Konu disi olmasina ragmen Aurelio ile ilgili olarak: Burak (Sherriff) ne olur ezbere yazma. Oyunculari gercekten yakindan izle ve ona gore yorum yap. Aurelio, defansif mudahale teknigini cok iyi bilen bir oyuncu degil. Sonucta kendisi ofansif orta saha oyuncusundan kirma defansif orta saha oyuncusu ve defansif mudahaleleri cok iyi degil. Burak (elhadji)'nin dusuncesine de katiliyorum.
Nonda'nin penalti kullanma becerisi. Nonda ile ilgili esasina iki sey var. Gecen sene Nonda'nin CA 142 idi. Emir Tonguc demek ki bu degeri fazla bulmus ki, daha oyuncuyu izlemeden CA'sini 135'e dusurmus. Bu nedenle de bazi daha yuksek olmasi gereken ozellikleri oyunda daha dusuk cikiyor. Acikca soylemek gerekirse oyun cikmadan once yapilan bu hamle tamamen bir skandaldir. Tipki Lincoln, Roberto Carlos, Linderoth gibi oyuncularin daha hic izlenmeden CA'larinin dusurulmesi gibi. Demek ki kazara bir takimimiz Kaka'yi getirse, CA'si 40-50 puan dusurulecek bu mantiga gore... Nonda'nin penalti kullanma becerisi 15 civari bence iyi. Penalti atisi kullanirken ozellikle soguk kanli olmasi bence daha agir basiyor.
Baris konusuna donersek. Yukarida Baris ile ilgili hem pozisyon hem de ozellik dusuncelerimin tamamini arastirmacilarin kullandigi mini editor'u kullanarak ve ekran goruntusu ekleyerek belirtmistim. Bu resimlerde hem Baris'in DR ve WBR oynayabilme becerisinin 10 civari oldugunu, hem de butun ozellikleri hakkinda dusuncelerimi eklemistim. Bunu yaklasik 1 hafta once yapmis olmama ragmen bu verilen degerlerde simdilik dusuncemde herhangi bir degisiklik olmadi. Ancak bu ozellikler konusunda farkli dusunceler varsa rica ederim bu konuda neden farkli fikire sahip oldugunuzu belirtin.