al işte...batuhan hangi galatasaraylının çıkıp da en terbiyeli taraftar bizde biz sahaya birşey atmıyoruz küfür etmiyoruz dediğini duydun? böyle taraftarımız var diyordu aziz yıldırım hani? dediğim gibi..ya göründüğün gibi ol ya olduğun gibi görün...meydanlara çıkıp artistlik yapmayla olmuyu işte gördük işte aziz yıldıvımın övgüyle bahsettiği taraftarı...
nihat özdemir taraftarı tebrik etti...e böyle başkana böyle tümer gibi oyuncular yaraşır...ooo cimbom ananı seveyim diye bağırıyo tüm stat tümer de el kol yapıyo daha çok ses istiyo...bir grubun yaptığını bütün taraftara mal edemezmişiz?tezahüratları duydunuz.kaç bin kişilik bi gruptu acaba anamızı sevenler???
buyur burdan yak...evet çoook iyi yaptılar hata az bile yaptılar dimi?sana daha cevap vermeyeceğim...
maalesef yedek kulübesi çıkartmanızı püskürtemedik biz gerets vuruldu...çanur atmak???güneş???balçık??? e tabii ki güneş balçıkla sıvanmaz.galibiyeti hakletmiş gibi konuşuyorsunuz anlamıyorum ben ya...sen sahadan gelmişsin atılanları,edilen küfürleri sen biliyorsun.hangi güneşin sıvandığı balçıktan bahsediyorsun ki?
son olarak alex yere atladı kalkmadı falan...katılmıyorum beyler bu düşüncelere...takımı baskı yiyo.profosyonelce yapılmış bir haraket yani bu...yapmazsa saçmalık olur...