Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 65 sonuç

Konu: Carlos forması Trabzon'u karıştırdı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Carlos forması Trabzon'u karıştırdı

Trabzonsporlu taraftarlar, Fenerbahçe maçının bitiş düdüğüyle Brezilyalı yıldız Roberto Corlos'un formasını almak için arkasından koşan Bordo-mavili defans oyuncusu Tayfun Cora'ya büyük tepki gösterdi.

Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt, formasını almak için maçın bitiş düdüğüyle Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos'un arkasından koşan Trabzonspor'un defans oyuncusu Tayfun Cora'ya büyük tepki gösterdi. Cora'nın davranışının çok büyük bir ayıp olduğunu belirten Söğüt, "Tayfun Cora'nın, Fenerbahçeli bir oyuncunun formasını almak için büyük uğraş vermesi çok büyük bir ayıp. Karşısında kim olursa olsun yaptığı davranışı taraftarlar olarak içimize sindiremiyoruz. O kadar çok Fenerbahçe forması giymek istiyorsa gitsin o formayı giysin. Trabzonspor'da ne işi var? Bu davranış Trabzonsporlu bir oyuncuya yakışmaz" dedi.

Trabzonspor'un Fenerbahçe karşısında iyi futbol sergilediğini belirten Söğüt, "Fenerbahçe karşısında iyi oynayarak kaybetmemize üzüldük. Galip de gelebilirdik ancak yapılan bireysel hatalar maçın sonucunu etkiledi. Tayfun Cora'nın davranışı bizi alınan mağlubiyetten daha çok üzmüştür. Bir Trabzonspor oyuncusuna yakışmayacak davranışı gösteren Tayfun'u kınıyoruz" diye konuştu.

Kaynak : İHA

Bence gösterilen tepki çok saçma.Kınamalar vs.. Carlos formasını alınca Fenerli mi oldu.Sonuçta Carlos dünya yıldızı.Ben olsam ben de isterdim formasını. GS Ronaldo'yu getirse istemeyecek miyim formasını
    Last edited by ForsakeN : 23.Aralık.2007 at 18:19

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gelsin Oynasın Onlar Kaybeder. Ayrıca Emre haklı Sonuçta R.Carlos Herkes ister formasını

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Alın size örnek;Fenerbahce-Galatasaray maç sonunda Galatasaraylı futbolcular ve Fenerbahceli futbolcular forma alış verişi yaptı

Şükür hatta vederson formasını aldı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Böyle şeyler futbolun içinde var forma değiştirmek.Sergen Beşiktaş'tayken omzunda Fenerbahçe formasıyla röportaj yapmıştı

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Yattara'nın formasınıda ısteyen Fenerlıler oLdu. sonucta forma degısıkLıgını yıLdız oyuncularda yapar genç oyuncuLarda .. ama yanLış oLan şey ise 3-2 yenıLgı sonrası forma peşinde koşuLması.. Ben o durumda oLsam başım önde sinirLi şekilde soyunma odasına giderim .. carLos forması peşinde koşmam. Zaten TrabzonLu oyuncular bilhassa gençLer artık takımı fLn düşünmüyor.. Çok yakın arklarım var hepsi sabah akşam yonja,facebook gibi sitelerde.. Tamam onlarda hayatlarını yaşayacak ama önce TaKım sonra sosyaL hayat. Ayrıca taraftar birLiği bu oLayları konuşacağına kendilerine baksın.. 2 Hafta önce Nuri aLbayrak başkan Trabzon şampiyon diyorlardı.. çok yazık

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Saçmalık yahu Carlos gibi bir futbolcunun formasını her futbolcu almak ister.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Iyıde sen güzel oynayıp 3-2 yeniLiyorsan forma peşinde koşman çok gereksiz. çok istiyorsan soyunma odasına gidersin aLırsın ne var bunda.. Tepkileri forma istemesine değiL, zamansız ve yersiz bir davranışda buLunmasına

