Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Ne Olur?

Voters
65. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

31 47.69%
  • Beraber

10 15.38%
  • Galatasaray

24 36.92%
Sayfa 11 / 16 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 451 sonuç

Konu: Haftanın Derbisi: Fenerbahçe - Galatasaray

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by Batuhan1907 View Post
    Bizim taraftarımıza bu kadar laf atıyorsunuz ama geçen yıl oynanan kupa maçında G.Saray'ın attığı yabancı maddeler geçen Trabzon maçında sahaya atılan koltuklar hiç konuşulmadı nedendir acaba?
    al işte...batuhan hangi galatasaraylının çıkıp da en terbiyeli taraftar bizde biz sahaya birşey atmıyoruz küfür etmiyoruz dediğini duydun? böyle taraftarımız var diyordu aziz yıldırım hani? dediğim gibi..ya göründüğün gibi ol ya olduğun gibi görün...meydanlara çıkıp artistlik yapmayla olmuyu işte gördük işte aziz yıldıvımın övgüyle bahsettiği taraftarı...

nihat özdemir taraftarı tebrik etti...e böyle başkana böyle tümer gibi oyuncular yaraşır...ooo cimbom ananı seveyim diye bağırıyo tüm stat tümer de el kol yapıyo daha çok ses istiyo...bir grubun yaptığını bütün taraftara mal edemezmişiz?tezahüratları duydunuz.kaç bin kişilik bi gruptu acaba anamızı sevenler???

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    2,5-3 yıldır susan ağzında küfürü bulundurmayan ve sadece takımını destekleyen taraftarımız bugün kötü şeyler yaptı bence iyi yaptılar hepsini tebirk ediyorum çünkü bu küfür sadece bu statta öneleniyordu diğer klüpler hiçbir çalışma yapmıyordu taraftar en sonunda patladı bence iyi oldu
    buyur burdan yak...evet çoook iyi yaptılar hata az bile yaptılar dimi?sana daha cevap vermeyeceğim...

Quote Originally Posted by CaPTaiN10 View Post
    Rapor veriyorum:
    Kadıkoy cıkartması püskürtülmüştür.
    Tebrik ediyorum tüm futbolcularımızı.Gelenek bozulmadı
    Sesim gitti ama olsun Fenerbahce'ye sesım feda
    Çamur atmaya çalışanlara gelince Güneş balçıkla sıvanmaz.
    maalesef yedek kulübesi çıkartmanızı püskürtemedik biz gerets vuruldu...çanur atmak???güneş???balçık??? e tabii ki güneş balçıkla sıvanmaz.galibiyeti hakletmiş gibi konuşuyorsunuz anlamıyorum ben ya...sen sahadan gelmişsin atılanları,edilen küfürleri sen biliyorsun.hangi güneşin sıvandığı balçıktan bahsediyorsun ki?

son olarak alex yere atladı kalkmadı falan...katılmıyorum beyler bu düşüncelere...takımı baskı yiyo.profosyonelce yapılmış bir haraket yani bu...yapmazsa saçmalık olur...

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by GsDoruk View Post
    Gsli olmama ramen biraz abartılmış!!!
    Adnan Polat dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ses bombası italya'da çoğu maçta duyuyorum ben

Nesil
    2006
    Yer
    geleceğim söylemem

Buna benzer pozısyonlarda hakem Fener lehıne olanlarıda vermedı ama. Kezman hep tahrik diyorsunda artık Emre'de iyi alısmıstı her pozisyonda kendısıne faul yapılmıs havası verıyordu.
    ya alexe ne demeli?
    ha bire yere yattı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Olayrları daha da abartalım daha iyi olur ve burada tartışma çıkar ne güzel olur evet arkadaşlar kadıköy'de 3.dünya savaşı çıktı almanya hükumeti fenerbahçe'nin yanında olacağını açıkladı

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by hurmet View Post
    hayır etmiyoruz ama bu küfür edenleri ve destekçilerini allaha havale ediyorum. ve sami yene bekliyorum
    Sadece sen değil burda msnimde herkeze fenere ayrı bir küfür yazmış..
    küfürü fln savunmuyorum savunulacak bir yanı yok..
    Bizi bukadar eleştireceğinize birazda kendinizi eleştirin Futbolcularınızın beceriksizliğinden bahsedin..

