Sayfa 102 / 447 İlkİlk ... 25292100101102103104112152202 ... SonSon
3,031 ile 3,060 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Güzel bir alıntıymış ama bence konumuzla alakası olmayan bir durum. Barcelona'yı dedem yönetse şampiyon olur. Fenerbahçe'ye ben geçeyim zaten ilk 3teyiz bakış açısı bu. Kaba bir tabirle

O zaman şöyle diyeyim. Bu süreçte Ben Teknik Direktörümün mahkeme salonunda başkan ve yönetim kuruluna destek verenini istiyorum. Daha açıklayıcı oldu mu?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Güzel bir alıntıymış ama bence konumuzla alakası olmayan bir durum. Barcelona'yı dedem yönetse şampiyon olur. Fenerbahçe'ye ben geçeyim zaten ilk 3teyiz bakış açısı bu. Kaba bir tabirle

O zaman şöyle diyeyim. Bu süreçte Ben Teknik Direktörümün mahkeme salonunda başkan ve yönetim kuruluna destek verenini istiyorum. Daha açıklayıcı oldu mu?
    Bunu Sportif Direktör olarak yapabilir. Zaten çoğu kişi Sportif Direktör görevine geri dönsün istiyor. Fakat ben artık kulüple bağlarının tamamen koparılmasından yanayım. MÖ bilmem kaçıncı yüzyıl futbolu oynatan birinin bu kulüpte olmaması gerekli. Ayrıca her yeni hoca gelişinde Aykut Kocaman'ın adı geçecek.

Daum giderken bir şey daha söylemişti. Arkamdan iş çeviriliyor Aykut Kocaman TD olacak diye. Gider gitmez pat Aykut Kocaman ile sözleşme.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

kendisi istemedi aziz yıldırım getirdi onu madem bu kadar kötü oynuyor takım seyretmezsin olur biter

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Bunu Sportif Direktör olarak yapabilir. Zaten çoğu kişi Sportif Direktör görevine geri dönsün istiyor. Fakat ben artık kulüple bağlarının tamamen koparılmasından yanayım. MÖ bilmem kaçıncı yüzyıl futbolu oynatan birinin bu kulüpte olmaması gerekli. Ayrıca her yeni hoca gelişinde Aykut Kocaman'ın adı geçecek.

Daum giderken bir şey daha söylemişti. Arkamdan iş çeviriliyor Aykut Kocaman TD olacak diye. Gider gitmez pat Aykut Kocaman ile sözleşme.
    Adamın elinde Lugano Santos Niang vardı da o mu oynatmadı çok acımasız davranıyorsun bana kalırsa. Bekir Sedar Yobo ve Bilica ile buraya kadar. Hatta Ziegler Cristian Emre Topuz buraya kadar olmuyor. Takım yetersiz. Mehmet Topuz'un bu kadar kötü oynamaya hakkı var mı onu ne şartlarda ve hangi paralara aldıgımız malum Onu eleştirmek lazım önce Veya saydıgım diğerlerini. Takım yetersiz Aykut Hoca da bunu iyi biliyor, korkak davranıyor. Dediğim gibi çok eleştirilecek yönü var ama en azından bugun değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    kendisi istemedi aziz yıldırım getirdi onu madem bu kadar kötü oynuyor takım seyretmezsin olur biter
    Sana mı soracağım takımı izleyip izlemeyeceği mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adamın elinde Lugano Santos Niang vardı da o mu oynatmadı çok acımasız davranıyorsun bana kalırsa. Bekir Sedar Yobo ve Bilica ile buraya kadar. Hatta Ziegler Cristian Emre Topuz buraya kadar olmuyor. Takım yetersiz. Mehmet Topuz'un bu kadar kötü oynamaya hakkı var mı onu ne şartlarda ve hangi paralara aldıgımız malum Onu eleştirmek lazım önce Veya saydıgım diğerlerini. Takım yetersiz Aykut Hoca da bunu iyi biliyor, korkak davranıyor. Dediğim gibi çok eleştirilecek yönü var ama en azından bugun değil.
    Biz 4 deplasman peş peşe kaybettik bir ara. Hepsinde ilk 11 aynıydı. Akıl var mantık var 4 defa aynı 11 kullanılır mı? Deplasmana başka taktik yap. Şaşırt rakibi çok mu zor bu. 1 maça çift forvet çıkalım. O da yok. Alex sakat onun yerine Özer ya da Stoch. Yazık takıma ve özellikle Stoch'a. Bugün yedek kalmasını kimse açıklayamaz bana..

