yav nasıl markaj yeteneği yüksek yav aynı adamdan mı bahsediyoruz beyler bu alın bir bir örnekler fenerbahçe breşiktaş türkiye kupası tümerin attığı gol beşiktaş fenerbahçe geçen sezon lig maçı kezmanın attığı gol bu sezon başı süper kupa yine kezmanın attığı gol bu yılki galatsaray maçı hatırlasanıza nonda ikitane bomboş kafayı nasıl vurmuştu yapmayın allah aşkına dikkatli izleyin biraz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
inanamıyorum yazdıklarınıza tek düze konuşuyorsunuz biraz uzun boylu iri yapılı adam gördüğünüzde ağır damgasını vuruyorsunuz siz 190 a 83 kilo olupta gökhan kadar hızlı stoper söylesenize bana ben size söyliyeyimmi servet 191 e 85 kilo hemen hemen aynı boy ve kilodalar bir kıyaslasanıza fatih terimin bir açıklaması var gökhan zan çok hızlı ve çevik bir stoper boyuna ve kilosuna göre çok hızlı ve çevik demişti
bide diyorsunuzki çok iyi markaj yapıyor zaten bütün kalbur üstü stoperler iyi markaj yapıyor değilmi tanıyın tanımayın edu lugano servet herkesin markaj 15 üstü değilmi
bundan sonra her beşiktaş maçından sonra buraya gökhanın yaptığı markaj hatalarını yazacağım bakın neler göreceksiniz