim,rakibi aynen inter macindaki gibi ciddiye alalim,tam konstantre olalim maclara,ozaman önümüzde duracak kimse kalmaz ! Onlar bizden korkar

Anladin demi beni
    o zaman CSKA yenilmez yazmayın ... bunlar çok iyi bunlar sizi bitirir yazmayında bizde cvp vermeyelim

omer-faruk-14 Misafir

Evet en büyük biziz en iyi biziz dünyadaki hiç bir övgü sıfatını takımıma layık bumuyorum
    Buyur sana cevap!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu mesajını görmemişim. Bir şey daha Sen diyosun ki büyütmeye gerek yok diye. Çoğu şöyle yapıyor:
    1. CSKA, PSV'yi mahalle takımı yapıyor.
    2. Fener'i Dünya Klas'ı yapıyor. Ben bu yüzden sinirleniyorum yani yanlış anlama.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by omer-faruk-14 View Post
    Buyur sana cevap!
    Bu konuda cevap verilecek bir şey yokki
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by omer-faruk-14 View Post
    Buyur sana cevap!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Bu mesajını görmemişim. Bir şey daha Sen diyosun ki büyütmeye gerek yok diye. Çoğu şöyle yapıyor:
    1. CSKA, PSV'yi mahalle takımı yapıyor.
    2. Fener'i Dünya Klas'ı yapıyor. Ben bu yüzden sinirleniyorum yani yanlış anlama.

O dediklerinde haklısın onlar çok iyi takımlar ...rusya deplasmanında gelcek 1 puan izi sevindirmeli bana göre

Mesaj Yetkileri