1 ile 30 arası toplam 65 sonuç

Konu: Carlos forması Trabzon'u karıştırdı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Size Laf anLatmak deveye hendek atLatmak gibi birşey. Yani 3-2 yenileceksin o kadar emek boşa gidecek 1-2 oyuncu yüzünden hakem düdüğü çalacak sen koşacan Carlos'un peşine forması için ! tamam sizin oyuncularınız yapsın ama biz istemiyoruz oke. Ayrıca neden kompLeks içine gireLim ya 35 yaşındaki adam izledik dün gece ne kattı Fener'e ???? MiLyon eurolar verilerek aLınan bir yaşLı oyuncuyu izlemektense 100 bin eoru gibi komik rakamLara aLınan ve kimsenın tanımadığı Yattara gibi bir oyuncuyu izLerken keyif aLdık dün gece . Prd siz izLemediniz heraLde ? aLlahtan öyle bir oyuncunuz yok olsaydı her gün o konuşuLurdu .. baksanıza Gökhan GönüL 3-4 maç iLe MiLli Kahraman , Semih süper goLcü sene başında gönderiLmek istenen Deivid mükemmel Kezman ise patladı patLayacak ha gayret ..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Size Laf anLatmak deveye hendek atLatmak gibi birşey. Yani 3-2 yenileceksin o kadar emek boşa gidecek 1-2 oyuncu yüzünden hakem düdüğü çalacak sen koşacan Carlos'un peşine forması için ! tamam sizin oyuncularınız yapsın ama biz istemiyoruz oke. Ayrıca neden kompLeks içine gireLim ya 35 yaşındaki adam izledik dün gece ne kattı Fener'e ???? MiLyon eurolar verilerek aLınan bir yaşLı oyuncuyu izlemektense 100 bin eoru gibi komik rakamLara aLınan ve kimsenın tanımadığı Yattara gibi bir oyuncuyu izLerken keyif aLdık dün gece . Prd siz izLemediniz heraLde ? aLlahtan öyle bir oyuncunuz yok olsaydı her gün o konuşuLurdu .. baksanıza Gökhan GönüL 3-4 maç iLe MiLli Kahraman , Semih süper goLcü sene başında gönderiLmek istenen Deivid mükemmel Kezman ise patladı patLayacak ha gayret ..
    Kusura bakma ama Trabzon yenilince çok agresifleşiyorsun sen.

Durmadan saldırıyorsun, maç konusunda da yazmışsın, cevap vermeyecektim ama neyse. Fenerbahçe ezildi, zaman geçirmeye çalıştı diye. Sezon başından beri Fenerbahçe maçlarını izlesen anlardın. Fenerbahçe amatör küme takımıyla bile oynasa öne geçtikten sonra skoru korumaya çalışıyor. Zico bu şekilde taktik veriyor ve onlar da uyguluyorlar.

O nedenle ben Fenerbahçe'nin erken gol atmasını istemem. Dün de erken gol olunca yandık, şimdi bunlar maçı bırakır dedim. Yani takım zaten her maçı böyle oynuyor, bu da taktiğin bir parçası.

100 bin Euroluk adam 2 defa Trabzon'u yaktı. İkisinde de avrupaya ilk maçlarda veda etmesini sağladı. Bizim ligimizde çalıp atıp dursa bana ne? Milyon dolarlık adam da bu sene 2. tura çıkmamızı sağladı.

Semih gollerini atarken beğenmediğimi söylüyordum, Deivid'in zaten gol atmasını istemiyorum takımdan gitsin diye. Maç konusunda da açıkca yazdım bunu. Kezman'a zaten kötü diyoruz. Öyle fanatik birkaç kişinin yaptığı yorumlar beni bağlamaz, olmadığı halde durduk yere oyuncumu göklere çıkarmam merak etme.

Sen de o fanatiklerin yorumlarına bakacağına, mantıklı yorum yapanların yorumlarına bak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Kusura bakma ama Trabzon yenilince çok agresifleşiyorsun sen.

