Ilk olarak Baris naturel bir sag orta saha oyuncusu. Yani MR = 20
Orta sahanin ortasinda veya solunda da gorev alabiliyor ancak bunlar ikinci pozisyonlari ML = 15, MC = 15
AMR, AMC ve AML oyuncusu pek degil cunku oyunun iki yonunu de oynamaya daha yatkin bir oyuncu. Ofansif bolgelerde cok iyi gorunen bir oyuncu degil. Bu posizyonlara 10 civari deger vermek gerekli bence.
Ayrica DM pozisyonunda cok etkili oynayabildigini henuz gozlemleyen var mi? DM'de bence 11-13 civari olmali. Yani orada oynayabilsin ancak cok da etkili bir goruntu vermesin.
Yani Baris MRLC olur oyunda.
Ikinci olarak verilen ozelliklere gore Baris'in CA'si 137 olmasi gerekli ancak Baris'in henuz bu seviyede oldugunu dusunmuyorum.
Ayrica verilen ozelliklerin pek Baris ile alakasi yok.
1. Baris oldukca caliskan bir oyuncu ancak work rate 12.
2. Kornerler'e 7 verilmis ancak Baris'in vasatin ustunde korner kullanma becerisi olan bir oyuncu oldugunu gozlemleme sansi bulduk simdiye kadar.
3. Baris saha icinde kotu kararlar verebilen - pas verecegi oyuncu konusunda ozellikle, sahayi cok da iyi goremeyen bir oyuncu. Hem decisions hem de creativity abartili.
4. Baris'in dengesinin vasat olmasi gerektigini de dusunuyorum.
5. Iyi uzun tac kullandigini da henuz gozlemlemedim.
6. Soguk kanliliginin 13 seviyesinde olmadigini da dusunuyorum.
7. Dayaniklilik icin 16 seviyesi oldukca yuksek olmus ayrica.
vs. vs.
Ilk olarak oyuncunun zayif noktalarini belirlemeniz, o ozelliklere zayif notlari vermeniz, ondan sonra oyuncunun iyi yonlerine yonelmeniz en dogrusu olacaktir. Aksi takdirde oyuncunun zayif yonlerini bilmiyorsaniz oyuncuya 10-11-12 gibi orta karar ozellikler verir ve oyuncuyu gerektiginden fazla abartirsiniz.