Originally Posted by Murat Özdemir Bu kadro ile çıkarsan 10 tane de yersin sorun yok. kadroyla alakası yok..liverpool un bu maçta en az 3tane atacağını herkes biliyordu
Originally Posted by tardelli11 kadroyla alakası yok..liverpool un bu maçta en az 3tane atacağını herkes biliyordu Onun öyle olduğunu düşünenler ilk maçta Liverpool'un Beşiktaşa yine 5 atacağını iddaa ediyordu o yüzden sıkıntı yok o konuda
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Originally Posted by Murat Özdemir Onun öyle olduğunu düşünenler ilk maçta Liverpool'un Beşiktaşa yine 5 atacağını iddaa ediyordu o yüzden sıkıntı yok o konuda istisnalar kaideyi bozmaz..bjk en iyi kadrosuyla çıksın bu maçı kaybedecekti
Originally Posted by tardelli11 istisnalar kaideyi bozmaz..bjk en iyi kadrosuyla çıksın bu maçı kaybedecekti Size göre ilk maçıda kaybedecektik diyorum sen hala ne diyorsun.
Originally Posted by Murat Özdemir Size göre ilk maçıda kaybedecektik diyorum sen hala ne diyorsun. senin dediğin 'siz'in içinde ben yoktum..ama bu maçta varım..tek üzülüldüğüm nokta hakanın bjk kalecisi olması
Forum Rules