Ne var bunda ya Koskoca Dünya Yıldızı R.Carlos ben olsam bende alırdım abartılcak bir şey yok. Kızanlar kendisine kızsın R.Carlos neden TS de değil diye...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

böyle sacma birsey olmaz yaani..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    böyle sacma birsey olmaz yaani..
    ancak Türkiyede olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence yanlış bir davranış,ama gençligine vermek lazım..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

ya beyler tamam forma ıstemek helede böle bır dunya yıLdızından ıstemek kötu bısey degıL ama ,senın takımın 90 dakika savasmıs haksız bır yenılgı aLmışken sen maç biter bitmez carLosun pesınden koşarsan tabıkıde taraftar sinirLenir.oLaya birde kendi takımınız adına bakmayı deneyın.. BjKLi arkadaş kadıköyde çok güzel oynadınız ama 2-0 yeniLdiniz .. Serdar özkan gidip alex yada Carlos'un forması için peşinden koşşa ne yapardınız ? yada gsLi sabri ? farketmez.. şunu anLamıyorsunuz burda tepki formaya değiLki sen 3-2 yeniLiyorsun düdük çalar çaLmaz üzülmek yerine carlos'un forması derdindesin. Çok istiyorsan maç sonu kimse görmeden git soyunma odasına iste Carlos formasını nedir bu yanı bu kadar uzattınız ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yahu saçmalığın daniskası.. Baran bence en güzel örneği vermiş olması gereken de bu zaten.. Hele bi de Carlosun formasıysa alması gayet normal

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu ne komplekstir anlamak mümkün değil sizde Getirin Roberto Carlos'u getirin Fenerbahçeli futbolcularda peşinden koşar merak etmeyin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    ya beyler tamam forma ıstemek helede böle bır dunya yıLdızından ıstemek kötu bısey degıL ama ,senın takımın 90 dakika savasmıs haksız bır yenılgı aLmışken sen maç biter bitmez carLosun pesınden koşarsan tabıkıde taraftar sinirLenir.oLaya birde kendi takımınız adına bakmayı deneyın.. BjKLi arkadaş kadıköyde çok güzel oynadınız ama 2-0 yeniLdiniz .. Serdar özkan gidip alex yada Carlos'un forması için peşinden koşşa ne yapardınız ? yada gsLi sabri ? farketmez.. şunu anLamıyorsunuz burda tepki formaya değiLki sen 3-2 yeniLiyorsun düdük çalar çaLmaz üzülmek yerine carlos'un forması derdindesin. Çok istiyorsan maç sonu kimse görmeden git soyunma odasına iste Carlos formasını nedir bu yanı bu kadar uzattınız ?
    Kesinlikle katılıyorum arkadasım..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hani bir küçük Muhammad vardı, bu zihniyet yüzünden Alex'in etrafında döndü durdu, formasını isteyemedi. Bu zihniyetin değişmesi gerekiyor asıl, 90 dakika bitince iş bitmiştir. Carlos'la bir daha ne zaman karşılaşacak? Ben de futbolcu olsam başka birisi almadan koşarak kendim almak isterim.

Buna ayıp dediğimiz için futbolu hayati bir mesele olarak görüyoruz. Sadece bir oyun olduğunu unutmasak çok güzel olacak aslında...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Size Laf anLatmak deveye hendek atLatmak gibi birşey. Yani 3-2 yenileceksin o kadar emek boşa gidecek 1-2 oyuncu yüzünden hakem düdüğü çalacak sen koşacan Carlos'un peşine forması için ! tamam sizin oyuncularınız yapsın ama biz istemiyoruz oke. Ayrıca neden kompLeks içine gireLim ya 35 yaşındaki adam izledik dün gece ne kattı Fener'e ???? MiLyon eurolar verilerek aLınan bir yaşLı oyuncuyu izlemektense 100 bin eoru gibi komik rakamLara aLınan ve kimsenın tanımadığı Yattara gibi bir oyuncuyu izLerken keyif aLdık dün gece . Prd siz izLemediniz heraLde ? aLlahtan öyle bir oyuncunuz yok olsaydı her gün o konuşuLurdu .. baksanıza Gökhan GönüL 3-4 maç iLe MiLli Kahraman , Semih süper goLcü sene başında gönderiLmek istenen Deivid mükemmel Kezman ise patladı patLayacak ha gayret ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Bu ne komplekstir anlamak mümkün değil sizde Getirin Roberto Carlos'u getirin Fenerbahçeli futbolcularda peşinden koşar merak etmeyin
    Bak arkadasım mesela mac sonu konusurlar o anda formaları degişirsin buna kimse tepki göstermez.Fakat peşinden koşupta forma istemek büyük takım oyuncusuna yakısan bi hareket degil..

