Benim yöntemim şöğle, 11 kişi var dimi, kaleci + 2 tane oyuncuya geride kal, 1 uzun oyuncuya kaleciği sıkıştır ( bu genelde hızı vede hızlanması az olan uzun oyuncudur ) , 1 uzun dc ye vede elimdeki en etkili forvete forvet görevi veriyom, 1 oyuncu ön direge kosucak, 1 oyuncu arka direge kosucak, en kısa etkisiz dediğimiz oyuncu arka direkte bekliycek, bir oyuncuda alan dışında bekliycek. Karışık oldu biraz
Şekilde daha net anlatırım

Sarı renk = Alan dışı bekle
Siyah renk= Arka direkte bekle
Pembe renk= Uzak direğe atak yap
Mavi renk= Yakın direğe atak yap

Bu renkler benim korner dizilişimde pasif olanlar, aktif kısımda şöğle

Yeşil renk = Kaleciyi sıkıştır, ( Faoul lerin büyük bölümünü bu yapar, kaleciye deymek yasak, bu oyuncu mutlaka iyi zıplamalı, elinde iyi zıplayan vede en yavaş oyuncunu buraya koymanda fayda var)

Kırmızı renk= Forvetlerimiz, ( Buda genelde bende dc lerimden en hızlı olanı vede forvet oyuncumdur, bu oyuncular rakibin uzun oyuncularını yanlarına çeker diğer oyunculara boş alan açarlar, yani diğer pasif oyuncuları unuttururlar)

Şimdi gelelim asıl meseleye, kornerden gollerin büyük bölümü seninde dediğin gibi faul oldugundan verilmiyor buda çok can sıkıntısı bir durum. Ben sana faul nedenlerini açıklıyım önce,

1. Neden faul yapan oyuncun fazla alan daraltıyordur ( taktiğinde alan daralt demişizdirki bence 2008 de alan daraltma = faul demek )
2. Neden top kapması serttir ( Diyelim faul yapan oyuncu alan daraltmıyor olsun ozaman top kapmasında sorun var demektir )
3. Neden gerçekten faul yapıyordur

3 seçenek için yapcak birşeyim yok fakat 1 ve 2. seçenekler için bir yöntemim var, maç esnasında taktik kısmına geçtiğimizde birde orda rakip takımla ilgili bir bölüm var adı aklıma gelmedi tam. Sen bulursun ama çok kolay bulması. Onu bulunca kaleciyi seç, rakip takımın kalecisini, bazı seçenekler var, mesela zayıf ayağını zorla, sıkı markaj yap gibi, sen o kısımda bu oyuncuya hafif girin diğcen, bunun biraz faydası var onun dışında kornerlerden faul yapmadan gol atmak epey zor, zıplaması 17 boyu 2 küsür olan oyuncuların yoksa tabi...
İyi oyunlar.