Kimsenin hevesini kırma çabasında değilim ancak bazı şeylerin görülmesinden yanayım. Şimdi Aurelio ile Cisse'nin önsezileri karışılaştırılamaz bile. Ki sen önsezilere 20 verip üstine bir de tackling değerine 17 vereceğim diyorsan ben de orada dur derim. Ben bir maça göre değer ver demiyorum. O maçta da Cisse'nin yaptığı acemice fauller dakika 30'a kadardı. Benim sahada izlediğim Cisse maksimum 14 tackling alır. Anticipation da 13-14 olur maksimum. Cisse'nin en önemli özelliği fiziksel yönde bence. Balance, strength ve stamina gibi fiziksel özellikleri üst seviyede.

Daha kaç maç seyrettik ki Cisse'yi? Takımda 11'deki yerini tam olarak garanti etti diyebilir miyiz? Bak Tello için deriz. Yeri garantidir, sakatlıktan çıkınca Sağlam hoca hemen oynatır. Ama Cisse için aynı şeyler geçerli değil. Fransız araştırmacının verdiği değerlerin 6-7 fazlasından konuşuyoruz burada. Cisse henüz bunu ispatlayacak görüntü çizmedi benim gözümde.

Türkiye'de, özellikle istikrarsız bir görüntü çizen Beşiktaş'ta, savunma zaafları ayyuka çıkmış bir Beşiktaş'ta, daha henüz 11'e gireceği garanti olmayan Cisse'ye 20 anticipation verilirse dur derim.

Ayrıca benim yazdıklarımdan bunu tek maçlık değerlendirdiğimi düşünüyorsan yanılıyorsun. Ben değerlendirmemi şu ana kadar gösterdiği performansa bakarak yaptım.