-
23.Aralık.2006, 04:07
4-4-2 için de birşeyler yapmaya çalışırım elbette. Ancak oyunu domine etmek için defans ile orta saha arasında kordinasyonu sağlayan bir garantör gerek, ki o da bu taktikteki DM. 4-4-2 diamond'lu bişeyler yapabiliriz.
4-4-2 diamon olmaz 4-4-2 klasik lazım 
Oyuncularınızın çok sarı kart görmesi yaptığınız team talk'larla, ayrıca oyuncularınızın agression ve dirtiness gibi özellikleri ile de alakalı olabilir, benim taktikle pek bir alaka kuramadım.
Hemen açıklıyım, FM 2008 de alan daraltma = faul demek, istersem alex alan daralt diyim oda sarı kart görür, hatta şöğle uç noktadan örnek tüm takıma 0 alan daralt dedim, kaleciye full alan daralt yaptım anında ilk açıkta penaltıyı verdi hakem, daha sonra tüm takıma alan daraltmayı 0 verdim bu seferde sadece 1 tane dc ye alan daralt dedim onun top almaya çalıştığı tüm pozisyonlar faoul oldu.Bu kısım 1. bölüm,
2. bölüm asıl bu kısım taktikle senin taktikle alakalı işte, mesela ben kanatbecklere top sürdürmüyorum ok, hatta ortada oynayana bile top sürdürmüyorum, sadece kanatatak vede forvetlere top sür diyorum.Yapay zeka bunu hemen dikkate alıyor, yani top benim oyuncularımda fazla kalmadığından topu almaya çalışan hep benmişim gibi davranıyor vede basıyor sarıyı. Kısacası isterse imparator Oğuz gelse takımın ortasında oynasa benim taktiğimde kartı yer, şimdi onunla uğraşıyorum, yapay zekayı nasıl kandırıcam ona bakıyorum.
Emre ismini tarattım birşey bulamadım, antreman programının linkini verirmisin yada Emre arkadaşımızın niki hangisi onu söğlersende yeterli...
Last edited by yorukefe : 23.Aralık.2007 at 22:01
Mesaj Yetkileri