Sayfa 10 / 48 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by mkkadi View Post
    Ya ömer abi bu tek ayaklı olmak ve çok ayaklı olmak durumunda ortaya çıkan + ve - ler şu an oyunda çok belirgin şekilde etkin mi? Yani bu sorunu şözmüş olmaları gerekiyordu, gerçi ben biraz baktım fazla göze çarpmıyor ama sen daha iyi bilirsin..
    Cift ayakli oyuncularin Ca'larini normalden biraz daha yuksek dusunerek halledilecek bir is o. Bir sonra cikacak yama icin degistirmeyi dusunduklerimi editor'e atip biraz denedim ve biraz daha istedigim gibi sonuclar ortaya cikti diyebilirim.

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Galatasaray'in resmi sitesine gore Murat Akca Istanbul dogumlu TFF nin sitesine gore is F.ALMANYA. Bu olay kafamii baya karistirdi ama Ankara dogumlu olmadigi kesin.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Galatasaray'in resmi sitesine gore Murat Akca Istanbul dogumlu TFF nin sitesine gore is F.ALMANYA. Bu olay kafamii baya karistirdi ama Ankara dogumlu olmadigi kesin.
    Zaten herhangi bir dogum yeri girilmesmis durumda. Almanya'da nerede dogdugunu bilen varsa eklerim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kendisine sormak gerekecek
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben araştırmadan kafamı kaldırıp Galatasarayla bir iki maç oynayayım dedim. Bir kaç not yazayım.

İlk maçım danimarkadan bir takımlaydı 2-5 yendim

ilk gol. dar alanda kısa paslaşmalar olurken. Bir duvar pasında barosu araya kaçırıyor arda. ve baros kaleciyi çalımlayıp golü atıyor. Aaaa dedim Galatasaray bu...
    2. olarak mehmet topal hem sağ hem sol ayağıyla kaleyi yokluyor
    solla vurdu 2-3 metre farklı auta gitti
    sonra bir daha vurdu gol oldu
    ilk yarıda taç çizgisine yakın bir yerde servet rakibinin içinden geçer gibi oldu top yeriinden kıpırdamadan servete geçti. Dedim ne oluyoruz gerçekçiliğinde bu kadarı Aaaa Servet diyorsun oynarken o derece yani...

Sonra ikinci yarı başlar başlamaz. Nonda bir top kaptı ortasahada. Gitti savunmanın kenarından çalımla ilerledi ve güzel bir son vuruş yaptı... Ohh dedim oyunmuş
    Şaka bir yana Nonda dribling yeteneğine sahip bir oyuncudur ancak kısa mesafede dribling yapabilen bir adamdır. 40 metre top sürüp gol atabilecek bir oyuncu olmadı hiç bir zaman. Bunu hızın 14 olmasına bağlıyorum sanırım 12-13 olsa daha mantıklı olacak.
    4. gol yine nonda 25 metreden vurdu. aaaa dedim nonda yeter yani.
    5 gol kenar orta oldu yine nonda gitti çaktı kafayı yetmedi dedi bana.

Nonda dışında oyun süper Galatasaray süper. Tebrikler ömer abi. hele o topal'ın sağlı sollu pasları, şutları. Servet'in gücü, Lincoln, arda kewell organisyonları süper.

Ahh söylemeyi unuttum. Nonda ilerde çok iyi top saklıyor. Bu özelliği müthiş yansıtılmış.. Çok iyi duvar oluyor.

tekrar eline sağlık oyunu oynadıkça yazarım bugün araştırmadan kafamı kaldıramadım. artık ilerleyen günlerde çok daha ayrıntılı inceleriz
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Türk futbol tarihinde gördüğüm en soğukkanlı 2 stoperden biri Meira. Diğeri Popescu.
    Ancak Alman araştırmacılar gitmiş Meira'ya 10 composure vermiş. Ne desem bilmiyorum Şefim bu çok önemli en kısa zamanda düzeltilmeli diye düşünüyorum
    Fikirlerim burada

