Sayfa 102 / 436 İlkİlk ... 25292100101102103104112152202 ... SonSon
3,031 ile 3,060 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Çekebileceğimiz en kötü kura olarak tarihe geçebilir bu..

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

trabzonun cezası bize denk gelmiyor
    FB-ts maçı ilk haftaya gelerek olası bir cezaya zemin hazırlanıyor
    Lig tv ve Biletix fikstürden önce maçları biliyor.

Hepsi TESADÜF hepsi.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

dıgıtürk play akşamki süper final süper buluşma programını ücretsiz olarak internet üzerinden yayınlıcakmış

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Aykut Kocaman'dan Fatih Terim'e; "Neden 6 hocam?"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by SaLviO View Post

Ahahaha. 5'e düşürmeyi planlıyorlarmış neden 5

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

A.Kocaman, F.Terim'e "Yabancı kontenjanı neden 5 değil, veya 7 değil... neden 6 hocam ?,biliyor musun dedi." ee tabi sosyal paylaşım sitelerinde 6 rakamına denk gelen tarih, değer vs gibi şeylerde gönderme yapan taraftarımız bunu es geçer mi : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Aykut hoca , tayfur hoca oturmaya geldiler galiba hic konusmuyorlar ya

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

aykut konuşuyoda tayfur hoca hiç konuşmuyor

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Bende izledimde bunu twitterda buldum

ama çok iyi ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Alex ve Emre kadroya alınmamış.
    Umarım Emre'yi dinlendirmek amaçlı almamıştır. Yoksa yine Emre'ye taktı ise sezon sonu Emre gibi bir oyuncu gidecek. Yerine Maldonado ya da Josico'yu geri alırız artık

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Emre ile ilgili çeşitli şeyler söyleniyor. Ama konusu burası değil. Alınmaması bence daha doğru. Hatta bundan sonra bence çubuklu formayı bir daha giyemesin.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Emre ile ilgili çeşitli şeyler söyleniyor. Ama konusu burası değil. Alınmaması bence daha doğru. Hatta bundan sonra bence çubuklu formayı bir daha giyemesin.
    Bu mesajın ironi olduğunu düşünmek istiyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Bu mesajın ironi olduğunu düşünmek istiyorum.
    Neyi ironi? Emre ile ilgili hiç de hoş olmayan söylentiler var. Emre'nin kalitesi tartışılmaz. Ama kaliteli diye de, söylentiler gerçekse sineye çekilmez. Ben Emre'nin maçlarda yaptıklarını sindiremeyen birisiyim zaten, yakıştıramıyordum. Bu söylentiler pekiştirdi. Ben Emre'yi bu forma altında görmek istemiyorum artık şahsen.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Umarım Emre'yi dinlendirmek amaçlı almamıştır. Yoksa yine Emre'ye taktı ise sezon sonu Emre gibi bir oyuncu gidecek. Yerine Maldonado ya da Josico'yu geri alırız artık
    Emre bugünkü antrenmana katılmadı gerçi katılsa maç kadrosunu alır mıydı ? Zannetmiyorum. Çünkü adamı kurban olarak attın ortaya, medyanın oluşturduğu baskıya yenik düştün, daha alsan ne almasan ne ?

Böyle hocaya Selçuk, Maldonado, Josico, Deniz Barış tarzı oyuncular gider zaten, sezon sonunda eminim bu tarz 1-2 oyuncu takviye edecektir. Gerçi getirmiş olduğu Bienvenu ve Ziegler de vardı demi
    ...

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Saha içindeki hareketleriyle bende görmek istemiyorum artık o saha içinde kimse o renklerden büyük değildir emre gider ali gelir veli gelir

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Neyi ironi? Emre ile ilgili hiç de hoş olmayan söylentiler var. Emre'nin kalitesi tartışılmaz. Ama kaliteli diye de, söylentiler gerçekse sineye çekilmez. Ben Emre'nin maçlarda yaptıklarını sindiremeyen birisiyim zaten, yakıştıramıyordum. Bu söylentiler pekiştirdi. Ben Emre'yi bu forma altında görmek istemiyorum artık şahsen.
    Saha içindeki hareketleriyle bende görmek istemiyorum artık o saha içinde kimse o renklerden büyük değildir emre gider ali gelir veli gelir
    Mesele Emre'nin olması olmaması değil, Emre'de Aykut'ta gelir gider, ne efsaneler,oyuncular,yöneticiler geldi gitti. Benim en çok ağrıma giden sonunda medya içeriden istediğini aldı ve Emre'yi takımdan uzaklaştırdı. Ben bu amacı görmememize bu amaca hizmet edip sonunda Emre'yi kurban etmemize kızıyorum. Aziz Yıldırım kulübün başında olsaydı bu yamyamlara yem etmezdi ama işte başta kimse olmayınca milletin oyuncağı oluyorsun. İşin kötü tarafı bizim taraftarımızı da kandırma yolunda başarılı oldular.
    ...

