Sayfa 4 / 15 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 434 sonuç

Konu: [TSL] Galatasaray Araştırması 2008

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by mkkadi View Post
    Ben GS'ın gelirlerinin düşük olduğunu düşünüyorum. Tmm parası az doğru borcu falan var ama her yıl belli oranlarda transfer yapabiliyor. Oyunu aldım ilk yıl hiç transfer yapmadım adam yolladım Balance aşağı düştü. 2. yıl 1M€luk bi transfer (zayen olan parayı da aldılar) onun dışında oyuncu sattım wages 17M€ doğru düzgün para yok bişeyler yapalım. Bence GS sponsorlardan çok iyi para alıyor.
    Duzeltme yapayim, sponsorlardan iyi para aldi. Bundan sonra yeri sponsor eklenmeden Galatasaray'in stat'in koltuk/isim hakki satislari baslayana kadar buyuk transfer yapabilecegini sanmiyorum.

En azından bu yıl öyle oldu. 1 tane sponsor yok ki bir sürü var. Dsamrt, ülker avea.
    Bir tane sponsor girildi ancak sponsorluk gelirlerinin her yil tekrarlanan miktarinin toplami olarak girildi.

DSmart'in verdigi para Lincoln'un bonservisini karsiladi. Bu para oyunda Galatasaray'in kasasindan cikmis gorunuyor, yani odenmis ve ileride odenmeyecek. Ancak Lincoln'un maasini Galatasaray oduyor. Diger transferler icin de ayni durum sozkonusu. Galatasaray'in mali kongresinde dagitilmis kitapcik veya medya haberleri varsa hesai bir daha kontrol ederim.

Kombinelere gelince İlk yıl 18 bin adet sattım gelen para 5M€ falan. GS bu yıl 5 bin sattı 10M dolar kazandı. Geçen yılda 10 bin satmış yine aynı parayı kazanmıştı(çünkü kombine fiyatları bu yıl nerdeyse 2 kat arttı) GSde kombine satış rakamları çok yüksek.
    Kombine fiyatlari bu yilki artisa gore degistirildi ancak acaba bu 10 milyon dolar'lik gelirin kaynagi nedir? Nereden buldunuz bunu? Normalde Galatasaray'in butun sezonluk stat geliri 10 milyon dolar civarindadir.

Ayrıca bu belki genel bi konu ama konu paradan açılınca burada yazayım. Puan başına Tv geliri gelmeden önce büyükler 10m dolar falan para alıyordu havuzdan. Şimdi galibiyet başına 130 bin €. 90 puan alsan ki çok zor eder 3.9M €. Bu çok az kalıyor. Yanlış bilmiyorsam büyükler ayrı para da alıyorlar..
    Bu gelirler hem TV geliri hem de Prize Money olarak ayriliyor oyunda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cevapların için teşekkür ederim zaten bu konuda uzman ben değil sen olduğun için sana sordum. Merak ettiğim GS'la oyuncu falan satamazsak balance'ı arttıramazmıyız. Bi sorum daha var bu ülker ve d-smart gelecek yıllarda GSye sponsor olmayacak mı. Bi de editörü kurcalayan birisi olarak GS ve FB için aynı bir future income var ama temmuz 2006da bitiyor. Bu future income tam olarak nedir. Son olarak da artık kabak tadı verdi ama Lincoln için placed shots diye PRMsi var. Bunun için 12 shot az değilmi. Gerçi iyi bi antrenmanla 14-15 oluyor. Yani 12 ise places shot olmamalı. eğer placed shot varsa 12 den yüksek olmalı diye düşünüyorum. Belkide placed shot ile long shot alakalı değildir..

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by mkkadi View Post
    Cevapların için teşekkür ederim zaten bu konuda uzman ben değil sen olduğun için sana sordum. Merak ettiğim GS'la oyuncu falan satamazsak balance'ı arttıramazmıyız.
    Bunu ancak baskan yeni sponsorlar bularak yapabilir. Ancak esasinda dogrusu yeni stadin 2009/10 sezonu basinda devreye girmesi ve bununla beraber takimin finansal cehresinin gelismesi. Bu zamana kadar kulubun icinden gelir yaratmasi sadece oyuncu satisi ile olacaktir oyunda. Veya tabii baskan degisip daha fazla gelir yaratabilir veya mevcut baskan daha fazla gelir yaratabilir.

Tabii editor'de kendinize para vererek, Galatasaray'in esasinda oldugu durumdan daha farkli bir durumda oynamaniz da mumkun.

Bi sorum daha var bu ülker ve d-smart gelecek yıllarda GSye sponsor olmayacak mı.
    Bu bilinmiyor. Mesela D-smart yanilmiyorsam bir kac senelik (4 olmasi lazim) UEFA kupasi ve hazirlik maclari yayini karsiliginda Galatasaray'a bir miktar para verdi. Yani esasinda sponsor olmadi, bir alisveris yapildi.

Ulker ise Carrusca'nin transferinde bonservis ucreti icin yardimda bulundu. Bunun karsiliginda Galatasaray stat cevresinde urun satisini belli bir sure Ulker'e birakti. Yani yine esasinda bir alisveris yapildi.

Oyunda eklenmis 8 milyon YTL civari sponsorluk gelirleri de Sportif A.S.'nin yillik raporlarinda gorebileceginiz rakam. Yeni stat ile bu tip sponsorluk gelirleri daha da artacaktir ancak bunlari simdiden bilmek mumkun degil.

Bi de editörü kurcalayan birisi olarak GS ve FB için aynı bir future income var ama temmuz 2006da bitiyor. Bu future income tam olarak nedir.
    Bu future income esasinda arastirmacilarin elinde olan araclarin bir parcasi. Oyuna etkisi olup, olmadigini bilmiyorum ancak deneyebilirsiniz.

Ancak dikkat ederseniz orada gordugunuz future income zaten 2006 yilina ait bir rakam. Yani Galatasaray bu parayi zamaninda almis olarak gorunmekte.

Son olarak da artık kabak tadı verdi ama Lincoln için placed shots diye PRMsi var. Bunun için 12 shot az değilmi. Gerçi iyi bi antrenmanla 14-15 oluyor. Yani 12 ise places shot olmamalı. eğer placed shot varsa 12 den yüksek olmalı diye düşünüyorum. Belkide placed shot ile long shot alakalı değildir..
    Placed shot = plase sut, adrese teslim seklinde vurulan sut..

Lincoln'un bu ozelligini arastirma sefi bir miktar yukseltmis.

Nesil
    2007
    Yer
    Küçükçekmece

Oyunu bir saat kadar önce yükledim ve oynamaya başladım görüntü olarak çok güsel bazı oyuncuların özellikleri kısıtlı sadece örnek Barış Özbeğin Long Shoot özelliği 4 bence daha fazla olmalı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

barış özbek ve serkan çalık ömer ağabey tarafından yapılmadı

ömer ağabeyin yaptığı hataları araştırmak için dürün kullanmak lazım ben dürbünle pek bakmadım zamanım olunca bakacağım ancak

aykut erçetinin hava hakimiyeti 16 demişsin bence çok yanlış kale sahasını terketmeye korkan ürkek bir kaleci geçen yıl trabzonspor maçında çok hatalı bir gol yemişti ben olsam 12 veririm orkununda 12 veririm ayrıca orkun topa çıkılacak yerde çıkmıyor örnek beşiktaş maçı tello nun attığı gol ankaraspor maçı uğur kademeye girdi
    çıkılmayacak topa ise çıkıyor yine ankaraspor maçında çalım atmak zorunda kalmıştı

yani aykut erçetinin ariel abilty ve hava hakimiyeti eksik (birde kendine güven acayip derecede eksik ama o oyuna nasıl yansıtılır bilmiyorum)

orkun nunda ani çıkış yada karar verme yeteneği zayıf olmalı

arda turanın ca 140 olabilirdi
    hasan şaşın ca 138 den 132 e indirilebilirdi
    servet çetinin ca sı gökhan ve ibrahimden 10 birim düşük olmamalı bana göre 130 çok ideal ama gökhan ve ibrahim için 140 çok fazla keşke 4 büyüklerin hepsini sen yapsaydın

yanlış manlış en azından daha adaletli olurdu
    Fikirlerim burada

bide ozer hurmaci gs nin oyuncusu olarak gosterilmemis ! hala ankaraspor oyuncusu olarak geciuor

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Bu baris nasil?