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Peki şöyLe birşey demek istiyorum. Servet hava topLarını aLıyor ama diyorsunuz ki hepsini ya rakibe ya da takım arkadaşLarının önüne atıyor diye. Peki bunda hiç mi GaLatasaray orta sahası ve bekLerinin suçu yok ? Bakıyoruz orta sahada Ayhan ve TopaL bu adamLarın pozisyon aLmaLarı çok üst düzeyde mi ? Servet topu havadan indirdiğinde Ayhan ve TopaL neden takip etmiyor topu ? Ya Sabri ? Neden peki soLa doğru indirdiğinde Hakan BaLta topu aLıyor ya da yanına kısa atarsa Meira hemen süpürüyor ya da Emre varken topu aLıyor ? Bu etkenLer hiç göz önüne aLınmıyor mu Servet te Heading 12 değeri veriLirken. MiLLi takımda AureLio ve HamitLi bir orta saha da soLda yine BaLta varken ben öyLe dan dun rakibe kafa topu verdiğini pek görmedim Servetin. Bu hususLar dikkate aLınmıyor mu acaba ? Adam iLLa çıktığı her kafa topunu orta sahada bekLeyen Ayhan ve TopaL e 25-30 metreLik kafa topu vermek zorunda değiLki yada 50 metre uzağında kademe anLayışından yoksun Sabri ye tesLim etmek..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Peki şöyLe birşey demek istiyorum. Servet hava topLarını aLıyor ama diyorsunuz ki hepsini ya rakibe ya da takım arkadaşLarının önüne atıyor diye. Peki bunda hiç mi GaLatasaray orta sahası ve bekLerinin suçu yok ? Bakıyoruz orta sahada Ayhan ve TopaL bu adamLarın pozisyon aLmaLarı çok üst düzeyde mi ? Servet topu havadan indirdiğinde Ayhan ve TopaL neden takip etmiyor topu ? Ya Sabri ? Neden peki soLa doğru indirdiğinde Hakan BaLta topu aLıyor ya da yanına kısa atarsa Meira hemen süpürüyor ya da Emre varken topu aLıyor ? Bu etkenLer hiç göz önüne aLınmıyor mu Servet te Heading 12 değeri veriLirken. MiLLi takımda AureLio ve HamitLi bir orta saha da soLda yine BaLta varken ben öyLe dan dun rakibe kafa topu verdiğini pek görmedim Servetin. Bu hususLar dikkate aLınmıyor mu acaba ? Adam iLLa çıktığı her kafa topunu orta sahada bekLeyen Ayhan ve TopaL e 25-30 metreLik kafa topu vermek zorunda değiLki yada 50 metre uzağında kademe anLayışından yoksun Sabri ye tesLim etmek..
    Benim aklima da Cek Cumhuriyeti karsilasmasinda cok musait iki pozisyonda Servet'in herhangi bir rakip rahatsiz etmeden gol atabilecek pozisyonda topu disari vurmasi geliyor. Hatta birisi kale dibinden, kalecinin hic bir sekilde kurtaramayacagi durumda.

Benzer pozisyonlari da gecen sezon lig'de yasadik.

Steaua'ya karsi topa alini ile vurmak yerine kafasinin ustu ile vurup Nicolita'nin attigi golde asist yapmasi geliyor.

Bizim oyuncularimizin gayet onemli yonleri var. Ancak bu yonler hep ille de teknik yonler degiller.

Bakin bir Baros cok iyi bir bitirici olmasa da Avrupa Sampiyonasi gol krali olabiliyor. Her seyi de ille de teknik ozelliklere baglamamizin bir anlami yok. Servet rakip ceza sahasi icinde veya kendi yari alaninda hemen hemen her hava topunu kazaniyor. Bu adamcagiz bu pozisyonlarda hep iyi vurus yapabilse gol krali olurdu belki de.

Gecen sezon Galatasaray ligin en cok korner kullanan takimi. Hadi Galatasaray'da iyi korner kullanan yok diyelim, Milli takim'da Emre, Tumer, Nihat hep iyi korner kullanan oyuncular. Orada da topla bulussa bile, kendisi ile beraber ziplayan rakip olsa bile Servet kafa toplarinda ya topun altina giriyor, ya da cok ustune cikip zayif vurus yapiyor.