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Mesele Emre'nin olması olmaması değil, Emre'de Aykut'ta gelir gider, ne efsaneler,oyuncular,yöneticiler geldi gitti. Benim en çok ağrıma giden sonunda medya içeriden istediğini aldı ve Emre'yi takımdan uzaklaştırdı. Ben bu amacı görmememize bu amaca hizmet edip sonunda Emre'yi kurban etmemize kızıyorum. Aziz Yıldırım kulübün başında olsaydı bu yamyamlara yem etmezdi ama işte başta kimse olmayınca milletin oyuncağı oluyorsun. İşin kötü tarafı bizim taraftarımızı da kandırma yolunda başarılı oldular.
    Ben de kandırılanlardan birisi miyim? Ben basında yazılanlarıdan bahsetmiyorum. Basını takip etmiyorum zaten. Emre'nin kurban olduğunu nereden biliyorsunuz? Olayların aslını bilmiyoruz. Bu durumda Emre kurban, Aykut Kocaman suçlu demenin Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe şikeci demekten bir farkı yok bence. Emre neden kurban?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

kimsenin kimseyi kandırdığı yok emrenin saha içinde neler yaptığını herkes biliyor
    Ben de kandırılanlardan birisi miyim? Ben basında yazılanlarıdan bahsetmiyorum. Basını takip etmiyorum zaten. Emre'nin kurban olduğunu nereden biliyorsunuz? Olayların aslını bilmiyoruz. Bu durumda Emre kurban, Aykut Kocaman suçlu demenin Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe şikeci demekten bir farkı yok bence. Emre neden kurban?
    Emre'nin takıma futbol olarak verdiği katkının yarısını vermeyenler + Emre'den kat be kat hırçın adamlar şuan el üstünde tutuluyor, bilmiyorum farkında mısınız ? Emre sezon başındandır ve özellikle şu günlerde yaşanan olayların taraflarından biri olsaydı kıyamet kopuyordu. Bu neden kaynaklanıyor ? Tamamen bizlerden.

Olay için ortaya atılan iddiaların hepsini okudum, Ehh araba devrilince yol gösteren çok olur, O iddialardan bir tanesi bile doğru olsa, 5 dakika sonra Emre'nin sözleşmesi fesh edilirdi. Gerçi dün Kocaman bu durum hakkında açıklama yapıp, ortaya atılan bu iddialardan şikayetçi ve rahatsız olduğunu söylemişti.

Benim Aykut Kocaman'a kızdığım nokta oyuncuları çok çabuk harcaması ve tavırlarında tutarsız olması, Bu da kendisi için zaaf, Siz böyle açık verirseniz bunu kullanmak isteyenler çok rahat kamuoyu oluşturup sizi istedikleri yere çekebilir.

Bana Semih'in neden bu takımın 18'ine bile girememesini kim açıklayabilir ? Sakın iyi, kötü, form olayına girmeyin, Bienvenu yazılara duvar olur : )

Semih bitirildi, Emre bitirildi peki ya sırada kim olacak ? İşte benim kızdıgım nokta burası.
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

iddiaları dün yalanladı Aykut hoca. artık bazı kişiler bel altından vurmasın dedi. sadece performansı yüzünden tercihim bu yöndedir dedi. zaten öyle basında konuşulan şeyler gerçek olsaydı ben de istemezdim kalmasını. öyle Türk bulamayız ama yabancı mc alırdık, çok zor değil.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

kimsenin kimseyi kandırdığı yok emrenin saha içinde neler yaptığını herkes biliyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Her kornerde Emre'nin ağzına zoom yapanların(küfür edecek diye) amaçlarına ulaştıklarını görüyoruz

Küfür her takımda vardır. Belki biz duymuyoruz o sebeple sorun olmuyor. Ama Emre küfür edince; "Bakın çok çirkef oyuncu bilmem ne".

Emre bu takımın en önemli oyuncusudur. Evet bakın ne güzel söylediniz: "Kişi ve Kurumlar Fenerbahçe'den üstün değildir". O zaman Aykut Kocaman'a defol demem sizi rahatsız etmesin.

