Michael Morton`a bir bak derim. Genç ve çok yönlü, yedek bekleyebilir. Çokta ucuz.
Michael Morton`a bir bak derim. Genç ve çok yönlü, yedek bekleyebilir. Çokta ucuz.
fabio man.utd. deki fabio mu yoksa başka bi fabio mu
morton 'u aldım sagol önerin için bide gelişirse yemede yanında yat![]()
Sol Bek için Masilela var, onada bi göz at istersen.300k ya alınabiliyor. Ama özellikleri random çıkıyor sanırım. Bendeki hali bu :
Aynen öyle random çıkıyor.. bende çok kötü bu oyuncu![]()
Benim şimdilik ihtiyacım yok ama En iyi Türk kadroyu söyleyebilirmisiniz ?
Sentugo.
Hmm ben şanslıymışım o zamanEduardo da Silva Nascimento`ya bak bi istersen. Ama uçmuştur onun fiyatı 2010 da
Küçük TakımLara gzL ama Ucuz Topçu İsimLeri söyLeRmisiniz
TskkrLerr
Fenerbahçe'ye gelebilecek mükemmel bir sağ kanat söylermisiniz,para mühim değil ...
wijnaldum olabilir
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Arkadaslar alt Ligler icin Finansı hemen hemen 0 olan takımlara önerebileceginiz düzgün takımı sırtlayabilecek free oyuncular var mı ?
Örnegin. Ben SanlıurfaSpor İle Oynuyorum
Arsen Tlekhugov su an takımımın kaptanı ama. o kadar büyük iş yapmıyo ben urfayı üst lige zaten tasıdım su an amacım süper lig emin adımlarla yürüyorum ama. benim pinti baskan sezon basında 22k bütce verdi olmazki ama. free oyuncu baska önerilerin varsa sevinirim.![]()
Total Dominasyon için orta sahanın orta sağında ve solunda forvete dönük oynayacak oyuncu olarak kimi tavsiye edersiniz. 2. sezon ve 10 ile 20 Milyona gelebilecek oyuncu arıyorum. Juan Manuel Mata ile anlaşmak üzereyim ama sizinde tavsiyelerinizi dinlemek istiyorum.
Ortadüzey bir takıma sol bek arayanlar için , Gianluigi Bianco'yu öneriyorum.Wing Back de oynayabiliyor.Hızlı bir oyuncu,frikikleri de 20Sampdoria'dan 750K-1 Milyon € civarına alabilirsiniz.
Last edited by stiff1907 : 23.Aralık.2008 at 00:58
Willians Santana (Vitoria)
Keirisson(Coritba) Geleceğin Ronaldinho'su
mutlaka deneyin.
Keirisson coritibada oynayan adamın profildeki degeri 1.700.000 Milyon Euro ama adamı almaya kaltım 57 M Euro istedi okadar para veremedim tabi vaz geçtim![]()
santana gerçekten iyi. amr aml ml mr mc amc fc oynatabilirsiniz. ve mc hariç her bölgede tam verim alabilirsiniz
Regen değil değil mi bu adam![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
ulaşamadan satarsın herhalde![]()
Sentugo.
gomis
valadoid kalecisi asenjo
ichwu
santana
Bunlar harika oyuncular değerini 3 e katlıyolar(gomis harici)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Galatasaray'a sağ bek önerilerinizi bekliyorum...
^^TşKküRLr^^
Last edited by mpaker66 : 17.Aralık.2008 at 17:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)