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bu Barış abartılmış.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

ok. neresi abartilmis söylersen, hemen degistiriyim

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by extensor View Post
    aykut erçetinin hava hakimiyeti 16 demişsin bence çok yanlış kale sahasını terketmeye korkan ürkek bir kaleci geçen yıl trabzonspor maçında çok hatalı bir gol yemişti ben olsam 12 veririm
    Aykut'un hava hakimiyetinin 1-2 puan dusmesine katiliyorum. Bunun yerine

orkununda 12 veririm ayrıca orkun topa çıkılacak yerde çıkmıyor
    Orkun'un hava hakimiyeti acisindan Aykut'dan daha zayif oldugunu dusunuyorum. 9 bence Orkun icin iyi yeterli bir deger.

orkun nunda ani çıkış yada karar verme yeteneği zayıf olmalı
    Kararlar zaten 10 ve ozellikle bir kaleci icin oldukca zayif. Cizgiden cikma konusunda zaman zaman tereddut ediyor bu yuzden de zaten 14 verdim. Rushing out - veya ani cikis ozelliginin bir beceri degil bir egilim oldugunu goz onunde tutarsak, daha dusuk verilecek degerler Orkun'un hic daha az cizgiden cikmaya tesebbus etmesine neden olacaktir.

arda turanın ca 140 olabilirdi
    CA'nin 140 olmasini bence su anda fiziksel ozellikler engelliyor bence. Ozellikleri de su anda oldukca tatmin edici bir seviyede bence.

hasan şaşın ca 138 den 132 e indirilebilirdi
    Buna da tam olarak katilmiyorum. Belki 1-2 puan daha dusmesi pek dert olmaz ancak Hasan ozellikle cok onemli ozelliklere sahip olan ancak bu ozellikleri her macta kullanmayan/kullanamayan bir oyuncu. Bu nedenle de zaten surekliligi dusuk. Yani oyunda bir cok macta bu CA'sinin ortalama 10 puan altinda oynayacak.

servet çetinin ca sı gökhan ve ibrahimden 10 birim düşük olmamalı bana göre 130 çok ideal ama gökhan ve ibrahim için 140 çok fazla
    Bu konuda katiliyorum ancak bence de Servet icin 130 ideal. Sadece diger oyunculara daha yuksek CA verildigi icin de Servet'in CA olarak yukseltilmemesi taraftariyim.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Bu baris nasil?
    Ilk olarak Baris naturel bir sag orta saha oyuncusu. Yani MR = 20
    Orta sahanin ortasinda veya solunda da gorev alabiliyor ancak bunlar ikinci pozisyonlari ML = 15, MC = 15
    AMR, AMC ve AML oyuncusu pek degil cunku oyunun iki yonunu de oynamaya daha yatkin bir oyuncu. Ofansif bolgelerde cok iyi gorunen bir oyuncu degil. Bu posizyonlara 10 civari deger vermek gerekli bence.
    Ayrica DM pozisyonunda cok etkili oynayabildigini henuz gozlemleyen var mi? DM'de bence 11-13 civari olmali. Yani orada oynayabilsin ancak cok da etkili bir goruntu vermesin.

Yani Baris MRLC olur oyunda.

Ikinci olarak verilen ozelliklere gore Baris'in CA'si 137 olmasi gerekli ancak Baris'in henuz bu seviyede oldugunu dusunmuyorum.

Ayrica verilen ozelliklerin pek Baris ile alakasi yok.

1. Baris oldukca caliskan bir oyuncu ancak work rate 12.
    2. Kornerler'e 7 verilmis ancak Baris'in vasatin ustunde korner kullanma becerisi olan bir oyuncu oldugunu gozlemleme sansi bulduk simdiye kadar.
    3. Baris saha icinde kotu kararlar verebilen - pas verecegi oyuncu konusunda ozellikle, sahayi cok da iyi goremeyen bir oyuncu. Hem decisions hem de creativity abartili.
    4. Baris'in dengesinin vasat olmasi gerektigini de dusunuyorum.
    5. Iyi uzun tac kullandigini da henuz gozlemlemedim.
    6. Soguk kanliliginin 13 seviyesinde olmadigini da dusunuyorum.
    7. Dayaniklilik icin 16 seviyesi oldukca yuksek olmus ayrica.
    vs. vs.

Ilk olarak oyuncunun zayif noktalarini belirlemeniz, o ozelliklere zayif notlari vermeniz, ondan sonra oyuncunun iyi yonlerine yonelmeniz en dogrusu olacaktir. Aksi takdirde oyuncunun zayif yonlerini bilmiyorsaniz oyuncuya 10-11-12 gibi orta karar ozellikler verir ve oyuncuyu gerektiginden fazla abartirsiniz.

Sheriff Misafir

Bende bir görüş belirteyim.. Mehmet Aurelio'nun bile top kapma 15 ken Barış'a 16 çok fazla bence 13 en fazla 14 yeterli..

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Bende bir görüş belirteyim.. Mehmet Aurelio'nun bile top kapma 15 ken Barış'a 16 çok fazla bence 13 en fazla 14 yeterli..
    Aurelio mudahale ile degil, onsezileri sayesinde top kapiyor. Top kapma teknigi cok da ust duzey denilemez.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Orta sahanin ortasinda veya solunda da gorev alabiliyor ancak bunlar ikinci pozisyonlari ML = 15, MC = 15
    AMR, AMC ve AML oyuncusu pek degil cunku oyunun iki yonunu de oynamaya daha yatkin bir oyuncu. Ofansif bolgelerde cok iyi gorunen bir oyuncu degil. Bu posizyonlara 10 civari deger vermek gerekli bence.
    Ayrica DM pozisyonunda cok etkili oynayabildigini henuz gozlemleyen var mi? DM'de bence 11-13 civari olmali. Yani orada oynayabilsin ancak cok da etkili bir goruntu vermesin.

Ikinci olarak verilen ozelliklere gore Baris'in CA'si 137 olmasi gerekli ancak Baris'in henuz bu seviyede oldugunu dusunmuyorum.

2. Kornerler'e 7 verilmis ancak Baris'in vasatin ustunde korner kullanma becerisi olan bir oyuncu oldugunu gozlemleme sansi bulduk simdiye kadar.
    3. Baris saha icinde kotu kararlar verebilen - pas verecegi oyuncu konusunda ozellikle, sahayi cok da iyi goremeyen bir oyuncu. Hem decisions hem de creativity abartili.
    vs. vs.

Ilk olarak oyuncunun zayif noktalarini belirlemeniz, o ozelliklere zayif notlari vermeniz, ondan sonra oyuncunun iyi yonlerine yonelmeniz en dogrusu olacaktir. Aksi takdirde oyuncunun zayif yonlerini bilmiyorsaniz oyuncuya 10-11-12 gibi orta karar ozellikler verir ve oyuncuyu gerektiginden fazla abartirsiniz.
    abi barışa 9 10 seviyesinde de WB R ve D R verilemez mi? Hatta WB R biraz daha yüksek bile olabilir bence. Kallinin sisteminde böyle bir pozisyon yok tabii ki ama oynadığı oyundan anlıyoruz ki bu adam bunu oynayabilir bence. Aynı şey Sabri için de geçerli bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

bügün barisi yeniden yapip buraya koyacam

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Orkunun refLex 17 yapıLmış.FazLada yapıLmış bence.O rakamı haketmiyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bence Aurelio'nun top kapma tekniği Barış'tan daha iyi, bana göre.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

vs. vs.

Bazi yenetkeleri oyun kendisi abartiyor...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu Baris Nasil?

Bu guzel ama bence teknik en az 14 olmasi lazm

Sheriff Misafir

Aurelio mudahale ile degil, onsezileri sayesinde top kapiyor. Top kapma teknigi cok da ust duzey denilemez.
    Yok zaten çok üst düzey demedim.. Zaten yükselmesi gerekte demedim abi.. Ama Barış'tan iyi olduğu bence çok açık..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bu sefer daha gerçekçi olmuş.(Tackling=16 dışında).14 ideal bence...

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Aurelio' nun tacklingi için 14 rakamı bence yerınde olacaktır.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

nandanın penaltı özelliği oyunda 14 şimdiye kadar kullandığı 4 penaltıyıda kaçırmadı acaba özelliği yükseltilebilrimi

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by EmRe1905 View Post
    nandanın penaltı özelliği oyunda 14 şimdiye kadar kullandığı 4 penaltıyıda kaçırmadı acaba özelliği yükseltilebilrimi
    bugünkü maçtan sonra tam bunu diyecektim! kaçırmamasından öte penaltıyı da güzel kullanıyor yani.

