Ender Alkan hayro abi.
Ender Alkan hayro abi.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Evet abisi ta kendisi.
Ya o Ender Le biz bir ara birbirimize giriyorduk, Hiç sevmem onu Kaan abi, atarmısın takımdan![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ya ama minik kankacım adam maç kötüye giderken birdenbire çalımlarla geçip sürpriz şut çıkarıyor ama sen istedin Hakan iyileşince keserim,feda olsun sana![]()
![]()
![]()
abi Süper ligte başarılar şimdideninşallah bende kalırım play-off'ları garantiledim ama 2.liği zorluyorum Mardinspor'la
![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Sağolasın abisi işte taraftar bu![]()
![]()
İki koldan çıkarız o zaman
![]()
![]()
Yok alt ligler çok zor şöyle yapsak bile başarılı olamıyoruz deniliyor ama sencede üst liglere kadar çok kolay tutulmamış mı oyun sistemi abisi? Uzaktan gol yeme kaleni iyi kapat 1 gol at al puanı ya da puanları. Oraların oyuncuları hep aynı standardta düşünülmüş.Halbuki 3. ligde misal 30 gol atan oyuncu bu oyunda sanki ürkek gibi ,yani o ligin canavarı olması lazım çünkü defanslar da onun kapasitesine göre,ya da defans oyuncuları ortasaha oyuncuları içinde aynı şey geçerli.Oyun sistemleri genel olarak tutulmuş göreceli olarak değil.
Rize'den malum skorla dönüyoruz.Oyuncularımız sonraki maçlar için iyileştiler ama fena bir oyun ortaya koymadık. Bu arada bu ne sevgidir adamların defanslarında bile Mesut Yılmaz oynuyor![]()
![]()
benim sistem biraz daha farklı abi yediğinden fazlasını at mantığıyla oynuyorum
ama dediğin gibi uzak şutları engelledikten sonra (çünkü mübarek alt liglerde herkesin uzun şutu 15+ :P çatır çatır gol atıyolar) güzelde bi sistem oturttuktan sonra cidden kolay
bu arada Çaykur Rize banada aynı tarifeyi uyguluyor hepiçerde yenemiyorum dışarda puan alamıyorum, ne yapıcaz bu rize'yi
![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Valla öyle Kasımcım adamlar kendi sahalarında canavar kesiliyorlar![]()
![]()
Bari bizimmle beraber çıkmasınlar zayıf takım çıksında abisi super ligde yenecek rakibimiz olsun
![]()
![]()
Bu arada arkadaşlar gelecek bende yerimde uyuklamışım ikinci yarının son 30 dakikasını pek göremedik ama iyi oynamışız herhalde ne diyeyim![]()
![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ender Hayrocumun isteği üzerine yedeğe atılmıştır, Cem Sultan'ı geriye çekip Morales'in yanında Murat ve Nazmi ile oynuyoruz dönüşümlü![]()
![]()
![]()
Last edited by Melekovic : 28.Ağustos.2009 at 17:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ender alkan cm 03-04 te süper oynardı beaa xd Başarılar abii
Kaan abi Bank Asya'nın köklü takımları yeniyorsun helal olsun valla![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bizde bir zamanlar Süper ligin köklü takımıydık abisi![]()
![]()
Evet çok iyi oyuncudur abisi ama istek üzerine kulubeye![]()
![]()
Arkadaşlarım gitti . Dinlenme aralarında oynamaya devam edeceğim. Yine büyük bir deplasman ve yine 2-2 lik bir skor. Maçın başı dakika 1 gol 1 oldu ama iyi toparladık doğrusu![]()
![]()
Giresunspor'u rahat bir oyunla geçtik.O kadar rahattık ki golü yedikten hemen sonra gol attık, ne yaparlarsa yapsınlar yenecekmişiz gibi bir halimiz vardı![]()
![]()
Puan durumunu görmek isteriz Sayın Hamdi...
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Süper gidiyorsun Kaan abi. Bu sene TSL ye cıkarsan söz kombine alacagım![]()
TariboWest
DenizLispor çıksın 34 Horoz vereceğim Zeytinburnuna.Kaan abi anladı onu
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Sevgili tosbağa görürsün puan durumunu şimdi![]()
![]()
Bu arada bugün canım biraz sıkkın msni herkese kapadım bugünlük.Biraz yürüyüşe çıktım.Hava güzelmiş.
İlerliyoruz abisi.Bakalım. Lig çok uzun daha ilk yarı bitti fakat tek avantajımız büyük takımların çoğu ile deplasmanda yaptık ve sahamıza gelecekler ve henüz sahamızda kaybetmiş değiliz![]()
![]()
Teşekkürler abisi çünkü gerçekten çok paraya ihtiyacımız olacak.Bunlar süper lige çıkarsak da para bulamazlar![]()
![]()
İşte Samsun deplasmanı ve ilk yarı puan durumu:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Denizlispor şampiyon olur zaten abisi biz 2. olarak çıkarız çıkarsak![]()
![]()
![]()
Last edited by Melekovic : 29.Ağustos.2009 at 03:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kaan abi ilk devreyi cok iyi yerde bitirdik. Tsl ye cıkalım da 1.lik 2.lik farketmez![]()
TariboWest
hooop.. bozuk bu oyunsakaryama bak nerde
![]()
Burada önemli değil Kaan abi 1.lik 2.lik önemli olan TSL'ye çıkmak.Denizli zaten puan farkını açmış senden 2.lik bekliyoruz Kaan abi.Belki sürpriz bir 1.lik bile olabilir![]()
Tamamdır abi mesajı aldım ben sen öm ile attığım durumu sakın unutma olur mu
Bu arada Denizli'ye kıyak geçiyorsun sen anladım ben)
Gol krallığı listesi istiyorum bir de![]()
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Evet abisi.Sonra ilk fırsatta banka falan soyacağız galiba bütçe için![]()
![]()
Sakarya oyun olarak iyi de abisi bilgisayar maçlarında ona acımıyor nedense , yoksa en iyi oynayan rakiplerden biri![]()
![]()
Denizli bırakmaz abisi Roberts var oyun bugu![]()
![]()
Çıkalım da play -off falan farketmez artık
![]()
![]()
Lig sonunda koyacağım hepsini abisi merak etme ,en çok asist yapanları bile koyarım ya da top kapanları![]()
![]()
![]()
2.Sırada Olman Çok Güzel Abi İnşallah Süper Ligdeyiz
Tamam abisi![]()
![]()
İkinci yarıya da fırtına gibi başladık abisi ama yine Traore ilk yarıdaki gibi gereksiz kırmızı gördü sağlık olsun![]()
![]()
Bu arada Cem Sultan ile yanlışlıkla 6 aylığına anlaşmışım kulubüne gitti o yüzden bu maçta yer almadı.Umarım geri verirler![]()
![]()
orduspor bank asyadan düştümü ne oldu abi?
Cem Sultan geri dönsede sen galibiyetlere devam ediyorsun abi![]()