1 ile 30 arası toplam 59 sonuç

Konu: TÜRKİYE-yunanistan Maçı Ali Sami Yen’de

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Keşke Bursa ya verseLerdi.Bursa şu konumda en iyi ev sahipLiği yapabiLecek seyirci ve stada sahip.
    bencede ali samiyendense bursa daha iyi.ayriyetten artik milli takimi birazda anadolu insanina seyrettirelim surekli maclar istanbulda bursadaki kayseride ki futbol severin sucu ne

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    bencede ali samiyendense bursa daha iyi.ayriyetten artik milli takimi birazda anadolu insanina seyrettirelim surekli maclar istanbulda bursadaki kayseride ki futbol severin sucu ne

Doğru.Kayseri ye versinLer Konya ya versinLer antaLya ya versinLer.Sadece İstanbuL takımLarının sahasına verirsen işte sonra böyLe yok bizim Ua tribünü yok bizim çarşı tribünü diye miLLi maçta biLe maç başLamadan ayrımcıLık başLar.ÖyLe adamlar varki maç sırf aLi samiyende diye yada İnönü Kadıköyde diye maça gitmez.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Doğru.Kayseri ye versinLer Konya ya versinLer antaLya ya versinLer.Sadece İstanbuL takımLarının sahasına verirsen işte sonra böyLe yok bizim Ua tribünü yok bizim çarşı tribünü diye miLLi maçta biLe maç başLamadan ayrımcıLık başLar.ÖyLe adamlar varki maç sırf aLi samiyende diye yada İnönü Kadıköyde diye maça gitmez.
    Ben Macaristan maçına filan gittim Hayrettin abi benim için sorun yok.

Mesaj Yetkileri