1 ile 30 arası toplam 696 sonuç

Konu: TSL 07/08 7. Hafta Galatasaray - Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    arkadasım sen neden bahsediorsun topa müdahale diye bişe var ortada saçma saçma konusma lütfen alakası yok..
    Arda kendini attı yani, öyle mi? Güldürmeyin beni ya
    Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    bu sene gs her maca 1-0 onde basliyo her macta penalti veriliyo artik turkiye ligini seyretmenin bi zevki kalmadi cunku skor belli gs ile oynayan herkes kesin bi penaltiya kurban gidiyo.yazik cok yazik.en buyuk cimbom,aslanim benim hakettik cok iyiydik,penaltiydi diyenlerede ellerini vicdanlarina koyup pozisyonu tekrar seyremeleini oneriyorum.
    Penaltı için gereken 10 hareketten 1i yapılırsa penaltı olur. Bu hareket her maçta 3 kere yapılırsa hakem 3ünde de çalmakla sorumludur.
    Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Neresi penaltı arkadaşlar? Niye penaltı bir açıklayabilir misiniz? Hangi Beşiktaş'lı oyuncu G.Saraylı oyuncuya dokunuyor. Kılları bile değmiyor. Yazık yazık Beşiktaş'ın hakkı yendi.
    Diyelim Beşiktaş'ın hakkı yendi (ki alakası bile yok) aynı duruma Galatasaray düşseydi aynı yakarışlarda bulunur muydun çok merak ediyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Arda kendini attı yani, öyle mi? Güldürmeyin beni ya

Penaltı için gereken 10 hareketten 1i yapılırsa penaltı olur. Bu hareket her maçta 3 kere yapılırsa hakem 3ünde de çalmakla sorumludur.

Diyelim Beşiktaş'ın hakkı yendi (ki alakası bile yok) aynı duruma Galatasaray düşseydi aynı yakarışlarda bulunur muydun çok merak ediyorum.

Ya futboLdan anLamıyorsun yada burda ki bütün BeşiktaşLıLarı sinirLendirip siteden uzakLaştırmak istiyorsun sen ?
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ya futboLdan anLamıyorsun yada burda ki bütün BeşiktaşLıLarı sinirLendirip siteden uzakLaştırmak istiyorsun sen ?
    O mesajda takdir edici unsuru gösterir misin abi? Çok merak ediyorum. Bu mesajla da tahrik oluyorsanız bence bu beni aşıyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

O mesajda takdir edici unsuru gösterir misin abi? Çok merak ediyorum. Bu mesajla da tahrik oluyorsanız bence bu beni aşıyor.

Yani oLay bu değiL.PenaLtı oLmadığını sende biLiyorsun ama penaLtı diyorsun.Çıkıp adam gibi desen ki biz bu maçı bu şekiLde kazanmayı haketmedik ama yinede kazandık beşiktaşLı arkadaşLar hakLı desen Şapkanı önüne eğsen ne burda kimse iLe tartışır nede biz size karşı bişeyLer anLatmak için kendimizi yorararız.GerçekLeri kabuLLenmek neden zor geLiyor ?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Yani oLay bu değiL.PenaLtı oLmadığını sende biLiyorsun ama penaLtı diyorsun.Çıkıp adam gibi desen ki biz bu maçı bu şekiLde kazanmayı haketmedik ama yinede kazandık beşiktaşLı arkadaşLar hakLı desen Şapkanı önüne eğsen ne burda kimse iLe tartışır nede biz size karşı bişeyLer anLatmak için kendimizi yorararız.GerçekLeri kabuLLenmek neden zor geLiyor ?
    Bu bakış açısıyla işimiz zor. O zaman bir de benim açımdan bakalım. Bence penaltı. Her hakem vermeyebilir ama benim görüşüme göre penaltı. Penaltı olduğunu sen de biliyorsun. Çıkıp kutla tebrik et. Bu bakış açısıyla cidden hiçbir yere varamayız.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu bakış açısıyla işimiz zor. O zaman bir de benim açımdan bakalım. Bence penaltı. Her hakem vermeyebilir ama benim görüşüme göre penaltı. Penaltı olduğunu sen de biliyorsun. Çıkıp kutla tebrik et. Bu bakış açısıyla cidden hiçbir yere varamayız.

10 kişiden birisi penaLtı diğerLeri değiLdi diyorsa kusura bakmada bakış açısı feLan oLmuyor ortada...

Nesil
    2006

Hiç merak etme bulunurdum. Haklının yanında olurum. Herşey oratada...

Mesaj Yetkileri