Nesil
    2003

Konu disi olmasina ragmen Aurelio ile ilgili olarak: Burak (Sherriff) ne olur ezbere yazma. Oyunculari gercekten yakindan izle ve ona gore yorum yap. Aurelio, defansif mudahale teknigini cok iyi bilen bir oyuncu degil. Sonucta kendisi ofansif orta saha oyuncusundan kirma defansif orta saha oyuncusu ve defansif mudahaleleri cok iyi degil. Burak (elhadji)'nin dusuncesine de katiliyorum.

Nonda'nin penalti kullanma becerisi. Nonda ile ilgili esasina iki sey var. Gecen sene Nonda'nin CA 142 idi. Emir Tonguc demek ki bu degeri fazla bulmus ki, daha oyuncuyu izlemeden CA'sini 135'e dusurmus. Bu nedenle de bazi daha yuksek olmasi gereken ozellikleri oyunda daha dusuk cikiyor. Acikca soylemek gerekirse oyun cikmadan once yapilan bu hamle tamamen bir skandaldir. Tipki Lincoln, Roberto Carlos, Linderoth gibi oyuncularin daha hic izlenmeden CA'larinin dusurulmesi gibi. Demek ki kazara bir takimimiz Kaka'yi getirse, CA'si 40-50 puan dusurulecek bu mantiga gore... Nonda'nin penalti kullanma becerisi 15 civari bence iyi. Penalti atisi kullanirken ozellikle soguk kanli olmasi bence daha agir basiyor.

Baris konusuna donersek. Yukarida Baris ile ilgili hem pozisyon hem de ozellik dusuncelerimin tamamini arastirmacilarin kullandigi mini editor'u kullanarak ve ekran goruntusu ekleyerek belirtmistim. Bu resimlerde hem Baris'in DR ve WBR oynayabilme becerisinin 10 civari oldugunu, hem de butun ozellikleri hakkinda dusuncelerimi eklemistim. Bunu yaklasik 1 hafta once yapmis olmama ragmen bu verilen degerlerde simdilik dusuncemde herhangi bir degisiklik olmadi. Ancak bu ozellikler konusunda farkli dusunceler varsa rica ederim bu konuda neden farkli fikire sahip oldugunuzu belirtin.

Sheriff Misafir

Konu disi olmasina ragmen Aurelio ile ilgili olarak: Burak (Sherriff) ne olur ezbere yazma. Oyunculari gercekten yakindan izle ve ona gore yorum yap. Aurelio, defansif mudahale teknigini cok iyi bilen bir oyuncu degil. Sonucta kendisi ofansif orta saha oyuncusundan kirma defansif orta saha oyuncusu ve defansif mudahaleleri cok iyi degil. Burak (elhadji)'nin dusuncesine de katiliyorum.
    Abi yapma gözünü seveyim.. Aurelio'nun top kapma istatistiklerine bak, Barış'ın top kapma istatistiklerine bak.. Aurelio bu ligteki en iyi ön libero oyuncusu(tabi bence), pozisyon alma ve top kapma özelliğine artı olarak tekniği ve özel yeteneğide var.. Ama bunların olması top kapma özelliğinin düşük olması anlamına gelmezki..

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Abi yapma gözünü seveyim.. Aurelio'nun top kapma istatistiklerine bak, Barış'ın top kapma istatistiklerine bak.. Aurelio bu ligteki en iyi ön libero oyuncusu(tabi bence), pozisyon alma ve top kapma özelliğine artı olarak tekniği ve özel yeteneğide var.. Ama bunların olması top kapma özelliğinin düşük olması anlamına gelmezki..
    Burak bir daha tekrarliyorum...

Aurelio cok top kapiyor cunku mesela bir oyuncunun pas verecegi oyuncuyu onceden sezip araya giriyor ve kapiyor. Ikili mucadeleye girip rakibin ayagindaki topa mudahale yapma teknigi ise en iyi ithimalle orta seviyede.

Kim ingilizcesi "tackling" olan kelimeyi top kapma olarak cevirmisse buyuk hata etmis.

Mesela acaba Carragher'in Besiktas - Liverpool macinin ikinci yarisinda son saniyede Bobo'dan en ufak faul yapmadan topu aldigi pozisyonlari gozununun onunde canlandirabilirmisin? Iyi tackle yapmak ona denir. Mudahalenin zamanlamasini iyi ayarlamaktan gecer. Bir oyuncu hep rakibin pas yolune dogru yonelip topu kaparsa bu iyi tackling ozelligi oldugu icin degil, oyunu iyi okudugu icindir.

