Kusura bakma ama Trabzon yenilince çok agresifleşiyorsun sen.
Durmadan saldırıyorsun, maç konusunda da yazmışsın, cevap vermeyecektim ama neyse. Fenerbahçe ezildi, zaman geçirmeye çalıştı diye. Sezon başından beri Fenerbahçe maçlarını izlesen anlardın. Fenerbahçe amatör küme takımıyla bile oynasa öne geçtikten sonra skoru korumaya çalışıyor. Zico bu şekilde taktik veriyor ve onlar da uyguluyorlar.
O nedenle ben Fenerbahçe'nin erken gol atmasını istemem. Dün de erken gol olunca yandık, şimdi bunlar maçı bırakır dedim. Yani takım zaten her maçı böyle oynuyor, bu da taktiğin bir parçası.
100 bin Euroluk adam 2 defa Trabzon'u yaktı. İkisinde de avrupaya ilk maçlarda veda etmesini sağladı. Bizim ligimizde çalıp atıp dursa bana ne? Milyon dolarlık adam da bu sene 2. tura çıkmamızı sağladı.
Semih gollerini atarken beğenmediğimi söylüyordum, Deivid'in zaten gol atmasını istemiyorum takımdan gitsin diye. Maç konusunda da açıkca yazdım bunu. Kezman'a zaten kötü diyoruz. Öyle fanatik birkaç kişinin yaptığı yorumlar beni bağlamaz, olmadığı halde durduk yere oyuncumu göklere çıkarmam merak etme.
Sen de o fanatiklerin yorumlarına bakacağına, mantıklı yorum yapanların yorumlarına bak.