Topal' ın pozisyonunda top eline çarpıp önüne düşüyor. Umut' un pozisyonunda top eline temas ettikten sonra " yön" değiştirmeden yanındaki oyuncuya gidiyor. Yanındaki oyuncu topu kontrol edemiyor ve top ondan sekip tekrar Umut' a geliyor. Umut kendine avantaj sağlamamış hiçbir şekilde.
Pozisyon olarak aynı değiller. Bunları aynı pozisyon olarak değerlendireceğinize hiç değerlendirmeyin daha iyi.
Football is simple,but Football Manager is not
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Simdi ozette baktim.
Buraka diyoruz ama Hamitte antremanlarda calismaya baslamis galiba bu yere atma isinien son Hirvatistan macinda gormustum yaptigini simdide Besiktas macinda, gerci o Burak gibi ellerini kollarini kaldirip penalti/faul beklemedi orasi ayri.
Besiktasin er yada gec bu degisimi yasamasi lazimdi, Allahtan federasyon baskanligi isi ciktida Y.D. birakti su takimin yakasini. Ben bu kadronun iyi isler cikarabilecegini dusunuyorum. Butun oyunculardan verim almayi bilir Samet hoca.
Galatasaray Umut'ta dikkat etsin yine Umutlasmaya basliyacak adam, o ilk pozisyonda golu atsaydi macin seyiri degisecekti. Galatasaray kacacak Besiktas kovaliyacaktiki oyle olsaydi bugun Galatasaray rahat galip gelirdi. Fazla aliskanlik etmez umarim bunun daha sampiyonlar ligi maclari var.
Umut'un 1 yıl Fransa'da kalmayla Ronaldo gibi bir bitiricilik kazanacak hali yok.Bizde senelik ortalama 15 atardı, Galatasaray'ın şu yapısıyla oynamaya devam ederse 20 golü görür.
Yalnız Elmander Umut ikilisinin presi hoş olsa da gol vuruşları boş.
Fatih Terim en geç 2 maça Burak Yılmaz'ı kadroya sokar diye tahmin ediyorum.
![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Burak çok mu bitirici? Yapmayın arkadaşlar..
Maç BJK'nin hakkıydı hatta penaltıya kadar hakem bir şey yapmayacak dedim ama Burak'ı unutmuşum.Burak'ın bitiriciliği de bu işte.Ben hayatımda kimseden bu kadar nefret etmedim.Sahada terleyen tüm futbolcuların emeğine yazık değil mi?HIRSIZ BURAK.
Mustafa'ya yazık olmuş. 6 ay çok fazla. geçmiş olsun..
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Her yerde Burak'ın yaptığı hareket konuşuluyor, yok şike GS, yok hırsız Burak, yok penaltı değildi.
Futbolda aldatmaca denilen bir şey var ve Burak bunu yaptı hakem de görmedi. Kimse bir şey diyemez.
iste gelde bunu anlat iste , ayrica emre çolagin vurdugu topta hilbertin eline çarpan top"ta penaltimizi vermiyen yine hakemdi , ibrahim toramani 21321 kez atmasi gerekirken sari kart ile geçistiren yine hakemi burda bi emek hirsizligi var galiba
neyse. maç istatistikleri
![]()
Bu pozisyonda basıyor gibi ama bunun yandan görüntüsü var. Escude nin ayağı tamamen yerde ve Burağın ayağına herhangi bir temas yok. Bu tarz resimLeri koyarak insanı daha da tahrik ediyorLar.
HiLbert in pozisyonuna da penaLtı verseydi herhaLde bütün tribün sahaya inerdi o akşam. Adam koLunu kapatıyor, eLine geLmesin diye eLini kapatmaya çaLışıyor. BöyLe penaLtı oLmaz. Doğru gerçi Burağın pozisyonundan sonra o pozisyona da penaLtı vermek gerekiyordu.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Resmen hakkımızı yediler ama en çok Mustafa'ya üzüldüm çok kötü bir sakatlık. Her yıl bir oyuncunuz 6 ay sahalardan uzak kalıyor..
Tamam da kim yedi bu hakkı ? Haktan söz ediliyor bende bu hakkı kim yedi diye soruyorum. Eğer cevap Burak ise;
Yanlış düşünüyorsunuz, yahu PES'te bile ceza sahasında aldatmaca yapma hareketi var, geçin bunları artık. Burak hakemi bas baya aldattı ve hakemde kandı. Burada hak söz konusu değil.
Ayrıca hakemlerin verdiği kararları bir diğer kararlarla kıyaslamayın, eğer hakemsiz bir futbol istiyorsanız maçlarda kamera gözetimi olsun her hareketten sonra canlı bir şekilde statta tekrar verilsin sonra mahkemece karara varıldıktan sonra devam edilsin oyuna. (Tabii statta bir kurul olsun mahkemeye benzer şekilde)
Olur böyle şeyler.Uzatmaya gerek yok.
takımlar hata yaptı gol geldi diyoruz da, goller hatalardan olur
bir kerede derbi maçlarda biz hakem hatasıyla puan alsak ne olur?
Burda Escude Burak'ın ayağına basmıyormu ?
ayaklarini kesince ayagina basmis gibi gözükür normaldir.. ayaklarini kesmeden ayni resmi koy birde...
ben bu fotoyu yeni goruyorum, daha da uzerine yorum yapilmamali. burak bilerek ayagini arkada birakiyor ve escudeye ayagini takiyor. ve zaten escude daha ayagina basmadan burak dususe gecmishersey net. escude neden dustu deniyor. 2 kisi arka arkaya kosun ve onunuzdeki adam dussun, bak bakalim sen ayakta kalabiliyor musun?
mumkunse selcuk dereliye de su fotoyu bir fakslayiverin, cihana aynen katiliyorum ben de. iyi ki bu adam hakemligi birakmis, bence yorumculugu da biraksin![]()
Şaka gibisiniz yahu. Futbolda aldatmaca var diye hak yenmiş olmuyor mu ? Sorduğunuz soru komik. Elbette Burak yedi hakem de bilerek ya da bilmeyecek bu oyuna alet oldu bu kadar. ( hakemi aldatmayı savunanları da gördük ya helal olsun )
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Altı üstü kendini yere attı ne kadar da abarttınız ?
Galatasaray'ı şişirdiğiniz yetmedi yetmedi, akabinde takım beraberliği zor kopardı. Hala futbolda aldatmacayı meşrulaştırıyorsunuz. Beşiktaş'ın penaltı kararıyla hakkı yendi. Belki skor olarak son 5-10 dk içinde yine beraberlik için gelebilirdik ama boş beleş bir penaltı Galatasaray'ın kurtarıcısı oldu. Takımı şişirdikten sonra zorla alınan bir 1 puan sonucunda Burak'ı masum göstermek çok abez.
Selçuk dereli cok guzel soylemis escude burak"a temas etmiyorsa neden yere dusmus.
Selcuk Dereli : Burak'a faul olduğu çok açık ortada.Ayağına temas ceza alanı dışında ancak vücudunun büyük bir kısmı ceza alanı çizgisi üzerinde ve çizgide ceza alanına dahi olduğuna göre çok açık bir penaltı