Benim fikrim bu..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Anlaşılan Tayfun bizim forumu da karıştıracak...

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Her FutboLcu O Macta CarLos'un formasını İsteyeceği için kimse kapmadan ben alayım die düşünmüştür Tayfun..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

arkadasım forum nıye karışşın. Burda fikirlerimizi söyLüyoruz. üstüne basa basa açık açık diyorum kı forma istemek ,değiştirmek kötü birşey deiL ,ama sen bunu takımın iyi oynayıpya yenilirken maç biter bitmez saha içinde forma peşinde koşarsan seni gören taraftarın bunu düşünmesi yanLış mı ? hala yok hangi çağdayız , yok kompleks fln ne kompleksımız olacak ya .. Dün gördünüz Ergin Keleş benim Lise arkadaşım 21 yaşında . girdi oyuna Carlos'a çalım attı , carlos yere indirdi.. şimdi kompleks yapsak yada oyuncularımız carlosun adından korksa ayakları titrer ya varmı böle saçma bir düşünce saha içinde herkes eşittir.. isme cisme bakmaz. gördük dün 100 bin euro Luk Yattara iLe milyon euroLuk Carlos'u

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Size Laf anLatmak deveye hendek atLatmak gibi birşey. Yani 3-2 yenileceksin o kadar emek boşa gidecek 1-2 oyuncu yüzünden hakem düdüğü çalacak sen koşacan Carlos'un peşine forması için ! tamam sizin oyuncularınız yapsın ama biz istemiyoruz oke. Ayrıca neden kompLeks içine gireLim ya 35 yaşındaki adam izledik dün gece ne kattı Fener'e ???? MiLyon eurolar verilerek aLınan bir yaşLı oyuncuyu izlemektense 100 bin eoru gibi komik rakamLara aLınan ve kimsenın tanımadığı Yattara gibi bir oyuncuyu izLerken keyif aLdık dün gece . Prd siz izLemediniz heraLde ? aLlahtan öyle bir oyuncunuz yok olsaydı her gün o konuşuLurdu .. baksanıza Gökhan GönüL 3-4 maç iLe MiLli Kahraman , Semih süper goLcü sene başında gönderiLmek istenen Deivid mükemmel Kezman ise patladı patLayacak ha gayret ..
    Kusura bakma ama Trabzon yenilince çok agresifleşiyorsun sen.

Durmadan saldırıyorsun, maç konusunda da yazmışsın, cevap vermeyecektim ama neyse. Fenerbahçe ezildi, zaman geçirmeye çalıştı diye. Sezon başından beri Fenerbahçe maçlarını izlesen anlardın. Fenerbahçe amatör küme takımıyla bile oynasa öne geçtikten sonra skoru korumaya çalışıyor. Zico bu şekilde taktik veriyor ve onlar da uyguluyorlar.

O nedenle ben Fenerbahçe'nin erken gol atmasını istemem. Dün de erken gol olunca yandık, şimdi bunlar maçı bırakır dedim. Yani takım zaten her maçı böyle oynuyor, bu da taktiğin bir parçası.

100 bin Euroluk adam 2 defa Trabzon'u yaktı. İkisinde de avrupaya ilk maçlarda veda etmesini sağladı. Bizim ligimizde çalıp atıp dursa bana ne? Milyon dolarlık adam da bu sene 2. tura çıkmamızı sağladı.

