Originally Posted by
ABOOO
Onu da SIGames forumlarında yazman gerekiyor o zaman.
Sen gidip kapının önünü temizlemezsen diğerleri de temizlememeye devam eder.Ömer abinin SI içinde ne kadar çaba gösterdiğini hiçbiriniz bilmiyorsunuz..
Cengiz bu mesajına hiçbir anlam veremedim. Burada mesaj yazan, eleştri yapan birinin SI forumlarında da eleştri yapmıyor olduğunu nereden biliyorsun? Kapı öü temizleme muhabbeti nedir? Kapının önünü temizlemesi gereken kimdir ki? Burada biri size kapının sol köşesi kirlenmiş derse, temizlersiniz. Belki de o kişi o köşenin kirlendiğini görmeyecek siz belirtene kadar.
Ömer abinin SI içinde gösterdiği çabayı bizzat biliyorum. Bu araştırma yanlış kişilerin elindeyken de çaba göstermişti, hatta bunda ben de bizzat yardımcı olmuştum.
En basitinden, geçen sene gelen pitch dimensions özelliğindeki katkıları bunun en basit örneğidir, birşeyi birilerine önermek bile çok önemlidir.
Ha o zaman siz çok güzel çalışıyorsunuz, herşey çok iyi, kapatalım bu forumdaki araştırma bölümünü. Hatta kitleyelim SI'daki Türkiye ile alakalı araştırma konusunu.
İnteraksiyon, çok önemlidir.
Ayrıca ek olarak, Servet için eklemek istediğim birşey var. Geçen sene bu pace-acceleration tartışması konusunda, bacakları kısa olan, pırpır oyuncuların daha çabuk hızlandığını ve hızlanma özelliklerinin hız özelliklerinin önde olduğunu söylemiştik. Uzun oyuncular ise yavaş hızlanıyorlar ancak absolute hızları aslında yüksek demiştik. Hatta bu, benim v=a*t denklemime zıttı çünkü v en yüksek hız ise, t de ne kadar azsa a da o kadar çok olurdu. Ancak o zaman yapılan açıklama, gerek Ömer abiden, gerekse Sinan'dan, beni tatmin etmişti çünkü olaya fiziksel bir denklem gözü ile değil, FM'deki interpretation gözü ile bakmıştık. Bu seneki pace-acceleration dengesi buna göre mi yapıldı?
Last edited by Ilhan : 22.Kasım.2008 at 17:07
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi