resimdeki adam mr olimpia jay cutler yani dünyanın en kaslı adamı kas istemiyorsan halinden memnunsan niye boş yere yazıyorsun saygılı olmanı tavsiye ederim bu arada benim hocam da sivaslıydı boyu da 1,70 falan kilosu 104 tü bıraktığımda 51,5 cm çapında kol ölçüsü vardı bacaklarıyla 1 tona yakın kiloyu itterebiliyordu benim bildiğim sivaslılar kendine iyi bakar erkekleri erkek gibidir sen öyle olmak istemiyorsan senin sorunun sende avrupalı ol karrdeşim

bu arada senderson tae box a başlamadan önce bir kez daha düşün çok fazla sakatlıkların yaşandığı bir spor bende 2 sene boks yapmıştım eğer bir dövüş sporu yapacaksan mutlaka boks tan vazgeçme boks hepsinden daha sağlamdır ve hiç bir kick box çu veya tae boxçu bir boksörle dövüşmez özellikle ağır sikletle

ha eğer ben profesyonal olmayacağım falan diyorsan o zaman vücut geliştirme yap dövüş sanatlarından daha çok fayda sağlayacaktır sana
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by mista7fb View Post
kilo vermek kolay şeyde bu sıralar sınavlar falan var insan kendini yemeğe veriyor.

Benim belim ağrıyo kim kaldırcak ağır şeyleri.

Daha çok bizim dükkanda çalışarak ve yürüyerek kilo veriyorum. Ağırlık olarakda efendim bilimum beyaz eşya taşıyıp, sürüklüyorum.
belinin ağırmasının sebebi beyaz eşları taşımak veya sürüklemek yüksek ihtimalle çünkü o işe yaparken vücudun dengesiz oluyor ve belin sabitlenmiyor

beyaz eşya taşımak sürüklemek hammallık yapmak inşaatta çalışmak falan ağırlık kaldırmak sayılmıyor onlarla ancak vücudunuza zarar verirsiniz sakın bana inşaatlarda ki kürt kökenli işçilerin kasları çok çıkıyor demeyin adamlar o kadar çok çalışıyorki kiloları 60 ı 65 i geçmiyor vücutlarında hiç yağ bulunmadığı için kasları belli oluyor ama dar omuzlu düz gögüslü zayıf şekilsiz bir insan oluyorlar çünkü yeterince beslenemiyorlar