Metin Oktay, Tanju uzun boylu olduklari icin iyi kafa vuran oyuncular olmadilar. Kale diregine top asip surekli kafa vurma egzersizi yaptiklari icin iyi kafa vuran oyuncular oldular. Hadi Metin Oktay'i hatirlamaya benim yasim tutmuyor ama Tanju'yu cok iyi hatirliyorum. Gollerini de kafa vuruslarini ne kadar etkili yaptigini da. Yine o donemden kisa boyuna ragmen toplara cok iyi kafa vuran Jean-Pierre Papin aklima geliyor. Daha yakin zamandan Jardel aklima geliyor. Bir Suat, bir Okan aklima geliyor.

Sunu sorayim. Diyelim ki Servet'in kafasina dogru yumusak bir top geldi. Servet bu topu kafasiyle sondurup, hemen onune dusurup dripling yapmaya baslayabilecek kadar teknik kapasitesi olan bir oyuncu mu? Kewell'in topa teget gecerek vurdugu kafa vuruslarini izledik bu sezon. Arda'nin topu kafasi ile yumusatip, ayaigina indirisini ve topla beraber rakip kaleye gitmesini izledik. Ayni seyi Lincoln'un yaptigini izledik bol bol.

Her ne tarafindan bakarsaniz, topa kafa ile vurmak ayak ile vurmak kadar cok calisma gerektiren bir sey. Servet'in mucadelesine, konsantrasyonuna, savasma istegine sonsuza kadar saygim var. Ama teknik ozellik degince bahsettigimiz cok farkli seyler.

Oyunda da bakin heading ozelligini gelistirmek icin oyuncuya top kontrolu dersi vermeniz gerekli. Birdenbire boy uzun diye gelismiyor bu ozellik.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post

Yok artık daha neLer yahu

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    Arda 28 milyon dolar.. yani yaklasik 19-20 milyon Euro.. Az paraya bile gitmis.

Topal 10 milyon dolar, yani 5-6 milyon Euro. Eh fena degil.

Baros 2.5 milyon euro civarinda. Yani 2 milyon euro zarar edilmis satistan.

Ugur Ucar 4.5 milyon Euro civarinda. Performansina bagli olarak olabilir. Yaser'in durumu da ayni.

Pek bir sorun goremiyorum acikcasi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Arda 28 milyon dolar.. yani yaklasik 19-20 milyon Euro.. Az paraya bile gitmis.

Topal 10 milyon dolar, yani 5-6 milyon Euro. Eh fena degil.

Baros 2.5 milyon euro civarinda. Yani 2 milyon euro zarar edilmis satistan.

Ugur Ucar 4.5 milyon Euro civarinda. Performansina bagli olarak olabilir. Yaser'in durumu da ayni.

Pek bir sorun goremiyorum acikcasi.
    Açıkçası bazı oyuncular beklenenden pahalıya satılabiliyor ama buradaki oyuncuların Euro değil dolarla satılmış olması fazla gösteriyor gibi. Bence Uğur uçar harici ucuza gitmiş, pahalıya değil..

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by mkkadi View Post
    Açıkçası bazı oyuncular beklenenden pahalıya satılabiliyor ama buradaki oyuncuların Euro değil dolarla satılmış olması fazla gösteriyor gibi. Bence Uğur uçar harici ucuza gitmiş, pahalıya değil..
    Ugur icin de performansa bagli. Eger oyunda iyi oynamis ve basarili olmussa onun da o civarda bonservis getirmesi cok supriz degil acikcasi. Ne de olsa 22-23 yasinda bir oyuncudan bahsediyoruz. En azindan 8-9 sene yararli olabilecek bir oyuncu.

Beklenenden pahaliya satilanlarin nedeni ise bence oyunda yeterince oyuncu yuklu olmamasi. Eger Genel konular altindaki DDT dosyalarini kullanmadiysaniz, oyun dunyasinde mesela Orkun'un kalitesinde cok fazla kaleci olmayacagi icin takimlar tabii Orkun'a hucum edecektir. Orkun'un fiyati da Turkiye'den genelde Turk oyunculari kopartmak icin gereken yuksek bonservis bedellerini yansitiyor. Benzer kalitedeki bir oyuncuyu Brezilya'dan cok daha ucuza alamadigi icin takimlar mecburen Orkun'a bu parayi oduyor.