Aurelio o kadar iyi "tackle" yapan bir oyuncu olsa, rakip saldirirken yanindan kosarak gecen adamlari faul ile durdurmak zorunda da kalmazdi Aurelio. Tavsiye ederim, 3-4 mac izle Aurelio'yu. Rakip ile kac defa karsi karsiya geldigini ve kac defa rakibin ayagindaki topa mudahale yaparak top kaptigini.

Top kapma istatistikleri de istemissin onu da yazayim:

Fenerbahce'de:
    Aurelio bu haftaya kadar 544 dakika oynamis ve 15 top kapmis. Yani 90 dakika basina 2.48 top kapmis. (not: 15 top kaparken 15 top da kaptirmis)

Deniz'in istatistiklerine de bakarsak 474 dakika ve 16 top kapma. Yani 90 dakika basina 3.03 top kapmis (ayrica 10 top kaptirmis)

Deivid 590 dakika oynamis ve 13 top kapmis. Yani 90 dakika basina 1.98 top kapmis. (ayrica 27 top kaptirmis.)

Wederson 429 dakika oynamis ve 10 top kapmis. Yani 90 dakika basina 2.09 top kapmis. (ayrica 16 top kaptirmis).

Galatasaray'da:
    Baris ise bu haftaya kadar 585 dakika oynamis ve 17 top kapmis. Yani 90 dakika basina 2.61 top kapmis. (ayrica 15 top da kaptirmis)

Linderoth'a da bakalim bari.. bu haftaya kadar 629 dakika oynamis ve 21 top kapmis. Yani 90 dakika basina 3.00 top kapmis. (bu sure icinde sadece 5 top kaptirmis)

Hakan Balta bu haftaya kadar 663 dakika oynamis ve 22 top kapmis. Yani 90 dakika basina 2.98 top kapmis. (bu sure icinde sadece 7 top kaptirmis)

Sabri'de sakatlanana kadar 332 dakika oynamis ve 9 top kapmis. Yani 90 dakika basina 2.44 top kapmis. (bu sure icinde 7 top da kaybetmis).

Besiktas'da:
    Koray 479 dakika oynamis ve 19 top kapmis. Yani 90 dakika basina 3.57 top kapmis. (ayrica 9 top kaptirmis).

Cisse 455 dakika oynamis ve 8 top kapmis. Yani 90 dakika basina 1.58 top kapmis. (ayrica 6 top kaptirmis).

Tello 766 dakika oynamis ve 16 top kapmis. Yani 90 dakika basina 1.87 top kapmis. (ayrica 16 top kaptirmis).

Serdar Ozkan 705 dakika oynamis, 11 top kapmis. Yani mac basina 1.40 top kapmis. (ayrica 35 top kaptirmis).

Istatistikler ne diyor sence Burak?

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Baris Özbek en azindan tackling olarak 15 hak ediyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

En iyi istatistik Koray Avcı'da

Sheriff Misafir

İstatistiklerde Mehmet Aurellio'nun daha üstün olacağını düşünmüştüm..
    Ama ufak bir çelişme sezdim.. Bu tackling senin dediğin anlama geliyorsa Roberto Carlos'un 20 olması gerekir.. Real madrit'de olsun Brezilya Milli takımında, Fenerbahçe'de olsun ikili mücadelelerde nekadar başarılı olduğunu biliyoruz..
    Ayrıca pozisyon hataları yapıyor arasıra tamam ama bu ligteki bir çok oyuncudan da iyi pozisyon alıyordur.. 11 olması biraz abes kaçmış(bu bölümün konuyla bir ilgisi yok, cevap beklemiyorum)

Barış Özbek bildiğim kadarıyla bir sağ kanat oyuncusuydu.. Ve genelde kanat oyuncuları rakiple bire bir pozisyonda daha çok kaldıkları ve top kapma olasılıkları ortadan gelen bir oyuncuya karşı kapmaktan daha yüksek olduğu için istatistikleri daha yüksek olabilir.. Ama bu ligte nice defans oyuncuları nice ön libero oyuncuları var tackling 13-14 lerde gezen.. Barış nasıl 16 olur.. Buna gerçekten inanıyormusun Ömer abi?

Sayfa 4 / 15 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon

Mesaj Yetkileri