1 ile 30 arası toplam 282 sonuç

Konu: Yenilendi - Total Dominasyon (FM 08’in en iyi taktiği)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Taktiği denemedım ama ofansif anLayıştan dolayıdır bu sorun.. defans önde oLmak zorunda ofansif oynuyorsak.. O yuzden yavaş oyuncularla oLmaz .. HızLı ve pozisyon aLan Dc Ler lazım. Yavas defans oyunculara sahipsek anLayışımızı normaL ve defansımızı biraz daha normal seviyesine çekmeLiyiz.. sarı kart oLayıda top kapması 16-17 oLmayan oyuncuları oynatıyorsan oLabilir top kapması 12 olan bır oyuncuya sert top kap dersen altından kaLkamaz
    Sağolasın da ben çözümleri biliyorum ben taktik de ki bazı prblemleri paylaşayım dedim

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Sağolasın da ben çözümleri biliyorum ben taktik de ki bazı prblemleri paylaşayım dedim
    Senin ztn biLmediğın şey yok maşallah

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Senin ztn biLmediğın şey yok maşallah
    Şimdi durup dururken neden ortamı geriyorsun?Ben kötü bişey mi dedim.Senin dediklerini biliyordum bunu belirttim sadece.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Şimdi durup dururken neden ortamı geriyorsun?Ben kötü bişey mi dedim.Senin dediklerini biliyordum bunu belirttim sadece.
    Benım ortamı germek gibi bir amacım yok. Ben oraya birşey yazmışım sana birşeyleri anLatmak için deiL,fikrimi herkesle payLaştım . sana şunları şunları yapmı dedim ? de yok ben biLiyorum bunları söylemene gerek yoktu havasına giriyorsun? valla ortamı germe havası olan kım belli.. forumda o kadar onLıne durmuyorum ama senın için yazılanlar ve bazı konulardaki yazdıkLarını çok iyi biLiyorum ve ayrıca benim açtığım bir konuyada geLip ki bu konu taktikLe iLgiliydi oraya bile geLip taktik dışı şeyler yazdın . neyse bu msjLar taktiğin dışına çıktı siLinirse sevinirim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benım ortamı germek gibi bir amacım yok. Ben oraya birşey yazmışım sana birşeyleri anLatmak için deiL,fikrimi herkesle payLaştım . sana şunları şunları yapmı dedim ? de yok ben biLiyorum bunları söylemene gerek yoktu havasına giriyorsun? valla ortamı germe havası olan kım belli.. forumda o kadar onLıne durmuyorum ama senın için yazılanlar ve bazı konulardaki yazdıkLarını çok iyi biLiyorum ve ayrıca benim açtığım bir konuyada geLip ki bu konu taktikLe iLgiliydi oraya bile geLip taktik dışı şeyler yazdın . neyse bu msjLar taktiğin dışına çıktı siLinirse sevinirim.
    Valla yanlış anlama da üstüne yok ben gerek o taktiğin gerek bu konuda kötü niyetli değildim.Ama seni kırdıysam özür dilerim.Bu mesajlar silinebilir.Kusura bakma İlhan abi.

Mesaj Yetkileri