Tabii bu bir varsayim. Acaba daha cok oyuncu yuklu bir sekilde oynayanlar nasil sonuclarla karsilasiyor?

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Peki sayın edminim şunu sorayım. O zaman SI koyduğu kriterleri takip etmiyor mu yani sen doğru bir uygulama ile Servete 12 veriyorsun barzagli, fazio, samba gibi adamların headingde 20 olmamalı o zaman çünkü bunlar kendi liglerinde kaç gol atmış ki geçen sene. Bunu takip edin onlarda o değerleri vermesinler oyunda denge sağlansın. Bu ilkeye göre Finishing:Ayakla gol yapabilme becerisi Heading: Kafa ile gol yapabilme becerisi olarak mı algılanmalı

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bende görünce sasirdim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu arada Murat Akça uçakta doğmuş olabilir.Aklıma başka bir şey gelmiyor çünkü

Servet konusuna gelince.Her hava mücadelesinin %90'ını kazandığına hemfikirim ama kaandıkların çoğunu tehlikeli bölgelere gönderebilme ihtimali olduğunda da hem fikirim.

Benim sormak istediğim kafa zıplama vs vs ... oyuncunun etkili kafa vurmasına etmen ise oyunda Servet'in kafa toplarının çoğunu kazanması için kullanılan etmen sadece gücü ve boyu mu?

Demek istediğim mühim olan Servet'in oyunda hava mücadelelerinin çoğundan galip ayrılması.Nereye attığı önemli değil.Bunu sağladıysanız nasıl sağladınız?Ben az çok biliyorum ama yetkili ağızdan bu konuya cevap verirseniz bir çok kişinin kafasındaki soru işareti kalkar o açıdan soruyorum.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Bu arada Murat Akça uçakta doğmuş olabilir.Aklıma başka bir şey gelmiyor çünkü

Servet konusuna gelince.Her hava mücadelesinin %90'ını kazandığına hemfikirim ama kaandıkların çoğunu tehlikeli bölgelere gönderebilme ihtimali olduğunda da hem fikirim.

Benim sormak istediğim kafa zıplama vs vs ... oyuncunun etkili kafa vurmasına etmen ise oyunda Servet'in kafa toplarının çoğunu kazanması için kullanılan etmen sadece gücü ve boyu mu?

Demek istediğim mühim olan Servet'in oyunda hava mücadelelerinin çoğundan galip ayrılması.Nereye attığı önemli değil.Bunu sağladıysanız nasıl sağladınız?Ben az çok biliyorum ama yetkili ağızdan bu konuya cevap verirseniz bir çok kişinin kafasındaki soru işareti kalkar o açıdan soruyorum.
    Guc, boy (yani ziplama ozelligi), denge, cesaret, pozisyon alma, topsuz alan hep kafa topunu kazanmayi etkiliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Heading: Kafa ile topu doğru yere gönderebilme beceresi olsa gerek.

Yani sadece gol değil, pas atabilme, kendi ceza alanında topu ölü noktaya gönderebilme, gerekli şekilde uzaklaştırabilme vs.

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Servet Çetin FM 2009 :

Servet Çetin FM 2008 ;

Peki heading tanımı bu sene mi değişti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Servet Çetin FM 2009 :

Servet Çetin FM 2008 ;

Peki heading tanımı bu sene mi değişti.
    Son söz
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Doğur yapıLacaksa herkes aynı yapsın o zaman. Servet gibi Sambayı, Fazio yu cebinden çıkaracak bir adam 12 Heading iLe doLanırken ortada o adamLar LebLebi gibi bütün hava topLarı aLıp, bir Dünya goL atacaksa bunun bir mantığı kaLmıyor. Benim anLatmak istediğimde buydu.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Doğur yapıLacaksa herkes aynı yapsın o zaman. Servet gibi Sambayı, Fazio yu cebinden çıkaracak bir adam 12 Heading iLe doLanırken ortada o adamLar LebLebi gibi bütün hava topLarı aLıp, bir Dünya goL atacaksa bunun bir mantığı kaLmıyor. Benim anLatmak istediğimde buydu.
    Onu da SIGames forumlarında yazman gerekiyor o zaman.
    Sen gidip kapının önünü temizlemezsen diğerleri de temizlememeye devam eder.Ömer abinin SI içinde ne kadar çaba gösterdiğini hiçbiriniz bilmiyorsunuz..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

