-
23.Aralık.2006, 03:47
Yahu agresifleşiyorsun dedim ben sana sadece. O kadar şey yazdın ki, döndüm attığım mesajı tekrar okudum seni bu şeylerle mi suçladım diye?
Birbirimizi anlayalım diyorum. Ben seni anlıyorum, ben de senin tepki gösterdiğin birçok yorum görüyorum ve gülüp geçiyorum. Çünkü bu kafada çok insan var ve hangi birisiyle uğraşacağını şaşıyorsun. En iyisi gülüp geçmek...
Unutmadan ben Artvinliyim, babam Trabzonspor taraftarıdır. Ben de Trabzonspor'u desteklerim her zaman. Memleket takımını tutmayanlar derken, memur çocuğu olunca bir memleetin olmuyor tabi ki. Hele ki köylerde geçtiyse çocukluğun bırak maçı ayda 1 defa şehire gidersen ne ala. TV'ler de 3 büyükleri gösteriyor daima, ve insan ister istemez onlardan birini seçiyor. Yani benim memleketimin takımı vardı da ben mi tutmadım?
Şimdi uzun zamandır Karşıyaka'dayım ve Ben Karşıyaka'lıyım diyorum. Belki çocukluğumda gelmiş olsaydım buraya Fenerbahçe'yi tutmama bile gerek kalmazdı. Ben bu nedenle Fenerbahçe'liyim. Memleketimin takımı olmasa da sahada o takımı görünce heyecanlandığım için. Ve ben de gurur duyuyorum.
Sana asla yorum yapma demedim, yanlış anlaşılma olmasın...
Mesaj Yetkileri