1 ile 30 arası toplam 48 sonuç

Konu: vücut geliştirme

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

WishbonE sana gelecek olursak hemen vücut geliştirmeye başla bir sor salonuna git ve kilo almak içinde hiç açlık hissetmemeye çalış normalde insan vücudu 5 saatten sonra acıkmaya başlar ama sen yemek yemezsen sana 6 saatten sonra açlık hissini gönderir vücut sende aaa acıktım der yemek yersin insanın çişi de böyle gelir aslında çişimiz gelir ama yapmayız sonra vücut bize onu dışarı atmamız için uyarı gönderir ve biz sıkıştığımızı hissederiz
    hatta öyleki mesela bir yere gidersiniz aç değilim dersiniz yok gel ye derler yemeye başlarsınız hani çok yersiniz dersiniz ki sözde aç değildim nasılda yedim halbuki açsınızdır ama vücut açlık uyarısını göndermemiştir

işte sen bu açlık hissini vücuttan almadan yemek yemeliisin gün içinde açlığını hiç hissetmeden yemek yersen ve zamanla yemek yeme aralığını küçültürsen kilo aldığını göreceksin
    Zaten ben dediğin gibi yapıyorum. Sevdiğim bir şeyi görünce aç olayım ya da olmayayım hemen yerim. Ama kilo alamıyorum sorun orda.

Teşekkürler ayrıca.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Zaten ben dediğin gibi yapıyorum. Sevdiğim bir şeyi görünce aç olayım ya da olmayayım hemen yerim. Ama kilo alamıyorum sorun orda.

Teşekkürler ayrıca.
    ben spora başladığımda 180 e 56 kiloydum bende kilo alamadığımı düşünüyordum kilo alamazsın diye bir şey yok bazısı derki ben bir oturuşta 1,5 ekmek yiyorum ama alamıyorum arkadaşım sen günde iki öğün yemek yiyorsun günde 350 kalori harcıyorsun sonrada diyorsun ki 1,5 ekmek yiyorum 3 ekmek yesende kilo alamazsın eğer yemek yemenin dengesi yoksa yani bir gün kahvaltıyı sabah onda bir gün öğlen ikide yaparsan bazı gün 2 öğün yemek yeyip bazı gün 4 öğün yemek yersen kilo alamazsın
    bak ben dersaneye giderken spordaki 2. yılımda ne yaptım biliyormusun pilav yapmayı öğrendim (pilav protein karbonhidrat deposudur) gece pilavı yapar sefer tasına koyar çantaya atardım dersanede her tenefüs çıkarır 5-6 şar kaşık atardım öğlen 3,5 a kadar anlamadan biterdi onunla berbaer 3 öğünde yemek yerdim
    hani kilo alamıyorum diyen ben 3 ayda 13 kilo aldım

bu dediğimi yap almada göreyim

herşey sende bitiyor dostum
    Fikirlerim burada

Mesaj Yetkileri