Takım yetersiz ama 11'e dokunmuyor. Ayrıca iyi oynamayan oyuncuyu yedek bırakırsın ilk 18'e almamak nedir?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Sivasspor'u Gençlerbirliği'ni hiç izliyor musun bilmiyorum o takımların elinde Selçuk Şahin bile yok ama bizden güzel oynuyorlar. Takımdan geçen seneden eksik olarak sol bekimiz ve stoperlerimizden birisi kötü ve ekstra olarak formunu yükseltmiş bir Stoch var. Takım yetersiz falan değil,premier lig'de değiliz. Hangi rakibimizde bizim elimizdeki kadro var.Bizim kadromuza yetersiz diyorsak Şenol Güneş ne yapsın?
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tamam kendi sordugun soruya sen cevap veriyorsun aslında. Senin o son sorun şunu gösteriyor. Aykut Kocaman ile Emre'nin arasında aşılamaz buz dağları var artık, ya Emre ya Aykut bu saatten sonra. Sen Emre ile devam diyorsun. Bizler Aykut diyoruz. Bunun tartışılcak bir şeyi yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tamam kendi sordugun soruya sen cevap veriyorsun aslında. Senin o son sorun şunu gösteriyor. Aykut Kocaman ile Emre'nin arasında aşılamaz buz dağları var artık, ya Emre ya Aykut bu saatten sonra. Sen Emre ile devam diyorsun. Bizler Aykut diyoruz. Bunun tartışılcak bir şeyi yok
    Gökhan Gönül olayı için dedim ilk 18'e almama olayını.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Sana mı soracağım takımı izleyip izlemeyeceği mi?
    tabiki bana sormucaksın ama madem bu takım bu kadar kötü oynuyor ve sen bu kadar üzülüyosun aykut kocamanın sucudur diyosun o takımdan gidene kadar (en az bi 5 sene) izleme kendinide üzmemiş olursun

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Biz 4 deplasman peş peşe kaybettik bir ara. Hepsinde ilk 11 aynıydı. Akıl var mantık var 4 defa aynı 11 kullanılır mı? Deplasmana başka taktik yap. Şaşırt rakibi çok mu zor bu. 1 maça çift forvet çıkalım. O da yok. Alex sakat onun yerine Özer ya da Stoch. Yazık takıma ve özellikle Stoch'a. Bugün yedek kalmasını kimse açıklayamaz bana..

Takım yetersiz ama 11'e dokunmuyor. Ayrıca iyi oynamayan oyuncuyu yedek bırakırsın ilk 18'e almamak nedir?
    Onlar da bir Alex yok ondan olabilir mi Alex'in varsa başka bir oyun anlayışıyla oynamaktan çaren yok. Şampiyonlar Liginde yarı finali ıskalarken de bu taktikle oynuyorduk. Aykut Kocaman'ın hatasız oldugunu söyleyen oldu mu bakın tüm mesajlarına ama siz bu süreçte kovulsun diyorsanız orada sonuna kadar karşı çıkarım.

Kaybettiğimiz maçlara bakın ortada taktiksel hatadan fazla birelsel hata görürsünüz. Bir Samsun maçı bir Karabük maçı hep bu yüzden gitmedi mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Onlar da bir Alex yok ondan olabilir mi Alex'in varsa başka bir oyun anlayışıyla oynamaktan çaren yok. Şampiyonlar Liginde yarı finali ıskalarken de bu taktikle oynuyorduk. Aykut Kocaman'ın hatasız oldugunu söyleyen oldu mu bakın tüm mesajlarına ama siz bu süreçte kovulsun diyorsanız orada sonuna kadar karşı çıkarım.

Kaybettiğimiz maçlara bakın ortada taktiksel hatadan fazla birelsel hata görürsünüz. Bir Samsun maçı bir Karabük maçı hep bu yüzden gitmedi mi?
    Aykut Kocaman'ın kovulması için ne gerekiyor? Bu sene şampiyon olamayacağız bari seneye adam akıllı bir hoca ile güzel bir sezon geçirelim. Her maçımızda sinir krizlerine girmek istemiyorum. Lig 16. sından şampiyonluğa oynarken 3 gol yemek istemiyorum. ilk 5 ile alakası olmayan takıma 90+4'te gol atmak istemiyorum. Lig 15.'sinden şampiyonluk maçımızda 3 gol yemek istemiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İslam Çupi'nin o meşhuuuur sözlerini hatırlatırım o zaman. Tüm o saydıkların Aykut Kocaman'ın kovulmasından daha değerli değil. Hele 3 Temmuz sürecini göz önüne alırsak hiç değerli değil. 18 yaşının verdiği heyecan olsa gerek sakin olmak lazım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aykut Kocaman'ın kovulması için ne gerekiyor? Bu sene şampiyon olamayacağız bari seneye adam akıllı bir hoca ile güzel bir sezon geçirelim. Her maçımızda sinir krizlerine girmek istemiyorum. Lig 16. sından şampiyonluğa oynarken 3 gol yemek istemiyorum. ilk 5 ile alakası olmayan takıma 90+4'te gol atmak istemiyorum. Lig 15.'sinden şampiyonluk maçımızda 3 gol yemek istemiyorum.
    Kendine karşı ölümüne oynayan takıma 90+4'e kadar pes etmeden saldırıp gol atmak istiyor musun ? Tüm derbileri kazanıp 17'de 16 yapmak ? Tüm maçlarda sahanın tek hakimi olmak ? Son yılların en iyi oyuncularını görmek ? Bunu yapacak hocan var ama şartlar uygun değil.Bu şartlarda adam satmak da bize yakışmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İslam Çupi'nin o meşhuuuur sözlerini hatırlatırım o zaman. Tüm o saydıkların Aykut Kocaman'ın kovulmasından daha değerli değil. Hele 3 Temmuz sürecini göz önüne alırsak hiç değerli değil. 18 yaşının verdiği heyecan olsa gerek sakin olmak lazım
    Peki benim 18 yaş sorunum olsun bu olay. Seneye Aykut Kocaman istifa etsin başlıklarına destek verdiğini görürsem hatırlatırım

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Kendine karşı ölümüne oynayan takıma 90+4'e kadar pes etmeden saldırıp gol atmak istiyor musun ? Tüm derbileri kazanıp 17'de 16 yapmak ? Tüm maçlarda sahanın tek hakimi olmak ? Son yılların en iyi oyuncularını görmek ? Bunu yapacak hocan var ama şartlar uygun değil.Bu şartlarda adam satmak da bize yakışmaz.
    Bunu yapacak hoca değil oyuncu vardı. Onlarda gitti. Görüyoruz hocanın halini.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

hocanın hiç mi katkısı yoktu ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Peki benim 18 yaş sorunum olsun bu olay. Seneye Aykut Kocaman istifa etsin başlıklarına destek verdiğini görürsem hatırlatırım

Bunu yapacak hoca değil oyuncu vardı. Onlarda gitti. Görüyoruz hocanın halini.
    Onu yapan oyuncular her fırsatta hocaya hakkını veriyor omuzlara alıyordu.Bu sene olmaz adam satmak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hocanın hiç mi katkısı yoktu ?
    Vurguladığım yeri göz önüne alın..

2008 Çeyrek Final oynayan kadromuz:

Volkan
    GG - Lugano - Edu - Carlos
    Deivid - Aurelio - Deniz(Maldonado) - Uğur
    Alex
    Kezman

Edu'nun yerine daha kaliteli Yobo, Carlos'un yerine en az onun kadar yetenekli Santos, Deivid'in yerine Topuz, Aurelio ve Deniz yerine Emre ve Baroni(-ki Aurelio ve Deniz'i toplasan 1 Emre etmez) Uğur hala takımda ama gönderildi. Yerine Stoch ve Dia. Kezman yerine en z onun kadar kaliteli Niang

Volkan
    GG - Lugano - Yobo - Santos
    Topuz - Emre - Baroni - Stoch(Uğur - Dia)
    Alex
    Kezmandan 10 bin kat daha iyi Niang (Elemelere yetişrilmedi evet yerine Semih vardı ve formdaydı)

Avrupada yokuz Aragones'e olunca başarısız, Aykut Kocaman'a olunca senin haddine değil. Aragones'te bu takımı 5 senedir yönetmiyordu. O da gelir gelmez ŞL'ye gitti ve sadece 2 puan alabildi diye hatırlıyorum(biri Arsenal deplasmanı).

Bu eşleştirmeler elbet yapılamaz. Aradan yıllar geçti. Ama yok işte avrupada bir hiçiz. Bu sene 3 temmuz olmasaydı yine bir şey yapamayacaktık. Çünkü Aykut Kocaman yine takımı defansif oynatacaktı. Yine Lugano duran toplardan 7 gol atacaktı, yine Santos bireyse çabalarıyla bir o kadar gol atacaktı.

Ve bunları Aykut Kocaman'a bağlamak. Bravo Hadi attırsın Bekir ya da Serdar'a 7 gol. Ziegler bırak 5 golü 1 gol atsın. Yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Stoch'un bugünkü maçta yedek kalmasını bana kimse açıklayamaz. O adam her maç gol atmak zorunda değil.