Semih gollerini atarken beğenmediğimi söylüyordum, Deivid'in zaten gol atmasını istemiyorum takımdan gitsin diye. Maç konusunda da açıkca yazdım bunu. Kezman'a zaten kötü diyoruz. Öyle fanatik birkaç kişinin yaptığı yorumlar beni bağlamaz, olmadığı halde durduk yere oyuncumu göklere çıkarmam merak etme.

Sen de o fanatiklerin yorumlarına bakacağına, mantıklı yorum yapanların yorumlarına bak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Her FutboLcu O Macta CarLos'un formasını İsteyeceği için kimse kapmadan ben alayım die düşünmüştür Tayfun..

eğer Trabzon formasını giyen bir oyuncu 3-2 yenildikten sonra düdük çaLar çaLmaz kafasında carlosun formasını iLk ben kapayım anLayışıı yatıyorsa terketsin Trabzon'u valla.. öyLe bir oyuncuya ihtiyacımız olmaz.. üzüleceğine forma derdinde oLan oyuncuyu napaLım. o zaman koy oraya 10 yaşındakı bir çocugu o da maç bitişinden sonra forma peşinde koşar.. ee o zmn futbolcudan farkı ne bunun herkes forma peşinde koşar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

gördük dün 100 bin euro Luk Yattara iLe milyon euroLuk Carlos'u
    Tekrarlıyorum 100 binlik Yattara en basit 2 maçta kırmızı görerek takımını yakar, milyonluk adam da büyük maçlarda sahneye çıkar ve takımını üst turlara taşır.

Daha da tartışmaya gerek yok, bence doğru birşey yapmıştır, sence yapmamıştır. Olay budur, her görüşe saygı duymak zorundayız.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Kusura bakma ama Trabzon yenilince çok agresifleşiyorsun sen.

Durmadan saldırıyorsun, maç konusunda da yazmışsın, cevap vermeyecektim ama neyse. Fenerbahçe ezildi, zaman geçirmeye çalıştı diye. Sezon başından beri Fenerbahçe maçlarını izlesen anlardın. Fenerbahçe amatör küme takımıyla bile oynasa öne geçtikten sonra skoru korumaya çalışıyor. Zico bu şekilde taktik veriyor ve onlar da uyguluyorlar.

O nedenle ben Fenerbahçe'nin erken gol atmasını istemem. Dün de erken gol olunca yandık, şimdi bunlar maçı bırakır dedim. Yani takım zaten her maçı böyle oynuyor, bu da taktiğin bir parçası.

100 bin Euroluk adam 2 defa Trabzon'u yaktı. İkisinde de avrupaya ilk maçlarda veda etmesini sağladı. Bizim ligimizde çalıp atıp dursa bana ne? Milyon dolarlık adam da bu sene 2. tura çıkmamızı sağladı.

Semih gollerini atarken beğenmediğimi söylüyordum, Deivid'in zaten gol atmasını istemiyorum takımdan gitsin diye. Maç konusunda da açıkca yazdım bunu. Kezman'a zaten kötü diyoruz. Öyle fanatik birkaç kişinin yaptığı yorumlar beni bağlamaz, olmadığı halde durduk yere oyuncumu göklere çıkarmam merak etme.

Sen de o fanatiklerin yorumlarına bakacağına, mantıklı yorum yapanların yorumlarına bak.

Benmi agresif oLuyorum yenilince ? yazık gerçekten forumda olsun yada dışarda her zmn takımımda birşeyler eksikse kötüyse her zmn özeleştiri yaparım kendı takımıma. ayrıca rakip takımada hıcbır zaman karalayıcı şeyler demem. Şimdi burda bana yada bizlere kompleksLisiniz denilecen ben birşey demiyecem ?? yada aLex olsaydı 5-6 atardık denilecek birşey demiyecemm ?? 13-14 yaşındakıler bana futbolu öğretmeye çalışacak birşey demiyecem ?? ee o zmn ben bu foruma niye giriyorum.. herkesin yazdıklarını okumak için mi ? 2-3 şey demiyeceksem buraya girmemin bir anLamı yok öyleyse.. Ortada fanatik yorumlarım da yoktu .. dün maçı 90 dakıka izledik maç öncesinde ezicez denildi, fark atılcaz denildi ama gördük maçı izlerken iLk dakikadan itibaren saldırdık ,eziLmedik.. şimdi ben ne yazacam buraya ? yazıkLar olsun trabzon rezil gibi oynadık bu mu ? ya bırakın allah aşkına miLli takımlarda bile kendi oyuncularını öve öve bitiremeyen insanlar var iken benm gibi tarafsız birine bunları diyorsan çok iyi valla. Pardon o zmn sorun bende. Tabikide Tayfun Cora bitiş düdüğü çalar çaLmaz Carlos'un peşine koşacak , niye umrunda oLsunki takımı 3-2 yeniLmiş ona ne ? sonuçta Tayfun'a aldığı parayı Trabzonspor da vermiyor R.carlos tan aLıyor mu diyecektim.. hatta Tayfun az biLe yapmış fenerliler gibi sevinmeLiydimi diyecektim.. off yapmayın ya biraz kendinizi bizim yerimize koymayı deneyın..aLlaha şükür kendi memLeketimin takımını tutuyorum hiçbir kompleks içinde değiLim. Bu tuttuğum takım çok zor şartlarda 1.Lige çıkıp 9 senede 6 şampiyonLuk ve 3 ikinciLik yaşamış bir takım. Avrupa devlerini yenmişiz müzemiz kupalarla doLu ,yarıştığımız takımlar koskoca İstanbuL takımları dev bütceleriyle.. miLli takıma bir sürü oyuncu vermişiz .. hiçbir ezikLik yaşamamışız aLlah'a şükür kendi memleketi takımı kötü diye gidip İstanbuL takımınıda destekLememişim . bunLarın hepsiyle gurur duyuyorum .

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yahu agresifleşiyorsun dedim ben sana sadece. O kadar şey yazdın ki, döndüm attığım mesajı tekrar okudum seni bu şeylerle mi suçladım diye?

Birbirimizi anlayalım diyorum. Ben seni anlıyorum, ben de senin tepki gösterdiğin birçok yorum görüyorum ve gülüp geçiyorum. Çünkü bu kafada çok insan var ve hangi birisiyle uğraşacağını şaşıyorsun. En iyisi gülüp geçmek...

Unutmadan ben Artvinliyim, babam Trabzonspor taraftarıdır. Ben de Trabzonspor'u desteklerim her zaman. Memleket takımını tutmayanlar derken, memur çocuğu olunca bir memleetin olmuyor tabi ki. Hele ki köylerde geçtiyse çocukluğun bırak maçı ayda 1 defa şehire gidersen ne ala. TV'ler de 3 büyükleri gösteriyor daima, ve insan ister istemez onlardan birini seçiyor. Yani benim memleketimin takımı vardı da ben mi tutmadım?

Şimdi uzun zamandır Karşıyaka'dayım ve Ben Karşıyaka'lıyım diyorum. Belki çocukluğumda gelmiş olsaydım buraya Fenerbahçe'yi tutmama bile gerek kalmazdı. Ben bu nedenle Fenerbahçe'liyim. Memleketimin takımı olmasa da sahada o takımı görünce heyecanlandığım için. Ve ben de gurur duyuyorum.