@Abooo

Ömer hiç bir çaba sarfetmiyor diye emeğe bir saygısızlık edildiğini hatırlamıyorum. Sadece bir konuda bilgimizi tamamlamaya çalışıyoruz. Geçen seneki profil en azından oyundaki genel kritere göre bu seneki doğrusu ise ben taktik yaparken bunu gözönünde bulunduracağım ama o zamanda diğer dclerinde düzenlenmesi lazım. Bunu yapacak tabiki ömer değil ama sistemler sadece belli bir zümre için gelmez ya tamamen değişir yada tamamen olduğu gibi korunur geçen sene 17 olan heading bu sene 12 oluyorsa (ki buna itirazım yok olabilir) o zaman diğer avrupalı stoperlerinki neden hala yüksek. SI ile uğraşacaksak geçer oraya organize bir şekilde bende yazarım.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    @Abooo

Ömer hiç bir çaba sarfetmiyor diye emeğe bir saygısızlık edildiğini hatırlamıyorum. Sadece bir konuda bilgimizi tamamlamaya çalışıyoruz. Geçen seneki profil en azından oyundaki genel kritere göre bu seneki doğrusu ise ben taktik yaparken bunu gözönünde bulunduracağım ama o zamanda diğer dclerinde düzenlenmesi lazım. Bunu yapacak tabiki ömer değil ama sistemler sadece belli bir zümre için gelmez ya tamamen değişir yada tamamen olduğu gibi korunur geçen sene 17 olan heading bu sene 12 oluyorsa (ki buna itirazım yok olabilir) o zaman diğer avrupalı stoperlerinki neden hala yüksek. SI ile uğraşacaksak geçer oraya organize bir şekilde bende yazarım.
    Gecen sene Servet'in her ozelligi 1 puan yukselmis sekilde cikiyordu oyunda. Bunun nedeni de zayif ayaginin dusuk seviyede tanimlanmis olmasiydi. (yani heading 16, marking 17, tackling 12 idi veritabaninda).

Ayrica ozellikle Denizlispor'dan hatirladigim hava toplarini birakmayan, goller de atabilen Servet'i cok daha detayli bir sekilde izleme imkani buldum gecen sezon. Kafa vuruslarinin 16 olmasinda hata yaptigimi dusundum. Bununla beraber Servet'in fiziksel ozelliklerini yeterince yuksek yapmadigimi dusundum, bazi zihinsel ozellikleri yeterince yuksek yapmadigimi dusundum. Ve buna gore de degisiklik oldu.

Sivas'da surekli Servet'i izleyebilmis olsam, belki de bu sonuca cok da erken varacaktim. Bu da arastirmanin genelde zaafi. Sizleri etkileyen de bu degisimler saniyorum ki.

Nesil
    2003

Degisir, ama zaman alir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yasin Çakmak mesela Heading servetten 2 puan üstte. Yani 14. Ömer abi ise Servet'e 13, en fazla 14 veririm diyor. Rakibe asist yapan yasinden bahsediyorum (:

Bu tür ince nüanslara sadece Ömer abi dikkat ediyor sanırım

Bakalım Servet %90 devre arası transfer olacak yurt dışına. Eger olursa fm2010 da nasıl bir heading verilecek kendisine .

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Yasin Çakmak mesela Heading servetten 2 puan üstte. Yani 14. Ömer abi ise Servet'e 13, en fazla 14 veririm diyor. Rakibe asist yapan yasinden bahsediyorum (:

Bakalım Servet %90 devre arası transfer olacak yurt dışına. Eger olursa fm2010 da nasıl bir heading verilecek kendisine .
    Tamam bakarım ama bunu burada yarış yapmak için değil, gerçekten bilgilendirmek için Fenerbahçe forumunda yazmalısınız.

