Originally Posted by
eXcitinG
DeLgadonun sempatikLe aLakası yada onu bekLediğim gibi çıkmamasından değiL sitemim.DeLgado yu BaseLde oynarken de bir çok maçını izLedim.DeLgado sadece orda böyLe oynamıyordu.Demek ve anLatmak istediğim bu deLgado iLe o deLgado arasında uçurumLar var bunda da oynatıLdığı sistemin çok büyük etkisi var.BaseLde ki deLgado topLa gitmeye başLadığı zaman durduruLması ayağından top aLınması çok zor bir adamdı.Ceza sahası dışında güzeL goLLer atar.Duran topLardan güzeL goLLer atan bir adamdı.Ama bize geLince Tigana onu resmen katLetti.BöyLe potansiyeLi oLan bir oyuncuyu BaseLde oynamaya devam etseydi Arjantin miLLi takımına biLe seçiLecekti.DeLgado sadece potansiyeLine erişemiyor o kadar.
Delgado'nun oynamadığı pozisyon kalmadı ve şuan için istediği mevkide yani forvet arkası oynuyor. Vasat bir oyuncu, bunu kabul etmek kolay olmayabilir ama artık burada Beşiktaşlı bir taraftar olmanın dışında Beşiktaş araştırmacısı isem bunu kabul etmeliyim. Arjantin Milli takımı ise tam bir şişirme, basının şişirmesi tıpkı Higuain için kardeşinden daha yetenekli, Maradona dedikleri gibi. Delgado'nun Milli takımda oynaması için Aguero, Messi, Maxi Rodrigez, Aimar, Tevez, Belluschi, Sosa v.s gibi adamların toplu halde sakatlanması yada zehirlenmesi lazım.
Ben Beşiktaş araştırmacı isem Delgado'nun özelliklerini düşüreceğim, Delgado'nun çıkıp oynayacağı topla benim hatalı sizlerin haklı olduğunu göstermesini bekleyebiliriz belki. Zaten daha hiçbir şey yapmamış Delgado'ya gözünün yaşına bakmadan 16-17 gibi puanlar vermiş ve cömert davranmışız, üstüne bir de top oynarsa bunu hakederse ne puanlar veririz hesap edin. Sonuçta Delgado'nun özelliklerini düşürmek benim de hoşuma gitmiyor ama şunun artık farkına varmalıyız :
Oyuncuya bir profil belirleyip oyuncunun gerçek hayatta bu Fm deki görüntüsüne kavuşmasını beklemek bizim işimiz değil, bizim işimiz oyuncunun yaptıklarına göre, bize gösterdiklerine göre bir profil belirlemek.
alemde tekiz, hepinize yeteriz..