Sayfa 131 / 464 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231 ... SonSon
3,901 ile 3,930 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Tatanga17 View Post
    Bu kadar zamandan sonra aklanılacaklarını zannetmiyorum. Bence federasyonun elinde ciddi deliller var ve bu deliller ile ne yapacaklarını bilmiyorlar.
    asıl bu kadar zamandan sonra aklanacaklarını düşünmen lazım. şimdiye kadar basına sızan tüm iddialar bir bir bertaraf edildi. ciddi deliller olsa karar alınırdı merak etme. bu dava sonuclanınca o deliller ortaya çıkacak. demezler mi federasyona boyle deliller varken neden müdahale etmedin ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    asıl bu kadar zamandan sonra aklanacaklarını düşünmen lazım. şimdiye kadar basına sızan tüm iddialar bir bir bertaraf edildi. ciddi deliller olsa karar alınırdı merak etme. bu dava sonuclanınca o deliller ortaya çıkacak. demezler mi federasyona boyle deliller varken neden müdahale etmedin ?
    Dostum kendi fikrim bence suçsuz yere kimseyi içeri atmazlar ve türk futboluna zarar verecek bir operasyonu başlatmazlar benim takımımda bu durumun içerisinde olsa aynı şeyi söylerdim çünkü eğer bunların hepsi boşunaysa veya bir yanlış anlamaysa türk futboluna çok büyük zararlar verecektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Dostum kendi fikrim bence suçsuz yere kimseyi içeri atmazlar ve türk futboluna zarar verecek bir operasyonu başlatmazlar benim takımımda bu durumun içerisinde olsa aynı şeyi söylerdim çünkü eğer bunların hepsi boşunaysa veya bir yanlış anlamaysa türk futboluna çok büyük zararlar verecektir
    türkiye de tutuklu yargılananların 2/3'nün suçsuz olduğu ortaya çıkmış bir gerçek..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

türkiye de tutuklu yargılananların 2/3'nün suçsuz olduğu ortaya çıkmış bir gerçek..
    dostum aziz yıldırım gibi koskoca Fenerbahçe kulübünün başkanı olan birini suçsuz bir şekilde bu kadar süre içeride bırakıyorlarsa ortalık çok fena karışır. Adamın zaten hastalığı var bir yere falanda kaçacağı yok soruşturmayı tutuksuz olarak yürütebilirlerdi şimdi işin gerçeğini bilmiyorum ve kimsenin suçsuz yere günahını almak istemem. Eğer böyle birşey varsa aykut kocaman ve futbolcuların haberi yoktur. Rakip takımın teknik direktörü veya başkanı ile görüşüp ayarlanmış olabilir tabi bunun düşüncesi bile kötü böyle birşeyin olmamasını birFenerbahçeliden daha çok istiyorum bilin ki. Futbol eğlence içindir öylede kalmalı bence

Hangi ülkede yaşadığınızı pek bilmiyorsunuz sanırım.Siyaset yapmak istemiyorum ; içeriye alınan gazetecilerin,generallerin ne ile suçlandığına baktığımızda bu fikriniz Türkiye gibi bir ülke için fazla iyimser kalıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu kadar süre içinde adam gibi delil sunmadılarsa ben bu işin içinde bir bit yeniği ararım ki baştan beridir zaten benim bu soruşturma ile ilgili düşüncelerim bellidir. Halada bu operasyonun temiz olduğunu düşünmüyorum...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

http://www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?UEFA1

Temiz bir futbol için.

Edit : O kadar konuşulan , Dünya'nın duyduğu olayı basit ve hiç bir şey yokmuş gibi görmeye çalışmak tamamen saçmalıktır .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post

Temiz bir futbol için.

Edit : O kadar konuşulan , Dünya'nın duyduğu olayı basit ve hiç bir şey yokmuş gibi görmeye çalışmak tamamen saçmalıktır .
    şaka gibi kendi kendimizi uefa ya şikayet ediyoruz. oysa ki uefa her seferinde federasyonun arkasında olduğunu tekrarlıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Temiz bir futbol için.

Nedir yani kardeşim Fenerbahçe şike yapmışmıdır? bumudur?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Nedir yani kardeşim Fenerbahçe şike yapmışmıdır? bumudur?
    Bu olaydan sadece Fenerbahçe'yi mi çıkardın ? Konuyu hemen nasılda kendinize çekiyorsunuz . Uefa'nın el atıp Türk futbolunu temizlemesi lazım .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bu olaydan sadece Fenerbahçe'yi mi çıkardın ? Konuyu hemen nasılda kendinize çekiyorsunuz . Uefa'nın el atıp Türk futbolunu temizlemesi lazım .
    maalesef uefa gelip de bizim iç işlerimize karışamaz. sadece avrupadan men etme hakkı var. onu da yukaruda yunanistan örneğiyle gayet iyi açıkladılar.
    Last edited by meddah : 21.Ağustos.2011 at 05:59 Reason: İmla

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

maalesef uefa gelip de bizim iç işlerimize karışamaz. sadece avrupadan men etme hakkı var. onu da yukaruda yunanistan örneğiyle gayet iyi açıkladılar.
    Bu federasyona kaldıysak işimiz var demek

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu kadar insan boşu boşuna mı hapiste ? Yemeyin beni .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bu kadar insan boşu boşuna mı hapiste ? Yemeyin beni .
    biliyorum inanması sizin güç ama görün bak öyle olacak. savcı kaç milyon insanı yedi böyle.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aynı Uefa, şimdiki desteğini yok sayarak, şike bulgularının kanıtlanması halinde kulüplerimizi 5 yıl Avrupa kupalarından men edebilir. Galatasaray'ın açıklaması da aslında buna dikkat çekmek içindir, Fenerbahçe'yi düşürün artık demek için değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Aynı Uefa, şimdiki desteğini yok sayarak, şike bulgularının kanıtlanması halinde kulüplerimizi 5 yıl Avrupa kupalarından men edebilir. Galatasaray'ın açıklaması da aslında buna dikkat çekmek içindir, Fenerbahçe'yi düşürün artık demek için değil.
    Yunanistan'da 2 takımda şike tespit edildi ve bunlardan biri avrupa kupası maçı oynamıştı,şike o kulüp avrupa kupası maçını oynadıktan sonra ispat edildi.Sonucunda ne oldu? UEFA o kulübü avrupa kupasından eledi Yunanistan'a ne ceza verdi ne de yaptırım.Böyle olmayacak saçmalıklara inanmayın lütfen,insanları da bilmeden yanıltmayın.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Yunanistan'da 2 takımda şike tespit edildi ve bunlardan biri avrupa kupası maçı oynamıştı,şike o kulüp avrupa kupası maçını oynadıktan sonra ispat edildi.Sonucunda ne oldu? UEFA o kulübü avrupa kupasından eledi Yunanistan'a ne ceza verdi ne de yaptırım.Böyle olmayacak saçmalıklara inanmayın lütfen,insanları da bilmeden yanıltmayın.
    ek olarak yanlış anlaşılan bir olay daha söz konusu.

insanlar uefa'nın yunan ekibini 3 ya da 5 yıl avrupa'dan men ettiğini sanıyor. ama durum farklı. yunan ekibi sadece bu sene elendi ve aynı hatayı tekrar yaparsa 3 ya da 5 yıl men cezası alacak.

not: 3 mü 5 mi emin değilim, ama ikisinden biri.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by goosfraba View Post

insanlar uefa'nın yunan ekibini 3 ya da 5 yıl avrupa'dan men ettiğini sanıyor. ama durum farklı. yunan ekibi sadece bu sene elendi ve aynı hatayı tekrar yaparsa 3 ya da 5 yıl men cezası alacak.

Sonuç olarak olayın özü şu, UEFA suçlu varsa eğer sadece suçluyu cezalandırıyor,suçlu futbol kulübünün ülke federasyonunu değil.Bu "takımlarımızı men edecekler" olayı da yalan bir kamuoyu oluşturma yöntemidir.Baransu'lar,Toroğlu'lar,Çakar'lar bunu da denediler,maalesef başarılı da olmuşlar anlaşılan.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Quote Originally Posted by goosfraba View Post

Ben önümüzdeki 5 yıl içinde 3 kere katılma hakkını aldılar ellerinden diye biliyorum. Yani 3 yıl üstüste katılırlarsa alınmaycaklar. 4.yıl alınabilecekler.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aynı durum değil verdiğiniz örnek. Yunan takımı Avrupa'da sadece 1 tur atladı, elediği takım şimdi yoluna devam ediyor. Benim kastettiğim şey ise, bizden X takım Uefa ya da Şampiyonlar Liginde gruplarından çıksa hatta bir eleme geçse ve ondan sonra şike yaptığı tespit edilse, hakkı yenen bütün takımlar bu duruma karşı nasıl bir tepki verir ? Keza Uefa'nın da vereceği ceza sizin yazdığınızdan çok daha iyi olur. Zamanı gelince oluyor mu, olmuyor görürüz hep beraber, bir şey hakkında bilgim yoksa buraya yazmam zaten, rahat olun.