Sana asla yorum yapma demedim, yanlış anlaşılma olmasın...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Olaya taraf olarak bakıldıgında ki shamur1 arkadaşımızın anlatmaya çalıştığı bu insan hazmedemeyebilir. Ancak ortada çokta fazla büyütülecek bir mesele olmamalı bence. Olgunluk gösterilmeli ancak benim anlayışıma görede bunu yapması doğru değil. Tamam Carlos büyük futbolcu hayranı vs. olabilirsin ama kaybettiğin maçtan sonra saha içerisinde yapmamalısın bunu.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ister ıstemez bazen ınsan sinirLenebiliyor ama eLimden geldiği kadar bunu buraya yansıtmamaya çaLışıyorum . karşımdakını kırmamaya özen gösteriyorum . Şimdi benım burda memleketten ıbaret kastettiğim yanLış anLaşıLmasın , ama üstüne basa basa dememe rağmen hala birşeyleri anLamamak üzere programlanmış insanlar var ne dersen de ikna oLmuyor doru dıyorsun en ıyısı güLüp geçmek.. Ben 21 senedir bu durumu yaşadığım için istiyormkı yanLış şeyLer konuşuLmasın yoksa ne diye bu kadar uzunca yazıp kendimi yorayım ki boşuna .. sana yada başkasına karşı birşey yok burda yanLış anlamasın kimse
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Olaya taraf olarak bakıldıgında ki shamur1 arkadaşımızın anlatmaya çalıştığı bu insan hazmedemeyebilir. Ancak ortada çokta fazla büyütülecek bir mesele olmamalı bence. Olgunluk gösterilmeli ancak benim anlayışıma görede bunu yapması doğru değil. Tamam Carlos büyük futbolcu hayranı vs. olabilirsin ama kaybettiğin maçtan sonra saha içerisinde yapmamalısın bunu.
    Aynen .. yazdığım bütün msjLarda üstüne basa basa dedim ki tamam forma istemek yanLış değiL ama bunu yeniLdiğin bir maçta üsteLik büyük bir kLubun oyuncusu oLarak daha teri soğumadan maç biter bitmez forma peşinden koşmak yanLış .. soyunma odasına gidersin istersin formayı .. kimsede bu oLayı görmez taraftarda tepki göstermez.. şimdi ben maçı izlerken bağırıp çağıracam yada sevinip üzülecem sahada uğruna bağırdığım çağırdıgım üzüldüğüm takımın oyuncusu ise gidip forma peşinde koşacak .. hanginiz buna tepki göstermezsiniz
    Last edited by shamur1 : 23.Aralık.2007 at 21:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bence sonuna kadar haklısın savundugunda. Dısarıdan bakıldıgında çok sıradan gözükebilecek bir olay olmasına ragmen dediğim gibi taraf oldugunda herşeyin değişebileceği cinsten bir konu.

Aslında normal karsılama olgunluguna erişebildiğimiz gün Türk futbolu tamamdır diyeceğim ama. Daha önümüzde uzun yollar var.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ister ıstemez bazen ınsan sinirLenebiliyor ama eLimden geldiği kadar bunu buraya yansıtmamaya çaLışıyorum . karşımdakını kırmamaya özen gösteriyorum . Şimdi benım burda memleketten ıbaret kastettiğim yanLış anLaşıLmasın , ama üstüne basa basa dememe rağmen hala birşeyleri anLamamak üzere programlanmış insanlar var ne dersen de ikna oLmuyor doru dıyorsun en ıyısı güLüp geçmek.. Ben 21 senedir bu durumu yaşadığım için istiyormkı yanLış şeyLer konuşuLmasın yoksa ne diye bu kadar uzunca yazıp kendimi yorayım ki boşuna .. sana yada başkasına karşı birşey yok burda yanLış anlamasın kimse

Evet haklısın, sen de biliyorsundur burada çoğu kişi sen uzun yazınca okumuyor bile yazdıklarını. Sadece sana özel bir durum değil yani, genelde böyle, uzun yazılar olduğunda arkadaşlarımız pek okumuyorlar. Birşeyleri düzeltmek için hala çabaladığın için seni takdir ediyorum, çünkü ben de bir süre uğraştıktan sonra bir eşyin değişmediğini görünce artık uğraşmamaya başladım.

Sonucu o zaman şöyle bağlayalım, Tayfun daha sonra da alabilirdi formayı, bu şekilde istemesi sizin dediğiniz gibi yanlıştır. Ama Tayfun'u da bitirmemek gerekir, O da sahada takımı için elinden geleni yapıyor, bu nedenle Trabzon'a yakışmıyor demek biraz ağır olur. Yaptığı yanlışın farkına varmıştır, bir açıklaması olacaktır. Oyuncuyu çok kolay harcamayalım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri