Quote Originally Posted by FeYYaz1989 View Post
Düdüğe bir şey diyen yok pozisyon ise bence faul değil..
Eren aşırıya kaçan mesajlar varsa ve rahatsız olduysan şikayet butonuna tıkla yada açık açık hangi mesajlar söyle herkes cevabını versin,öyle artistçe beşiktaşlı arkadaşlar sinirlendi bilmem ne sana yakışmadı söyleyeyim.Evet sinirliyim,tam sinirim geçiyor bu tarz bir mesaj görüyorum tekrar ayarım kaçıyor..
Yok fb demiş de bik bik,cık cık..Yapma güzel kardeşim bak ne güzel geçiniyoruz şurda.O pozisyona sen faul diyorsan benim söyleyecek bir şeyim yok,tebrik ederim biter.ama bu kesin faul dersin ona karşı çıkarım arkadaş..
Quote Originally Posted by FeYYaz1989 View Post
iki dakika ayrıldık yine karışmış burası..
Eren BJK taraftarı volkan'a küfür etti de fenerbahçe taraftarı Bobo'ya çiçek mi verdi?Allahını seversen yapma yaaa.Dalga mı geçiyorsunuz?Bir tanesinde Bobo atılmalı falan demiş artık ona ben bir şey söylemiyorum..Olayı başka yere çekmek için söylenmiş dikkate alınmaya değmeyecek sözler..
Şimdi bu pozisyona faul diyen adamlar yarın bana gelip neden bizim ligimiz kalitesiz demesin,ayarını veririm..
Geçen sene ki kupa maçları bayağı etkilemiş galiba sizi ya da savunacak bir şeyiniz yok ondan söz dönüp dolaşıp Baki'ye geliyor..Keşke bu maçta da oynasaydı..
Feyyaz..Ben bobonun hareketine birşey demedim ki dostum.Sonucunda futbolcu sahada kendine zor hakim olur.Yapabilir yani ben bu konuda onu eleştirmedim.Sadece volkanı eleştirenleri eleştirdim.

ps:uAmurat bu şekildeki tavırların devam ederse forum içerisinde ceza alacaksın.İyi niyetle seni uyarıyorum.Seni sakin olmaya ve mantıklı , insanları tahrik etmeyecek cevaplar vermeye davet ediyorum.
aynı şekilde emre sende..uzatmayın.