herkeze rezil olduk......
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
babel girdi aurelio cikti ........
herkeze rezil olduk......
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
babel girdi aurelio cikti ........
Hakan Berbat her topu sektirdi Çok kötü bir performans sergiLiyor asLnda Beşiktaşta iyi oynuyan yok LiverpooL oynatmıyor.Çok iyi aLan daraLtıyorLar Çabuk ÇıkıyorLar Çabukda geri dönüyorLar.TeLLo nun oLmaması büyük eksikLikti maçta ama yinede Çok etkisi oLmazdı.Hakan Arıkan artık KaLeyi zor görür bence Fener Maçı üstüne bu reziL performans..
4-0 da bıraktım maçı devamı geLmez inş
5-0 gerrard![]()
serdar kurtulus cikti higuain girdi. artik gol atsaaak... atmasaak... fark etmez. atarsan ancak birtane atabiliriz.
5-0 oLmuşBeşiktaş'ın Avrupa'da en farkLı mağLubiyeti Ne arkdaşLar bu maçın sonu ne meçhuL
5-0 rezil olduk![]()
5 olmuş helal.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bu kadro ile çıkarsan 10 tane de yersin sorun yok.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
hakan rezil bir kaleci...yazık ona
bu kadarda olmaz artik avrupdan hic umudum kalmadi. inonude yendimiz maci herkes sansla yendimizi soyler.
rezil olduk rezil.
İsterse 10 yiyelim ama Beşiktaş Futbol'un F'sini oynamadı. Oynayarak yesek neysede oynamadan yedik üzgünüm...
Liverpool'un mağlup edildiği maçtaki hırsın yarısı olsaydı, hiç değilse beraberlik şansı olurdu. Demekki taraftar faktörü çok önemli...
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Bükemediğin bileği öpeceksin...
Bu kadar farkı beklemiyordum.Daha da artabilir iki pas yapamıyoruz.Liverpool basıyo sürekli.Bir şeref golü olsun bari...
Dakika 75 Skor 5-0
Bobo hala tek forvet oynuyor.Acıyorum adama ya.
bu mantikla hicbiryere varamayiz nedense her sene ayni oluyor. her sene rezil.
mactan sorna ne diyeceklerine merak ediyorum.
6-0 babel![]()
6-0... Babel![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
6 oldu güzel oldu.
Ryan Babel
6-0
Rezil Oluyoruz.![]()
6-0 oLdu![]()
Ertuğrul Sağlam tırnağını yiyor. Ricardinho bu dakikada oyuna alınıyor.![]()
6 oldu offf.......
Yok artık ya 7-0 yazıklar olsun![]()
Yok artık daha neler....