Derbide solda oynarken Eboue ve Engin'in markajında kalan Stoch'u Aykut Kocaman sağa atıp Hakan Balta'nın önüne verseydi şuan farklı derbi galibiyetini konuşuyor olurduk. Ama bunu düşünemeyecek kadar dar kafalı. Dar kafalı derken hakaret etmek maksadıyla söylemedim.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Stoch'un bugünkü maçta yedek kalmasını bana kimse açıklayamaz. O adam her maç gol atmak zorunda değil.

Derbide solda oynarken Eboue ve Engin'in markajında kalan Stoch'u Aykut Kocaman sağa atıp Hakan Balta'nın önüne verseydi şuan farklı derbi galibiyetini konuşuyor olurduk. Ama bunu düşünemeyecek kadar dar kafalı. Dar kafalı derken hakaret etmek maksadıyla söylemedim.
    soldada hakan emre markajini yerdi o zaman cunki emre geriye yardima cok geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    soldada hakan emre markajini yerdi o zaman cunki emre geriye yardima cok geliyor
    En azından bir Eboue - Engin ikilisinden kurtulurduk. Engin zaten deli gibi koşuyor Eboue ise fizik olarak Stoch'tan üstün. Hakan ve Emre Çolak'ı Gökhan ve Stoch ile açabilirdik. Açamasak bile en azından denerdik. Onu bile denemedi. Yapacağı değişikliklerin dakikası bile aynı. Her hafta aynı kadro.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yani haklisin kanat degistirip denemesi lazimdi , bize sadece hocanin karari demek duser.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bekq amacın ne senin ? Tamam düşüncelerine saygı duyarım ama insanlara bunu empoze etmek zorunda değilsin. Aynı şeyleri döndür dolaştır söylüyorsun ve artık sıkıldım kendi adıma .. Neyse gel gelelim Aykut Hocanın beğenmediğin atıp tuttuğun sistemine (!). Aykut Hoca takımı geri çekmiyor yada skora yatmıyor öncelikle bunu bilmelisin .. Bu ortasaha oyuncuları ile bu kadar oluyor. Çünkü ne Emre ne de Cristian fiziki olarak bunu kaldırabilecek yani 90 dakikaya yayabilecek türden özellikte futbolcular değil. Birde buna Alex eklenince doğal olarak ortasaha düşüyor belli bir süreden sonra .. Eğer ki onun kafasındaki sistemi oturtmak için yeterli süreyi vermez onu harcarsak bir anlamda Fenerbahçe'nin geleceğini çalarız. 3 Temmuz süreci olmasaydı zaten bu görüntüleride görmeyecekti Fenerbahçemiz. (Bknz. Ömer Temelli'nin 3 Temmuz olmasaydı alacağımız oyuncuları açıklaması) .. Yani taş gibi bir takım oluşturacaktı .. Neyse uzatmayacağım ben başarısızda olsak Aykut Hocamızın yanında olmamız gerektiğini düşünüyorum ve istiyorum !!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

3 temmuz yaşanmasaydı, zaten Aykut Kocaman'ın takıma kattığı ve takıma katmak istediği oyunculara bakarak, başarı kaçınılmazdı diyorum. Geçen sene 17'de 16 yapan takım, çoğu maçında son yılların en iyi oyunlarını oynuyordu, bu sene ile geçen seneyi kıyaslamak hiç ama hiç adil değil.

Sen 3 temmuzu çok basit gibi görebilirsin ama öyle değil işte. Ben bu sezon ne hocayı ne futbolcuları eleştirmeyi düşünmüyorum çünkü eleştireye girersek, taraftarın mücadelesinin 10'da birini sahada bu futbolcular sergilese, zaten lider olurduk şu anda. Kimi zaman bu mücadele eksikliğini, motivasyon eksikliğini kabul etsem de, kimi zaman kendilerinden beklenenin çok altında kaldılar ama yine de eleştirmek elimden gelmiyor.

Sanki her sene şampiyon oluyoruz, bu süreçte Aykut Kocaman'ın Kocaman Duruşu yeter, bırakalım olmayacaksak 2 sezon da O'nun yüzünden olmayalım, bu camiaya kattıklarının yanında nedir ki? Her sezon şampiyon oluyoruz da bir tek onunla olmamış gibi düşünmeye gerek yok.

Her teknik direktör hata yapabiliriz, bunlar görülüyor da ama saygı sınırını aşmamak gerekir. Dün Emre ve Stoch yoktu mesela ama ben eleştiri getiremiyorum çünkü ilk yarı istediği geçmişti, Stoch'un girmesi belki de pas organizasyonunu bozdu? Hoca ne düşünüyor, ne istiyor bunları bilemeyiz ki, hocaya takıntılı derken bizler de bazı şeylere takılı kalıp durmamalıyız elbette.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Arkadas her kötü sonucu Aykut hoca'ya, olumlu sonuclari oyunculara baglamis körü körüne. Bosuna tartismaya gerek yok bence. Aykut Kocaman kendi istifa etmedikce bu takimin basinda kalacaktir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Bekq amacın ne senin ? Tamam düşüncelerine saygı duyarım ama insanlara bunu empoze etmek zorunda değilsin. Aynı şeyleri döndür dolaştır söylüyorsun ve artık sıkıldım kendi adıma .. Neyse gel gelelim Aykut Hocanın beğenmediğin atıp tuttuğun sistemine (!). Aykut Hoca takımı geri çekmiyor yada skora yatmıyor öncelikle bunu bilmelisin .. Bu ortasaha oyuncuları ile bu kadar oluyor. Çünkü ne Emre ne de Cristian fiziki olarak bunu kaldırabilecek yani 90 dakikaya yayabilecek türden özellikte futbolcular değil. Birde buna Alex eklenince doğal olarak ortasaha düşüyor belli bir süreden sonra .. Eğer ki onun kafasındaki sistemi oturtmak için yeterli süreyi vermez onu harcarsak bir anlamda Fenerbahçe'nin geleceğini çalarız. 3 Temmuz süreci olmasaydı zaten bu görüntüleride görmeyecekti Fenerbahçemiz. (Bknz. Ömer Temelli'nin 3 Temmuz olmasaydı alacağımız oyuncuları açıklaması) .. Yani taş gibi bir takım oluşturacaktı .. Neyse uzatmayacağım ben başarısızda olsak Aykut Hocamızın yanında olmamız gerektiğini düşünüyorum ve istiyorum !!
    Kendi düşüncemi savunuyorum. İnsanlara bir şey kanıtlamaya ya da bu fikri empoze etmeye çalışmıyorum.

Sizin mantığınıza göre biz geçen sene şike yaptık. Çünkü saydığın orta sahalar geçen sene şampiyon olan takımın ilk 11'i. Aykut Kocaman'ı savunacağım diye iyice saçmalamaya başlandı.

Aykut Kocaman için ben oyuncu harcamam. Seneye ne yapacağı belli olmayan, Daum'un sistemini birebir oynatan, maçı okuyamayan, saçma değişiklikler yapan bir hoca ile devam edilmesini istemiyorum. Fenerbahçe TD koltuğu staj yeri değildir. Bunu açıkca söylüyorum. O işi öğrenecek diye koskoca Fenerbahçe bu durumlara düşmemeli..

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bir kere bu ortasahalarla bu kadar falan değil.Bu adamlar geçen senede bizimleydi ama ben hiç böyle olduğunu hatırlamıyorum.Özellikle 2 Galatasaray derbisine bakarsak takımın olağandan fazla geri çekildiğini görmek zor değil.Demek ki hocamız takıma geri çekil diyor.

Bunun başka bir açıklaması yok, takım hocadan habersiz çekilecek değil ya ki öyle bişey olsa kenardan el işaretiyle takıma yine yol gösterirdi.Kısacası kendi görüşümde bu oyuncularla bu kadar oluyor diye birşey yok.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Hocanın oyunculara 2 0 yaptık hadi geri çekilin maça yatın diyeceğini pek zannetmiyorum daha çok bu seneki kırılgan yapıdan kaynaklanıyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

ya ben cidden anlamıyorum; biz bu seneye şampiyonluk diye girmedik en azından benim çevremdeki Fenerbahçeliler ? ne oldu bir anda o yarışın içindeyiz diye Aykut hocayı mı sileceğiz ? sadece şunu söyliyim; Aykut hocanın gitmesini bekleyenler daha çok beklerler.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Hocanın oyunculara 2 0 yaptık hadi geri çekilin maça yatın diyeceğini pek zannetmiyorum daha çok bu seneki kırılgan yapıdan kaynaklanıyor
    Aykut Kocaman Galatasaray maçından sonra lig tv'ye "en büyük hatamız 3. golü aramak oldu" dedi.

Ve kendisi geri çekilin demiyo olabilir ama saha içerisinde yaptığı oyuncu değişiklikleri takımın geri çekilmesine sebep oluyor. Mehmet Topuz-Cristian-Selçuk-Özer vs hücuma çıkabilen oyuncular değil o kadar fazla. Ve bu kadar defansif adamı aynı anda sahaya sürdüğünüzde takım çıkamaz oluyor. Bu hatasından vazgeçmeli artık.Bu sene çok fazla yaptı çünkü.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Mesaj Yetkileri