Siz nasıl Emre bu formayı bir daha giymemeli diyorsanız ben de Aykut Kocaman bir daha bu kulüp içine adım atmamalı derim.

Ayrıca Emre'ye o suçu yıkanlar bunu da konuşsunlar o zaman

http://spor.milliyet.com.tr/aykut-ko...93/default.htm

Kocaman, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşme ile ilgili olarak; "Sayın Başbakan ile ilgili görüşmeyi, Başbakan açıklamadığı sürece açıklamayacağım. Bu konuda hep suskun kaldım. Konuşmak istemem" dedi.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Semih konusu ile Emre konusu birbirinden farklı. Semih'i bitiren kim? Sayısız şans veren Aykut Kocaman mı? Yoksa o fırsatların hiçbirini değerlendiremeyen, gol atmasını geçtim ayakta bile duramayan Semih mi? Emre'nin formu nedeniyle birden bire takımdan kesileceğini düşünmüyorum. Kaldı ki takım içinde en fazla mücadele eden, takımın kilit oyuncularından birisi. Aykut Kocaman bence Emre'yi küçük düşürmemek adına böyle konuşmuştur. Zaman neler gösterecek bakalım.

Her kornerde Emre'nin ağzına zoom yapanların(küfür edecek diye) amaçlarına ulaştıklarını görüyoruz

Küfür her takımda vardır. Belki biz duymuyoruz o sebeple sorun olmuyor. Ama Emre küfür edince; "Bakın çok çirkef oyuncu bilmem ne".

Emre bu takımın en önemli oyuncusudur. Evet bakın ne güzel söylediniz: "Kişi ve Kurumlar Fenerbahçe'den üstün değildir". O zaman Aykut Kocaman'a defol demem sizi rahatsız etmesin.

Siz nasıl Emre bu formayı bir daha giymemeli diyorsanız ben de Aykut Kocaman bir daha bu kulüp içine adım atmamalı derim.

Ayrıca Emre'ye o suçu yıkanlar bunu da konuşsunlar o zaman

http://spor.milliyet.com.tr/aykut-ko...93/default.htm

Kocaman, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşme ile ilgili olarak; "Sayın Başbakan ile ilgili görüşmeyi, Başbakan açıklamadığı sürece açıklamayacağım. Bu konuda hep suskun kaldım. Konuşmak istemem" dedi.
    Konuyu bir noktadan alıp öyle bir noktaya taşıyorsun ki, anlam veremiyorum.

Emre de gider, Aykut Kocaman da. Emre de istenmeyebilir, Aykut Kocaman da. Ama Aykut Kocaman'ın yeri ile Emre'nin yeri bir tutulamaz. Emre Fenerbahçe'ye henüz birşey vermedi. Bu göreceli bir durum olabilir. Bence verememiş, sizce vermiş olabilir. Ben Emre'nin gitmesini, siz de Aykut Kocaman'ın gitmesini isteyebilirsiniz. Burada önemli olan üslup. Takımda görmek istememek ile "defolup gitsin" demek arasında çok önemli fark var. Ben seninle olan tartışmalarımızda hep üslubuna vurgu yaptım ama hala dikkat etmiyorsun. Bu da senin yorum tarzın olsun.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Yaw sen formsuz antramanda yetersiz olan adamı takımına alırmısın semih sezonun ilk yarısında 18 maçta oynadı ne yaptı hiç bişey yapamadı 1 golü var bienvenu yazı olur diyosunda adamın 9 10 tane golü var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yaw sen formsuz antramanda yetersiz olan adamı takımına alırmısın semih sezonun ilk yarısında 18 maçta oynadı ne yaptı hiç bişey yapamadı 1 golü var bienvenu yazı olur diyosunda adamın 9 10 tane golü var
    Semih konusu ile Emre konusu birbirinden farklı. Semih'i bitiren kim? Sayısız şans veren Aykut Kocaman mı? Yoksa o fırsatların hiçbirini değerlendiremeyen, gol atmasını geçtim ayakta bile duramayan Semih mi? Emre'nin formu nedeniyle birden bire takımdan kesileceğini düşünmüyorum. Kaldı ki takım içinde en fazla mücadele eden, takımın kilit oyuncularından birisi. Aykut Kocaman bence Emre'yi küçük düşürmemek adına böyle konuşmuştur. Zaman neler gösterecek bakalım.
    Sürekli söylüyorum son kez söyleyeceğim. Semih ilk 11 oyuncusu DEĞİL. Sen hayatında peş peşe 90 dakika oynamamış adamı sürekli oynatır ve ondan verim istersen ALAMAZSIN. Ama bu o oyuncuyu SİLMEN gerektiğini göstermez.