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Adnan Polat dedi.
    o zaman doğru olabilir..
    biz oraya futbol oynama gittik savaşa değil

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Ses bombası italya'da çoğu maçta duyuyorum ben
    burasi turkiye

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by comandante View Post

maalesef yedek kulübesi çıkartmanızı püskürtemedik biz gerets vuruldu...çanur atmak???güneş???balçık??? e tabii ki güneş balçıkla sıvanmaz.galibiyeti hakletmiş gibi konuşuyorsunuz anlamıyorum ben ya...sen sahadan gelmişsin atılanları,edilen küfürleri sen biliyorsun.hangi güneşin sıvandığı balçıktan bahsediyorsun ki?
    Her zaman zaten galibiyetler karalanmaya calısılmıstır.Haklısın. Küfür bizim stadımızda ayda yılda bir olur birde diger kuluplerinkini gör onlar sütten cıkmıs ak kasık Fener küfürbaz haklısın. Hangi güneşe gelince Volkan-Onder-Lugano-Ugur-Tuncay-Deniz-Appiah-Alex-Kezman işte bu güneş. ''Galibiyeti haketmis gibi konusuyorsun'' cümlesine gelince burdaki gibi fazla Galibiyeti hakettik diyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Tamam bü gün küfür ettik torpil attık sahaya atmadığımız madde kalmadı ben bişey mi diyorum. Az önce Adnan Polat dedi: Fenerbahçe taraftarı centilmendi 55.000 kişi arasında 50 serseri olması doğaldır dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    geleceğim söylemem

öff güneş parlıyor gözümüzü alamadı ama...

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

oyunun belli kısımları hariç genelinde ilk yarı gole kadarki kısım, özelliklede 2.yarı güzel oynadık ama yenildik ne diyelim, biraz şanslı olsak geriden gelip bile maçı alabilirdik ama olmadı işte

birde şu anlaşıldıki 33.hafta sulu birde hafta olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by cengizvarts View Post
    ya alexe ne demeli?
    ha bire yere yattı
    Rakip takım begenmesede profesyonelce yapılmıs hareket. Bu Fenerbahce'ye karsı yapılınca bende gıcık oluyorum ama futbolun içinde bunlar.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Tamam bü gün küfür ettik torpil attık sahaya atmadığımız madde kalmadı ben bişey mi diyorum. Az önce Adnan Polat dedi: Fenerbahçe taraftarı centilmendi 55.000 kişi arasında 50 serseri olması doğaldır dedi.
    Sadece Adnan Polat yetmez bazı arkadaşlara

al işte...batuhan hangi galatasaraylının çıkıp da en terbiyeli taraftar bizde biz sahaya birşey atmıyoruz küfür etmiyoruz dediğini duydun? böyle taraftarımız var diyordu aziz yıldırım hani? dediğim gibi..ya göründüğün gibi ol ya olduğun gibi görün...meydanlara çıkıp artistlik yapmayla olmuyu işte gördük işte aziz yıldıvımın övgüyle bahsettiği taraftarı...

nihat özdemir taraftarı tebrik etti...e böyle başkana böyle tümer gibi oyuncular yaraşır...ooo cimbom ananı seveyim diye bağırıyo tüm stat tümer de el kol yapıyo daha çok ses istiyo...bir grubun yaptığını bütün taraftara mal edemezmişiz?tezahüratları duydunuz.kaç bin kişilik bi gruptu acaba anamızı sevenler???

