Ahmet Çakar bence Türkiye'nin en iyi spor yorumcularından birisidir ve görüşlerine itibar ederim her zaman, aynı şekilde Erman Toroğlu'nun da...

Ahmet Çakar penaltı değil diyor, Erman Toroğlu da pozisyon için kararsız konuşmuş. Arkadaşımın babası, eski SüperLig hakemi de penaltı değil diyor, birçok otorite penaltı değil diyor. Bence de penaltı değil, alakası bile yok. Orda Arda'nın yerinde ben olsam, ben de taktırırdım kendimi ayaklardan birine, çünkü başka çaresi yoktu, topu kaybetmişti.

Diatta Bursaspor için izlenmiş ama Beşiktaş almış. Beşiktaş bu sene şaka gibi transferler yaptı. Diatta, ahı gitmiş vahı kalmış, serbest bırakılmış bir futbolcu, Beşiktaş bu adamı satın aldı. Higuain desen, berbat bir futbolcu, gitti o alındı, yine Cisse desen hayalet gibi bir isim. Aralarından en iyisi, bence kötünün iyisi Tello çıktı. Şu an Beşiktaş'ın en iyi yabancıları Delgado ve Bobo, gerisi faso fiso. Beşiktaş yabancı transferinde yaptığı hataların bedelini ödüyor, Porto karşısında da alınacak bir mağlubiyet Ertuğrul Sağlam'ın biletini keser.