Durmadan saldırıyorsun, maç konusunda da yazmışsın, cevap vermeyecektim ama neyse. Fenerbahçe ezildi, zaman geçirmeye çalıştı diye. Sezon başından beri Fenerbahçe maçlarını izlesen anlardın. Fenerbahçe amatör küme takımıyla bile oynasa öne geçtikten sonra skoru korumaya çalışıyor. Zico bu şekilde taktik veriyor ve onlar da uyguluyorlar.

O nedenle ben Fenerbahçe'nin erken gol atmasını istemem. Dün de erken gol olunca yandık, şimdi bunlar maçı bırakır dedim. Yani takım zaten her maçı böyle oynuyor, bu da taktiğin bir parçası.

100 bin Euroluk adam 2 defa Trabzon'u yaktı. İkisinde de avrupaya ilk maçlarda veda etmesini sağladı. Bizim ligimizde çalıp atıp dursa bana ne? Milyon dolarlık adam da bu sene 2. tura çıkmamızı sağladı.

Semih gollerini atarken beğenmediğimi söylüyordum, Deivid'in zaten gol atmasını istemiyorum takımdan gitsin diye. Maç konusunda da açıkca yazdım bunu. Kezman'a zaten kötü diyoruz. Öyle fanatik birkaç kişinin yaptığı yorumlar beni bağlamaz, olmadığı halde durduk yere oyuncumu göklere çıkarmam merak etme.

Sen de o fanatiklerin yorumlarına bakacağına, mantıklı yorum yapanların yorumlarına bak.

Benmi agresif oLuyorum yenilince ? yazık gerçekten forumda olsun yada dışarda her zmn takımımda birşeyler eksikse kötüyse her zmn özeleştiri yaparım kendı takımıma. ayrıca rakip takımada hıcbır zaman karalayıcı şeyler demem. Şimdi burda bana yada bizlere kompleksLisiniz denilecen ben birşey demiyecem ?? yada aLex olsaydı 5-6 atardık denilecek birşey demiyecemm ?? 13-14 yaşındakıler bana futbolu öğretmeye çalışacak birşey demiyecem ?? ee o zmn ben bu foruma niye giriyorum.. herkesin yazdıklarını okumak için mi ? 2-3 şey demiyeceksem buraya girmemin bir anLamı yok öyleyse.. Ortada fanatik yorumlarım da yoktu .. dün maçı 90 dakıka izledik maç öncesinde ezicez denildi, fark atılcaz denildi ama gördük maçı izlerken iLk dakikadan itibaren saldırdık ,eziLmedik.. şimdi ben ne yazacam buraya ? yazıkLar olsun trabzon rezil gibi oynadık bu mu ? ya bırakın allah aşkına miLli takımlarda bile kendi oyuncularını öve öve bitiremeyen insanlar var iken benm gibi tarafsız birine bunları diyorsan çok iyi valla. Pardon o zmn sorun bende. Tabikide Tayfun Cora bitiş düdüğü çalar çaLmaz Carlos'un peşine koşacak , niye umrunda oLsunki takımı 3-2 yeniLmiş ona ne ? sonuçta Tayfun'a aldığı parayı Trabzonspor da vermiyor R.carlos tan aLıyor mu diyecektim.. hatta Tayfun az biLe yapmış fenerliler gibi sevinmeLiydimi diyecektim.. off yapmayın ya biraz kendinizi bizim yerimize koymayı deneyın..aLlaha şükür kendi memLeketimin takımını tutuyorum hiçbir kompleks içinde değiLim. Bu tuttuğum takım çok zor şartlarda 1.Lige çıkıp 9 senede 6 şampiyonLuk ve 3 ikinciLik yaşamış bir takım. Avrupa devlerini yenmişiz müzemiz kupalarla doLu ,yarıştığımız takımlar koskoca İstanbuL takımları dev bütceleriyle.. miLli takıma bir sürü oyuncu vermişiz .. hiçbir ezikLik yaşamamışız aLlah'a şükür kendi memleketi takımı kötü diye gidip İstanbuL takımınıda destekLememişim . bunLarın hepsiyle gurur duyuyorum .

Mesaj Yetkileri