Marsilya kazandı, Beşiktaş kaybetti..
Marsilya kazandı, Beşiktaş kaybetti..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Şuanki şokumu sizlere anlatamam.
Ertuğrul Sağlam kredileri teker teker tüketiyor ne zamana kadar sürer belirsiz
Son Dakikada Yenilen Gol Ertugrul Saglam Ne Yapsın![]()
![]()
yazık oldu beşiktaşa maçın hakkı beraberlikti.. zaten böyle oynasalar sabaha kadar gol olmayacaktı..
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Maçın ilk yarısında galibiyeti isteyen, arzulu, istekli olan taraf Beşiktaş'tı...Pozisyonlarda buldu fakat degerlendiremedi bir türlü..2.yarıya ise ilk devreye nazaran daha temposuz başladık..ortada bir oyun izledik..bi ara biraz dirilme görülsede sonucu lehimize çeviremedik bu dakikalarda..Maçta galip gelmesi gereken bi taraf varsa bu Bjk olmalıydı oynadıgı futbol ve buldugu pozisyonlarlaçç..fakat futbol nankör tarafını gösterdi ve yine maglup olduk..hem de çok dramatik bir golle..artık umutlar bitti diyebiliriz![]()
icime dogmustu bu oyunan nereye kadar.
Işte Boyle Gene Ne Yazıkki atamıyana aTtılar..
Marsilya'nın kazanması hiçte iyi olmadı Liverpool'da artık canla başla mücadele edecek..
Şoklardayım. Bu maç için değil, diğer maçlar için. Sürpriz değil bu sonuç, ama diğer maçlar son derece şok etkisi yarattı bende.
Marsilya 6
Porto 4
Liverpool 1
Beşiktaş 0
Beşiktaş'ın bence gruptan çıkma şansı bitti, 3.'lük şansı da çok zor. Sonraki maç Liverpool ile, bu maçı Liverpool kazanmak zorunda, bu yüzden ordan da eli boş döner Beşiktaş'ın, grup yarışı Marsilya, Porto ve Liverpool arasında gider.
Beşiktaş'ın gruptan çıkması mucizelere kaldı. Marsilya'nın bugünkü galibiyeti dengeleri altüst etti.
Bu futbolla zaten Beşiktaş kazansaydı büyük süpriz olurdu heralde. Golü nasıl atmayı düşünüyorlardı acaba çok merak ediyorum??
Orta sahadan top çıkarıyor takım ilerde bir Allahın kulu yok. Orta sahadan topu önce İ.Akın Bobo sonra Nobre, Higuain çıkarıyor. Adama sorarlar "ee birader golü kim atacak?" Higuain demişken bu adam 3. sınıf değil 5. sınıf futbolcu yahu. Futbolcu diye bunuda oynatıyoruz ya Türkiye'de hakikaten halimiz kötü.
Futbol oynamadı ama kazandı Porto, futbolun adaletsizliği..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Bu Higuain dedigin gibi 5.sinif oyuncu BjKLi arkadasima anLatmaya caLisiyordum yahu bu adamin kardesini reaL madrid aLdi.. Bu adam iyi oLsa avrupa kLupLeri onun yakasini birakirmi hic.. Hemen aLirlar gormuyormusun geLecegi oLan bir futboLcuyu hemen kaparLar ama yoq iddaa ediyordu gorduk bugun nasil Bir oyuncu oLdugunu.. Ayrica Stepanovu cok Begendim .. Ziya Dogan kina yaksin artik bir yerLerine su yastaki adami sattirdi.. heLaL oLsun ..
Anlamadığım nokta, ya beşiktaş takımının oyuncuları güçsüz ya da Oynadıkları avrupa takımları Judo dersi alıyor. Bu kadar sakatlık olmaz her maç en az 2 adam gidiyor.
Maçın hakkı beraberlikti işte bir takımın yıldız futbolcusu diye ben buna derim adam 90 dakika sahada gözükmedi çıktı 90+2 ' de golü attı Beşiktaş'da bu görevi yapacak oyuncu yok. Gol nasıl bulmayı planladı Ertuğrul Sağlam kestirmek güç.
Yazık oldu.Ama saglık olsun hala Saglam'ı eleştirenler var gülüyorum sadece.İleri uçtaki oyuncular beceriksizse Saglam ne yapsın ! Son dakikada aptalca gol yediysek napsın adam sihirli degnek yok elinde.
@welet
Hocam ileri uçta adam mı vardı ben göremedimde??
saglamın tek hatası transferler higuan cisse ve diatta nası oyuncular almasaymıs keske elinde aynı kalitede türk oyuncular var cunku anlayamadıgım neden yonetimin soledigi tanınmıs iyi oyuncular yerine bunları sectigi belkide yonetim transfere yeterli parayı gorundugunden farklı olarak harcamak istememistir bilemiyorum yani kendi içlerinde farklı seyler yasamıs olabilirler ama bu oyuncuların bjkde oynayamayacakları kesin yazık oldu bence porto beklendigi kadar iyi degilde bjk 3 puan bile alabilirdi sanslı olsaydı
Yanlışlıkla box maçı mı izledim diye bir ara düşündüm..Beşiktaş çok şanssızdı.Quaresma'dan birşey bekliyordum ve son dakikada attı.İnş. Beşiktaş toparlanır.İ.Üzülmez açamadığı ortaları açabilse şimdi skor çok daha değişik olacaktı..
Aynı mesajı 3 kere yazmanın ne alemi var?![]()
Ya 3 tane mesaj yazmadım valla pardonnasıl oldu bu...
3 kere basarsan olur. :S
Tebrikler BEŞİKTAŞ !!!
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Besiktas talihsiz bir yenilgi aldi.Artik UEFA sanslari da bitti bence.
Bu taraftar bunları haketmedi 90 dk bağırdık 90+2'de gol yedik ama böyle oynasınlar kaybetsinler.Tebrik ediyorum Porto'yu ..
Kesinlikle Porto kazanmayı hakedecek bir oyun oynamadı.Belki bizde çok çok iyi oynamadık.Ancak Porto'dan daha arzulu ve baskılı oynayan taraftık.Yani maçta galip gelmesi gereken taraf varsa,bu Beşiktaş olmalıydı.Ama olmadı.Sağlık olsun...
Taktiksel açıdan bakacak olursak;takımda kafa vuracak oyuncu yok.Bir tek Nobre var oda 2 stoperin arasında kayboluyo.Ve takım ısrarla kanatları kullanmaya çalışıo.S.Özkan'a top geliyo,içeri bakıyo kimse yok.Tello'ya top geliyo kafayı kaldırıo 3 kişinin arasında kaybolan bir Nobre var.Ah be Ertuğrul Hoca bunu görüyosun,hala neden takıma kanatlara oynamayın göbekte çoğalın ve girin demiosun.İki kere göbekten geldik.Birinde Delgado Higuain'e arapası yaptı pozisyon oldu.Diğerinde ise Delgado düşürüldü.Cisse ile kaleyi yoklayıp,tehlike yarattık.Kanat akınları hep boşa gitti.Ama şu istekli ve varyasyonlu futbolu hafta sonu G.Birliği'ne karşı oynarsak -ki sanmıyorum- rahat galip geliriz...