1 ile 30 arası toplam 59 sonuç

Konu: TÜRKİYE-yunanistan Maçı Ali Sami Yen’de

Hybrid View

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post

keşke bizimde ali samiyen gibi stadımız olsaydı belki olanlar gibi dağ başına kaçmazdık

Ileri gittiginin farkindasin demi ?

Ali Samiyene bosuna Cehennem demediler.Zamaninda biz orada ne basarilar elde ettik,yabanci futbolcular,takimlar buraya gelmemek icin bahaneler uyduruyorlardi.Maldini´nin,Davids`in sözlerini,Liverpoollularin sözlerini unutmadik halen.Simdi sen gelmis ne atmosferi diyorsun ? Ne görüntüsü diyorsun ? Maca bi git,ozaman görürsün atmosferi,görüntüyü

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Ali Samiyene bosuna Cehennem demediler.Zamaninda biz orada ne basarilar elde ettik,yabanci futbolcular,takimlar buraya gelmemek icin bahaneler uyduruyorlardi.Maldini´nin,Davids`in sözlerini,Liverpoollularin sözlerini unutmadik halen.Simdi sen gelmis ne atmosferi diyorsun ? Ne görüntüsü diyorsun ? Maca bi git,ozaman görürsün atmosferi,görüntüyü
    Hangi konuda ileri gittim Olimpiyat Stadı şehrin merkezinde miydi ?

Atmosfer her milli maçta olur ben olmaz demedim okuma zahmetinde bulunursan anlarsın belki

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Arkadaş doğru söylüyo Ryan Giggs röportajda direk "Gittiğiniz en korkunç deplasman" sorusuna "Kesinlikle Galatasaray maçıdır oradaki atmosferi hiçbir yerde görmedim" demiş. Galatasaray o aralar Avrupa'da bir ivme yakalamıştı yoksa atmosfer Galatasaraylılıktan değil Türk'ün DeliKanınıdanır...

Mesaj Yetkileri