1 ile 30 arası toplam 65 sonuç

Konu: Carlos forması Trabzon'u karıştırdı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ister ıstemez bazen ınsan sinirLenebiliyor ama eLimden geldiği kadar bunu buraya yansıtmamaya çaLışıyorum . karşımdakını kırmamaya özen gösteriyorum . Şimdi benım burda memleketten ıbaret kastettiğim yanLış anLaşıLmasın , ama üstüne basa basa dememe rağmen hala birşeyleri anLamamak üzere programlanmış insanlar var ne dersen de ikna oLmuyor doru dıyorsun en ıyısı güLüp geçmek.. Ben 21 senedir bu durumu yaşadığım için istiyormkı yanLış şeyLer konuşuLmasın yoksa ne diye bu kadar uzunca yazıp kendimi yorayım ki boşuna .. sana yada başkasına karşı birşey yok burda yanLış anlamasın kimse
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Olaya taraf olarak bakıldıgında ki shamur1 arkadaşımızın anlatmaya çalıştığı bu insan hazmedemeyebilir. Ancak ortada çokta fazla büyütülecek bir mesele olmamalı bence. Olgunluk gösterilmeli ancak benim anlayışıma görede bunu yapması doğru değil. Tamam Carlos büyük futbolcu hayranı vs. olabilirsin ama kaybettiğin maçtan sonra saha içerisinde yapmamalısın bunu.
    Aynen .. yazdığım bütün msjLarda üstüne basa basa dedim ki tamam forma istemek yanLış değiL ama bunu yeniLdiğin bir maçta üsteLik büyük bir kLubun oyuncusu oLarak daha teri soğumadan maç biter bitmez forma peşinden koşmak yanLış .. soyunma odasına gidersin istersin formayı .. kimsede bu oLayı görmez taraftarda tepki göstermez.. şimdi ben maçı izlerken bağırıp çağıracam yada sevinip üzülecem sahada uğruna bağırdığım çağırdıgım üzüldüğüm takımın oyuncusu ise gidip forma peşinde koşacak .. hanginiz buna tepki göstermezsiniz
    Last edited by shamur1 : 23.Aralık.2007 at 21:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Ister ıstemez bazen ınsan sinirLenebiliyor ama eLimden geldiği kadar bunu buraya yansıtmamaya çaLışıyorum . karşımdakını kırmamaya özen gösteriyorum . Şimdi benım burda memleketten ıbaret kastettiğim yanLış anLaşıLmasın , ama üstüne basa basa dememe rağmen hala birşeyleri anLamamak üzere programlanmış insanlar var ne dersen de ikna oLmuyor doru dıyorsun en ıyısı güLüp geçmek.. Ben 21 senedir bu durumu yaşadığım için istiyormkı yanLış şeyLer konuşuLmasın yoksa ne diye bu kadar uzunca yazıp kendimi yorayım ki boşuna .. sana yada başkasına karşı birşey yok burda yanLış anlamasın kimse

Evet haklısın, sen de biliyorsundur burada çoğu kişi sen uzun yazınca okumuyor bile yazdıklarını. Sadece sana özel bir durum değil yani, genelde böyle, uzun yazılar olduğunda arkadaşlarımız pek okumuyorlar. Birşeyleri düzeltmek için hala çabaladığın için seni takdir ediyorum, çünkü ben de bir süre uğraştıktan sonra bir eşyin değişmediğini görünce artık uğraşmamaya başladım.

Sonucu o zaman şöyle bağlayalım, Tayfun daha sonra da alabilirdi formayı, bu şekilde istemesi sizin dediğiniz gibi yanlıştır. Ama Tayfun'u da bitirmemek gerekir, O da sahada takımı için elinden geleni yapıyor, bu nedenle Trabzon'a yakışmıyor demek biraz ağır olur. Yaptığı yanlışın farkına varmıştır, bir açıklaması olacaktır. Oyuncuyu çok kolay harcamayalım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri