1 ile 30 arası toplam 65 sonuç

Konu: Carlos forması Trabzon'u karıştırdı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

arkadasım forum nıye karışşın. Burda fikirlerimizi söyLüyoruz. üstüne basa basa açık açık diyorum kı forma istemek ,değiştirmek kötü birşey deiL ,ama sen bunu takımın iyi oynayıpya yenilirken maç biter bitmez saha içinde forma peşinde koşarsan seni gören taraftarın bunu düşünmesi yanLış mı ? hala yok hangi çağdayız , yok kompleks fln ne kompleksımız olacak ya .. Dün gördünüz Ergin Keleş benim Lise arkadaşım 21 yaşında . girdi oyuna Carlos'a çalım attı , carlos yere indirdi.. şimdi kompleks yapsak yada oyuncularımız carlosun adından korksa ayakları titrer ya varmı böle saçma bir düşünce saha içinde herkes eşittir.. isme cisme bakmaz. gördük dün 100 bin euro Luk Yattara iLe milyon euroLuk Carlos'u

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    gördük dün 100 bin euro Luk Yattara iLe milyon euroLuk Carlos'u
    Tekrarlıyorum 100 binlik Yattara en basit 2 maçta kırmızı görerek takımını yakar, milyonluk adam da büyük maçlarda sahneye çıkar ve takımını üst turlara taşır.

Daha da tartışmaya gerek yok, bence doğru birşey yapmıştır, sence yapmamıştır. Olay budur, her görüşe saygı duymak zorundayız.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri