-
yav siz ne dediğinizin farkındamısınız:
yusuf demişki gökhan zan hızlıysa ben david villayım gökhan zan gibi 1,90 83 kilo olupta onun kadar hızlı bir stoper varsa türkiye liginde ben hiçbirşey bilmiyorumdur
Pelukta demişki (zaten ona bayılıyorum) hem ağır hem çevik bide defansif zekası iyi eger gökhan zanın defansif zekası iyiyse neden türkiyede en aptalca golleri beşiktaş yiyiyor gökhanın defansif zekası iyiyse popescu defansif zeka pröfesörü hatta gökhan zanın defansif zekası o kadar iyiki milli takım bu sayede moldovadan taçtan gol yiyor
Canavarda demişki gökhan zanın markajı iyi oldu canım markajı iyi adam görmesem bana bu adam markaj yapıyor diye kakalarsın gökhan kadar rakibini arkasında unutan bir adam varmıdır yahu geçen yıl beşiktaşın kendi sahasında fenerbahçeye 1-0 yenildiği maç gökhanla kezmanın arasındaki mesafeye bakın ondan önce türkiye kupasında tümerin attığı gol tümerle gökhan arasındaki farka bakın sonra süper kupada kezmanın attığı gol kezmanla gökhan arasında farka bakın sadece gökhan değil beşiktaş savunmasında kimse markaj yapmayı bilmiyor
Mesaj Yetkileri