Paylaşım için teşekkürler,
1- Vermiş olduğun resimlerde 80 vede 90. dakikalar arasında hiç gol yememişssin, rakip toplu hücuma kalktığında da bu taktiğimi kullandın, eğer kullanmadıysan benim asıl merak ettiğim kısım orası.
2- Birde resimdeki şut oranları dikkatimi çekti, çok iyi, bu taktikle birlikte kullandığın antreman programınıda merak ettim.
3- Beklediğim diziliş aslında bu değildi, oyunu gerçekten bilen (Buna maç motoruda dahil) sizlerden 4-4-2 klasik dizilişte bir taktik bekliyordum. Kaç kez 4-4-2 dizilişinde taktik yapmaya kalksam topu kanatlara birtürlü taşıyamadım, yapay zeka bunu çok iyi yapıyor hemde ilerde çok iyi çoğalıyor. Bunu bir istek olarak görürsen sevinirim, birdaha taktik hazırlarmısın bilmem ama olduda hazırlarsan 4-4-2 dizilişinde hazırlarsan çok mutlu olurum.
Taktiğin mutlaka güzeldir ama benim dmc mevkisine takıntım var, fikir edinmek amaçlı indirdim, tekrar teşekkürler...
(Unutmadan, benim hazırladığım taktiklerde ortada oynayan 2li yani mc ler hep sarı kart görüyordu, hermaç biri kesinkes görüyordu, top kapmayı easy yapmama ragmende görüyordu, senin taktiğinde bu hoşuma gitti 3 maç yaptım sadece dmc sarı kart gördü )