Özer'e verilen şanslar aklıma geliyor. %10'u bu sene Semih'e verilse şuan Sow ile beraber kraldı.

Ayrıca Semih'in eşi twitterdan; "Semih kendini çok dinç ve hazır hissediyor ama hocası şans vermiyor" gibisinden bir şey yazmıştı.

Önce Bekir'i Serdar için harcadı. Şimdi Serdar'ı Bekir için harcıyor. Halbuki ikisini denese ya da ne bileyim antrenman durumuna göre oyuncuyu maça koysa.

Dia - Stoch konusuna girmeyeceğim. Biz bu adamları birbirlerinin yedekleri olsun diye almadık.

4 hafta peş peşe deplasman maçı kaybettik. Hepsinde aynı 11 vardı. Bu hocalık değildir..

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Sürekli söylüyorum son kez söyleyeceğim. Semih ilk 11 oyuncusu DEĞİL. Sen hayatında peş peşe 90 dakika oynamamış adamı sürekli oynatır ve ondan verim istersen ALAMAZSIN. Ama bu o oyuncuyu SİLMEN gerektiğini göstermez.

Özer'e verilen şanslar aklıma geliyor. %10'u bu sene Semih'e verilse şuan Sow ile beraber kraldı.

Ayrıca Semih'in eşi twitterdan; "Semih kendini çok dinç ve hazır hissediyor ama hocası şans vermiyor" gibisinden bir şey yazmıştı.

Önce Bekir'i Serdar için harcadı. Şimdi Serdar'ı Bekir için harcıyor. Halbuki ikisini denese ya da ne bileyim antrenman durumuna göre oyuncuyu maça koysa.

Dia - Stoch konusuna girmeyeceğim. Biz bu adamları birbirlerinin yedekleri olsun diye almadık.

4 hafta peş peşe deplasman maçı kaybettik. Hepsinde aynı 11 vardı. Bu hocalık değildir..
    Senle tartışmanın bir sonu yok. Semih sonradan girdiği maçlarda ne yaptı? Ne gibi bir katkı verdi? Şans verilse kraldı demek varsayımdır. Bence değildi. Olamayacağını verilen şanslarda gösterdi. Önce Bekir'i Serdar için harcadı, sonra Serdar'ı Bekir için diyorsun. Şans veriyor işte oyuncuya. Serdar'ın performansı kötü olduğu için Bekir'i oynatıyor. İdmanlarda kim nasıl çalışıyor bilmiyorum. Aykut Kocaman'ın tercihinde etkili olan odur belki.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Neye göre kadroya koyuyor sence kaşına gözüne göremi ?

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Neye göre kadroya koyuyor sence kaşına gözüne göremi ?
    İkisini birden oynatsa, bu defa da Yobo'yu harcıyor denir. Yeter ki amaç Aykut Kocaman'a sallamak olsun.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

İkisini birden oynatsa, bu defa da Yobo'yu harcıyor denir. Yeter ki amaç Aykut Kocaman'a sallamak olsun.
    Kesinlikle katılıyorum ya biz kimlere dayanmadık biraz sabır ya şu adama biraz sabretmemiz gerekiyor

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Gecen senenin mimarlarindan biri Aykut Kocaman degil mi, bu sene akli karishiktir ki dogal bu surecte, formsuz olabilir ama gecen sene takim sampiyon olurken baslarinda Aykut Kocaman vardi. Zaten FB seyircisini memnun etmek imkansiz. Daum 4 yilda 3 sampiyonluk kazandiriyor ama ilk basarisizlikta asiliyor. Ben de son haftalarda Aykut Kocamanin mac icindeki etkisizligine cok kiziyorum ama icinde bulunduklari durumdan dolayi birsey diyemiyorum. Hicbirinin akli %100 sahada degil ki.

Bu arada medyadan uzak oldugum besbelli ki Emre konusunda hicbirsey bilmiyorum. Yazilanlarin cogu uydurma oldugu icin suni gerilimler yaratiliyor. Gene ne uydurmuslar merak ettim

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Olurmu canım geçen seneki başarı aziz başkan ve futbolcularda hocanın HİÇ başarısı yok

Mesaj Yetkileri