Quote Originally Posted by lucho View Post
o maçı izleyemedim ama boca onu tek ön libero oynatıyor,yani saçmalıyor boca.baneganın gollerde hata yaptığını sanmam ama yapmışta olabilir görmedim.çok güven verici birisi tam bir lider.avrupa ya demir atmış genç ön libero gago ve lucas tan şuan anki haliyle daha iyi.arjantin milli takımdaki yeri banko en fazla 2 sene bekler.-10 u fazlasıyla hakediyor eğer haketmezse -10 tabiri fmden kaldırılmalı dır derim başka bişiy demem.rahat 15-20 maçını izledim, bir maçta çürük raporu veremem banegaya.

-10 u fazlasıyla hak ediyor..-10 zaten dünya çapında süper star olacak demek..daha fazlası ne olacak...ama boca -milan maçında çok ezildi...açıkçası bende banegayı 9-10 defa seyrettim çok etkili olduğu doğru ama unutmamanız gereken bir şey var

güney amerika futbolunda oyun avrupadaki kadar fizik güce ve prese dayanmıyor. daha tam netleştirmedim ama baneganın milan maçında ki kötü oyununu brezilyada elini kolunu sallayarak oynamaya alışmış bir adamın pirlo seedorf gattuso gibi fizik gücü yüksek çok iyi bir orta saha karşısında ezildiğini düşünüyorum...

neden kaka bir numaraya yükseldi bir düşünelim....çünkü o bir brezilyalı gibi teknik ve yaratıcı ama bir avrupalı kadarda fizik gücü yüksek ve prese dayanıklı...

eğer banega başarılı olacaksa prese ve üst düzey fiziki mücadeleye alışacak