Vasat bir araştırmacı yapmış olsa çok abartı değerler verebilir, kıstas bu değil. Farkına varıldığında düşürüyoruz, düşürülmeni abartı, kasıtlı düşüncesi olmuyor, abartmak genelde yükseltmek ile olan biri durum.

Dersin ki bence bu böyle, şu şu şu pozisyon, şurada şuraya attı o zaman değerlendirilir.

Biz de (Tarık, ben) bazı şeylerde düşüş olarak oynama yapıyoruz, aynı şeyler bana da söylenecek mi, söylenmez umarım..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tamam bakarım ama bunu burada yarış yapmak için değil, gerçekten bilgilendirmek için Fenerbahçe forumunda yazmalısın.
    Yarışla alakası yok. Servet'in headinginden bahsettiğim için Yasini de Türkiyeden bir örnek olarak verdim; Hayrettin abi yurtdışındaki topçulardan bahsetmişti.

Vasat bir araştırmacı yapmış olsa çok abartı değerler verebilir, kıstas bu mudur yani? Farkına varılmış ki düşürülmüş, düşürülmeni abartısı olmaz, abartmak genelde yükseltmek ile oluyor.
    İşte bana da sadece Türkiye ligi bu kadar irdeleniyormuş gibi geliyor. SI sadece bize mi bu hususta baskı uyguluyor? Bir örnek; Gökhan İnler'e italyan arastırmacı cat diye vermiş 180 pa yı. Fm09 cıkmadan Semih'in pa degeri tartışılıyordu ve söyle birsey denmişti yanılmıyorsam; "Semih 25 yasına geldi yüksek pa degeri beklemeyin." Bu yada buna benzer birsey. Peki Gökhan kac yasında ? 24. Sadece 1 yas için mi ? Bu arada bunu da sadece bir örnek verdim konu burada konuşuldugu için. FB bölümüne yaz denmesin Ayrıca Semih'e de 180 verelim diye de algılanmasın. Yani demek istedigim biz burada sadece 1 özeliğin azlığını cokluğuna kadar ince ince konuşurken elin oglu istedigi degeri veriyor.

Dersin ki bence bu böyle, şu şu şu pozisyon, şurada şuraya attı o zaman değerlendirilir.Ben de bazı şeylerde düşüş olarak oynama yapıyorum, aynı şeyler bana da söylenecek mi bakalım..
    Yukarıda dediğim gibi Yasin sadece Türkiyeden bir örnekti.
    Last edited by PesimiSTyLa : 23.Kasım.2008 at 13:11

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Rize'en hatirladigim Yasin icin gayet dogal.

Ben butun takimlarin kadrolarina bakiyorum, ortada garip bir durum var mi diye.

Baskasi yuksek heading verirse, ilk itiraz edecek yine ben olurum.

Tipki Hamit'in teknigine itiraz ettigim gibi.

Tipki Emre'nin teknik ozelliklerinin dusurulmesine 1 yildir itiraz ettigim gibi.

Tipki Gokdeniz'in teknik bir oyuncu yapilmasina itiraz ettigim gibi.

Hele bir yurt disina transfer olsun, o zaman gorursunuz oyununu Tuncay'da gorduk pekala.. Yolladigimiz Tuncay ile simdiki Tuncay arasindaki farklara baksaniz hele bir. Ustelik Tuncay basarili da oldu ve Middlesbrough arastirmacisi Tuncay'a hayran.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Çaba göstermesine biz birşey demiyoruz. Onu bizde görebiLiyoruz merak etme. Ama haLa ortada böyLe doLanan adamLar varsa bizim oyuncuLarımız neden eziLsin ? Neden biz onLara göre hep aLtta kaLmak zorundayız. Bunun dengesini sadece biz yaparak mı düzeLteceğiz ? AdamLar yıLLardır düzeLtmiyor Sigames ses çıkarmıyor, bunun cezasını da biz mi çekeceğiz ?

Sayfa 10 / 48 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon

Mesaj Yetkileri