buyur burdan yak...evet çoook iyi yaptılar hata az bile yaptılar dimi?sana daha cevap vermeyeceğim...

son olarak alex yere atladı kalkmadı falan...katılmıyorum beyler bu düşüncelere...takımı baskı yiyo.profosyonelce yapılmış bir haraket yani bu...yapmazsa saçmalık olur...

imza alex kısmı hariç... bence Galatasaray lı arkadaşlar yorum yapmanın manası yok klasik bir olay Fenerli arkadaşlar ikna olmaz bizim demek istediklerimizi anlamazlar ondan dolayı susalım ve ileriye bakalım

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Her zaman zaten galibiyetler karalanmaya calısılmıstır.Haklısın. Küfür bizim stadımızda ayda yılda bir olur birde diger kuluplerinkini gör onlar sütten cıkmıs ak kasık Fener küfürbaz haklısın. Hangi güneşe gelince Volkan-Onder-Lugano-Ugur-Tuncay-Deniz-Appiah-Alex-Kezman işte bu güneş. ''Galibiyeti haketmis gibi konusuyorsun'' cümlesine gelince burdaki gibi fazla Galibiyeti hakettik diyorum.
    ya ben burda hangi galibiyeti karaladım ki? ilk tebrik edenlerdinimi bakarsan görürsün geçmiş sayfalara....ya bak hala benim dediğimi söylüyorsunuz ya...küfür yok bizde biz sahaya birşey atmayız diyen tek kulüb sizinkilerdi...başka diyen var mı? yok...e hani işte ben de onu soruyorum bu mu küfürsüzlük bu mu sahaya birşey atmamak...ben diğer kulüplerde yok fenerde var demiyorum dikkatini çekerim...

bi kere saydığın güneşlerden ne alex birşey yaptı ne appiah ne tuncay...deniz uğur veönder çok iyiydi bugün...özellikle de uğur...

batu elini vicdanına koy ve söyle abi..o ananı seveyim tezahüratını 50 kişi yaptı da mı inletti saraçoğlunu?

Rakip takım begenmesede profesyonelce yapılmıs hareket. Bu Fenerbahce'ye karsı yapılınca bende gıcık oluyorum ama futbolun içinde bunlar.
    katılıyorum...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

el işte be el o eli görmeyene kör derim ben yuh ya
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Vayy be meger bu Fener ne kotu takımmıs meger 2 golüde Fener atmamıs meger galibiyet Fener'in hakkı degılmıs.Meger bizim taraftar en küfürbaz taraftarmıs. Çamurdan sonra Fenerli arkadaslar anlamaz oluyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

yok o çarpma sahaya madde atanlar ve küfür edenler 50 bilemedin 55 kişi ve güneş balçıkla sıvanmaz

Nesil
    2006

batu elini vicdanına koy ve söyle abi..o ananı seveyim tezahüratını 50 kişi yaptı da mı inletti saraçoğlunu?
    Evet orada haklısın bütün saha yaptı ama küfürden bişey olmaz. Torpili atan herhalde 55.000 kişi değildi kendini bilmez bir serseri...

Evet orada haklısın bütün saha yaptı ama küfürden bişey olmaz. Torpili atan herhalde 55.000 kişi değildi kendini bilmez bir serseri...
    birde tümerin yaptığı neydi ve geretsin kafası yarılınca gol olmuş gibi kaç kişi sevindi ? ben bütün tribünler inledi gibi duydumda

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

ya suyu atan torpili atan toplasan tabii ki 500 ü geçmez...bir torpil değil epey atıldı da..o konuda bütün taraftara lafım yok...ama cimbom ananı seveyim derken 50.000 kişi büyük bir şehetle cimbomun anasını seviyodu...

S-B-Z Misafir

ilk başta fenerbahceyi galibiyetinden dolayı kutluyorum.henüz hiçbirşey izlemedim yada dinlemedim ama umarım kavgasız,gürültüsüz bir maç olmuştur.gerisi hikaye.bize bu heyecanı yaşattıkları için iki kulübede teşekkürler...

