SI forumlarinda da bu konuda yazdim.
Beta yamasindan beri liglerle ilgili sorunlar duzeltilmedi cunku daha onemli, ve duzeltilmesi acil olan mac motoru ve oyunun hata vermesi gibi sorunlar vardi. Tavsiye ederim, beta yamasindaki duzeltilenler ile bu yamadaki duzeltilenleri karsilastirin. Arastirma ekibinin sefi Mark'da bunu bana bir hafta once belirtmisti.
Bir cok ligin bir suru sorunu var, bizimkiler de bu liglerden birisi. Duzeltildigini gordugunuz sorunlar ise SI'a taa Agustos ayinda iletilen sorunlar. Bu hatalari bulmakla ve SI'a iletmekle sorumlu olan Emir Agustos ayinda bizim beta testlerde buldugumuz hatalari iletseydi, bu yamada karsimiza duzelmis olarak cikabilirdi.
Oyundaki her hata, SI'a iletildikten sonra onem sirasina konuyor ve bu onem sirasina gore duzeltiliyor. Bu nedenle rapor edilen hatalarin duzelmesi 1-2 yamalik zaman alabiliyor. Tabii onemli olan olabildigince erkenden sorunlarin rapor edilmesi ki bir an once de duzeltilebilsin.
Acikcasi beni daha cok rahatsiz eden, diger ulkelerin veritabanlarinda duzeltmeler yapilmis olmasina ragmen, Turkiye veritabaninin 8.0.0 ile 8.0.1 'de ayni olmasi (en azindan ben simdiye kadar aramama ragmen bulamadim).