1 ile 30 arası toplam 174 sonuç

Konu: Derbiden sonraki basin aciklamalari ve Olaylar.

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Mehmet Topcu View Post
    Semsicim Bak iyi oku, Faul olmayabilir pozisyon diyorum. Bu bir hakem hatasıdır Fenerbahçe'nin bununla ne ilgisi var çıkıp diyorlarsa Şikeci Maçı satın aldı Fenerbahçe için araya girerim.

Varsa bir kanıt ispat etsinler biz buradayız, Emin olmadığımız şeyler için Rakip takıma Leke sürmesek daha iyi olacak..
    Evet doğru söylüyosun...

Arkadaşlar F.Bahçe'nin bu hakem hataları ile ne alakası var.Tamamen federasyonun dümenidir bunlar.Türkiye'de 2 büyük takım yaratılmaya çalışılıyor.Bunun temelleri bu sene atılmaya başladı işte.Ama büyük Beşiktaş Camiası,büyük Beşiktaş futbolcusu,büyük Beşiktaş taraftarı varken kimsenin buna gücü yetmez.Yani rakip takımı kötülemeye,karalamaya gerek yok.Bizim rakibimiz hakemler ve federasyon...

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Evet doğru söylüyosun...

Arkadaşlar F.Bahçe'nin bu hakem hataları ile ne alakası var.Tamamen federasyonun dümenidir bunlar.Türkiye'de 2 büyük takım yaratılmaya çalışılıyor.Bunun temelleri bu sene atılmaya başladı işte.Ama büyük Beşiktaş Camiası,büyük Beşiktaş futbolcusu,büyük Beşiktaş taraftarı varken kimsenin buna gücü yetmez.Yani rakip takımı kötülemeye,karalamaya gerek yok.Bizim rakibimiz hakemler ve federasyon...
    hey Allahım
    anlaşılan gece üstün açık kalmış senin.

masalınızı bölmek istemiyorum ama meraktandır sorayım dedim.
    2 klüp ?

Quote Originally Posted by nart_susruko View Post
    hey Allahım

2 klüp ?
    nacizane görüşüm;

bu seba doneminden beri sure gelen bir olaydır
    bazı gucler(bazı gucler nedir,necidir,kimdir bende bilmiyorum. var bişeyler işte) ve medya tarafında böyle olunması isteniyor
    niye isteniyor bende bilmiyorum,mutlaka bir çıkarları vardır. eee malum bu devirde para tek güç halinde

o iki kulubude siz tahmin edin artık

üstüm açık falanda değildi,gayet saglıklıyım ve an itibari ilede gayet nezih bir ortamda sıcacık çayımı yudumlayaraktan buraya yazıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by nart_susruko View Post
    hey Allahım

2 klüp ?
    Gel ört üstümü...

Ben o zaman hangi 2 kulübün olduğunu söylerim,çok merak ettiysen...

Mesaj Yetkileri