1 ile 30 arası toplam 472 sonuç

Konu: TSL 11.Hafta | Fenerbahce - Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Ayrıca hakem sadece bariz golümüzü iptal etmedi.Bütün maç boyunca Beşiktaş'ı ezdirdi.Toraman,Cisse ve Burak'a en ufak hareketlerinde hemen sarı kartı çıkardı.Deivid'ın adam öldürmeye teşebbüslük hareketinde sarı bile çıkarmadı.Ki Deivid maçtan atılsa 20 dk ya yakın süre 10 kiş oynayacaktı Fenerbahçe.Geçen sene Baki kupa maçında atılmadı diye yakınanlar bu konuyu gündeme getirmediler bile.Lugano her pozisyonda Bobo'nun üstüne çıktı,dirsek attı,tekmeledi (klasik Lugano hareketleri) ama bi tane faul vermedi ceza sahası civarlarından.Sonuç olarak;

Takın Gözlükleri Bakmayın Şaşı, Alayınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı
    Geçen seneki maçta Baki'nin atılması gerektiğini düşündüğüm için bu mesajı üstüme alınıyorum. Kim demiş gündeme getirmediğimizi Deivid'i.

Buyur bu 1-2 sayfa önceki mesajım.

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Hakem gerçekten çok kötü maç yönetti.Oyunu olmadık pozisyonlarda kesti,faulleri es geçti.En önemlisi Deivid'i 2.sarı karttan oyundan atamadı.Çünkü yüreği yoktu.Onun hakkında maç öncesi söyleneneler aklına geliyordu Ki söyleyenler de haklıydı.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Geçen seneki maçta Baki'nin atılması gerektiğini düşündüğüm için bu mesajı üstüme alınıyorum. Kim demiş gündeme getirmediğimizi Deivid'i.
    Üstüne alınmasaydın.Dünden beri o pozisyonu gündeme getiren kimse yoktu.Senin mesajını görmedim.

Mesaj Yetkileri