Delgado'daki potansiyel zaten oyuna yansıtılacak, dünya çapında olmasa da iyi bir oyuncu olacak potansiyele sahip olduğuna ben de katılıyorum. Ama bu potansiyel siz de biliyorsunuz ki oyuncunun profilinden anlaşılamayacak, bunu Delgado'nun profiline bakıp da hayal kırıklığına uğrayacak arkadaşlar varsa onlar için söylüyorum. Ama bu potansiyele hiçbir zaman ulaşamayacak, çünkü gerek oyuna gireceğimiz düşük adaptasyon puanıyla (adaptasyon sorunu) gerek düşük profesyonelliğiyle (bir zamanlar deplasmana gitmeme sorunu) ortalamanın üstündeki sakatlık sorunlarıyla, gerek düşük pressure puanıyla (baskı altında performans gösterebilme) ve gerek istikrarsızlığıyla hiçbir zaman oyunda ona uygun görülen potansiyel seviyesine ulaşamayacak. Bu demek değildir ki çok kötü bir oyuncu olacak aynı gerçekteki gibi forvet arkasında her zaman tehlikeli olabilecek, yüksek flair ile her an herşeyi yapabilecek kapasitede olacak, adam geçebilecek, etkili şutlar çıkartabilen, forvetlere pozisyon hazırlayan bir Delgado olacak, ama bunları bir Lincoln gibi bir Alex gibi her maç değil arasıra yapan bir oyuncu.
alemde tekiz, hepinize yeteriz..