Quote Originally Posted by şampiyon View Post
    ilk başta fenerbahceyi galibiyetinden dolayı kutluyorum.henüz hiçbirşey izlemedim yada dinlemedim ama umarım kavgasız,gürültüsüz bir maç olmuştur.gerisi hikaye.bize bu heyecanı yaşattıkları için iki kulübede teşekkürler...
    fazla bişey yoktu gerets ve mondi yaralandı ve 50 bin kişi anamızı sevdi tümerde onları ateşledi

Vayy be meger bu Fener ne kotu takımmıs meger 2 golüde Fener atmamıs meger galibiyet Fener'in hakkı degılmıs.Meger bizim taraftar en küfürbaz taraftarmıs. Çamurdan sonra Fenerli arkadaslar anlamaz oluyor.
    bu macta fenerbahce kötüydü,galibiyet feneri hakki degildi,taraftariniz küfürbazin allahiydi.bütün galatasaraylilar su anda 33.haftayi düsünüyorlardir eminim.insallah ozaman aynilarini bizimkiler yapmaz da ne kadar serefli taraftarlarimiz var bunlari herkess görür

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

ya ben burda hangi galibiyeti karaladım ki? ilk tebrik edenlerdinimi bakarsan görürsün geçmiş sayfalara....ya bak hala benim dediğimi söylüyorsunuz ya...küfür yok bizde biz sahaya birşey atmayız diyen tek kulüb sizinkilerdi...başka diyen var mı? yok...e hani işte ben de onu soruyorum bu mu küfürsüzlük bu mu sahaya birşey atmamak...ben diğer kulüplerde yok fenerde var demiyorum dikkatini çekerim...

Sonucta onlarda insan ve Fenerbahce'nin yaptıgı cagrıya uyan yok. Fenerbahce bu konuda kac kere stadlarımızda küfür olmasın birşey atılmasın dedı ama bu tek Fenerbahce stadında uygulanıyordu.Derbidede patlak verdi. Eger diger takımlar bu cagrıya uyup küfür etmeseydi stadlarda bugün bunların hiçbiri olmazdı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

sen fanatik bir taraftarsın...haksızlığı yediremiyorsun.seninle tartışmak yersiz...

batuhan gibi fenerbahçeli_1907 gibi adamlarla burda tartışmak zevk veriyo bana ama senin gibi at gözlüğü takmış doğru bildiklerini değitrimenin olanaksız olduğu ver her zaman haklı olduğunu iddaa eden kişilerle tartışmaya girmek ahmaklıktır...

mondragona ses bombası atılmış herkes doğruladı pardon del piero

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by hurmet View Post
    fazla bişey yoktu gerets ve mondi yaralandı ve 50 bin kişi anamızı sevdi tümerde onları ateşledi
    Bişey diyemiyorum okuyunca güldüm. Katılıyorum sana yaptıklarımız affedilecek şekilde değildi cezası neyse hazırız ama gelipte bütün tribüne laf atmayın zaten Tümer'i sevmiyorum gitti birde Fenerli olduğunu kanıtlamaya çalıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    bu macta fenerbahce kötüydü,galibiyet feneri hakki degildi,taraftariniz küfürbazin allahiydi.bütün galatasaraylilar su anda 33.haftayi düsünüyorlardir eminim.insallah ozaman aynilarini bizimkiler yapmaz da ne kadar serefli taraftarlarimiz var bunlari herkess görür
    Fener kötü degildi sadece skorun üstüne yattı.Küfürbaz meselesini diger takımların ettiklerinin yanına koy tekrar kıyasla.33. hafta gelince görürüz centilmenligi.
    Fener taraftarından once kendi takımın neden galibiyet alamadı onu düşünün zaten atılanların edilen küfürlerin cezası gelir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 11 / 16 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon

Mesaj Yetkileri