Sonuç olarak olayın özü şu, UEFA suçlu varsa eğer sadece suçluyu cezalandırıyor,suçlu futbol kulübünün ülke federasyonunu değil.Bu "takımlarımızı men edecekler" olayı da yalan bir kamuoyu oluşturma yöntemidir.Baransu'lar,Toroğlu'lar,Çakar'lar bunu da denediler,maalesef başarılı da olmuşlar anlaşılan.
    Bu yorumunuzu da şimdi gördüm, Uefa şike yapan takımı tespit edemeyip veya şike yoktur diyemeyip, Avrupa kupalarına gönderdiği takım ortalığı karıştıran ülke federasyonuna aferin canım evladım, iyi ki böyle yaptın diyerek ödül mü veriyormuş ? Bunları kim söylüyormuş, Lube Ayar'lar, Faik Işık'lar mı ?

-----------------------------------------------------

Edit: Yukardaki mesajımdaki son cümle Burhan'ın -ismini yanlış biliyorsam kusuruma bakma- üslubuna göre yazdım. Özellikle son cümle benim düşüncemi yansıtmıyor, kendisi benim Baransu vb isimlerden etkilendiğimi düşündüğü için tepki olarak yazdım.

Kişisel fikrim, bir Galatasaraylı olarak, ortada şike falan yok. Bütün mesajlarımı incelesin merak eden, ilk günden beri inanmıyorum, ihtimal vermiyorum. Ben Galatasaraylıyım, Fenerbahçe düşmanı değil. Önce takımım sonra da Türk Futbolu ilgilendiriyor beni, haliyle sanki ben düşmanca tutum göstermişim gibi tepkiler alınca aynı tarzda cevap yazabiliyorum. Ortamı germek istemezdim, kusuruma bakmayın.

Federasyonun tavrından memnun değilim ben, Fenerbahçe'yi düşürmediler diye değil futbolu yönetemedikleri için. Son olarak çıkardıkları play-off sistemi nedir mesela ? Neymiş efendim, soruşturma marka değerini düşürmüş ve bu nedenle değişiklik gerekmiş. Böyle bir saçmalık nasıl düşünülebiliyor anlamıyorum.
    Last edited by uAburak89 : 21.Ağustos.2011 at 16:57

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Aynı durum değil verdiğiniz örnek. Yunan takımı Avrupa'da sadece 1 tur atladı, elediği takım şimdi yoluna devam ediyor. Benim kastettiğim şey ise, bizden X takım Uefa ya da Şampiyonlar Liginde gruplarından çıksa hatta bir eleme geçse ve ondan sonra şike yaptığı tespit edilse, hakkı yenen bütün takımlar bu duruma karşı nasıl bir tepki verir ? Keza Uefa'nın da vereceği ceza sizin yazdığınızdan çok daha iyi olur. Zamanı gelince oluyor mu, olmuyor görürüz hep beraber, bir şey hakkında bilgim yoksa buraya yazmam zaten, rahat olun.

Bu yorumunuzu da şimdi gördüm, Uefa şike yapan takımı tespit edemeyip veya şike yoktur diyemeyip, Avrupa kupalarına gönderdiği takım ortalığı karıştıran ülke federasyonuna aferin canım evladım, iyi ki böyle yaptın diyerek ödül mü veriyormuş ? Bunları kim söylüyormuş, Lube Ayar'lar, Faik Işık'lar mı ?

-----------------------------------------------------

Edit: Yukardaki mesajımdaki son cümle Burhan'ın -ismini yanlış biliyorsam kusuruma bakma- üslubuna göre yazdım. Özellikle son cümle benim düşüncemi yansıtmıyor, kendisi benim Baransu vb isimlerden etkilendiğimi düşündüğü için tepki olarak yazdım.

Kişisel fikrim, bir Galatasaraylı olarak, ortada şike falan yok. Bütün mesajlarımı incelesin merak eden, ilk günden beri inanmıyorum, ihtimal vermiyorum. Ben Galatasaraylıyım, Fenerbahçe düşmanı değil. Önce takımım sonra da Türk Futbolu ilgilendiriyor beni, haliyle sanki ben düşmanca tutum göstermişim gibi tepkiler alınca aynı tarzda cevap yazabiliyorum. Ortamı germek istemezdim, kusuruma bakmayın.

Federasyonun tavrından memnun değilim ben, Fenerbahçe'yi düşürmediler diye değil futbolu yönetemedikleri için. Son olarak çıkardıkları play-off sistemi nedir mesela ? Neymiş efendim, soruşturma marka değerini düşürmüş ve bu nedenle değişiklik gerekmiş. Böyle bir saçmalık nasıl düşünülebiliyor anlamıyorum.
    Baransulardan falan bahsederken hiç sizi düşünmemiştim gerçekten.Gereksiz yere alınmışsınız bunun dışında yunanistan örneğimi kendi düşüncelerinizle yorumlamışsınız bence yanılıyosunuz ama fikrin bu sonuçta değiştiremem.İtalya'dan da yola çıkabiliriz.Benim bildiğim 2 şampiyonluğu alında Juventus'un peki o 2 sene için avrupada aldığı başarılar ne oldu?Yenilmeden gruptan falan çıkıyordu o seneler Juve.İtalya'ya bu yüzden yaptırım oldu mu? olmadı mı? başka sorum yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Baransulardan falan bahsederken hiç sizi düşünmemiştim gerçekten.Gereksiz yere alınmışsınız bunun dışında yunanistan örneğimi kendi düşüncelerinizle yorumlamışsınız bence yanılıyosunuz ama fikrin bu sonuçta değiştiremem.İtalya'dan da yola çıkabiliriz.Benim bildiğim 2 şampiyonluğu alında Juventus'un peki o 2 sene için avrupada aldığı başarılar ne oldu?Yenilmeden gruptan falan çıkıyordu o seneler Juve.İtalya'ya bu yüzden yaptırım oldu mu? olmadı mı? başka sorum yok.
    Avrupa'dan men olayını ilk yazan benim diye biliyorum, o nedenle üzerime alındım. Ben illa ki men edecekler demiyorum hem ama düşüncem bana mantıklı geliyor, böyle bir şey olursa kesinlikle şaşırmam.

Juventus'un olayında aradan 2 sene geçiyor, orada soruşturma 2 sene sonra başlatılıyor ve hızlı bir karar alınabiliyor. Yani o 2 şampiyonluk ve Avrupa'da fırtına gibiyken kimse şike ile ilgili bir iddia ortaya atmamıştı, bir dava yoktu. Bizdeki durumda, şüphe var, iddialar var, tutuklular var ama karar yok. İtalyanlar karar vermeden ligi başlatmadı diye biliyorum. Bir de olayın İtalya vs Türkiye boyutu var, kimin lobisinin güçlü olduğu ortada.

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Hak heryerde eşittir. Hele ki işin içinde önemli isimler varsa bu durum dahada değişir. Bence Aziz Yıldırım'ı diğerleri ile karıştırmanız fazla iyimser. Büyük bir taraftar kitlesi olan Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım haksız yere içeride yatıyorsa taş üzerinde taş bırakmaz bence herşeyiyle yüklenmeye çalışır.

Tutuklananlar; Korcan Ç. Ümit Karan, Bülent Uygun, Mecnun Otyakmaz, İskender Alın, İbrahim Akın.

Tutuklananlar; Korcan Ç. Ümit Karan, Bülent Uygun, Mecnun Otyakmaz, İskender Alın, İbrahim Akın.
    Şekip Mosturoğlu,İlhan Ekşioğlu,Tamer Yelkovan,Cemil Turan,Tayfur Havutçu,Serdal Adalı,Ahmet Ateş ..

Aziz Yıldırım için ne kadar üzülüyorsam ve hak arıyorsam buradaki isimler için de aynı derecede üzülüyor ve hak arıyorum.Bütün Fenerbahçe taraftarları da benim gibi düşünüyordur,buna eminim.Çünkü bu soruşturmanın asıl yüzünü görebiliyorum ve sürecin sonunda bütün tutukluların aklanacağına inanıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

ben yazdıgın isimler arasında 4 futbolcu gördüm. 19 maç ?

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

ben yazdıgın isimler arasında 4 futbolcu gördüm. 19 maç ?
    Ben 19 maçta şike var demedim ki, üstteki mesajlarda 5 maçın sonucunu biliyordum demiş Aziz Yıldırım.

Ben 19 maç şike var demedim ki, üstteki mesajlarda 5 maçın sonucunu biliyordum demiş Aziz Yıldırım.
    İyi de Aziz Yıldırım öyle birşey söylemedi ki.Savcı Mehmet Berk'in basında çıkan bu ifadesinin gerçek olduğunu söyledi.Mehmet Berk'in de bunu 40 gün sonra yalanlaması da bu tezi çürütmüyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

yanlış okumussun. savcı aziz yıldırıma son 5 maçın sonucunu biliyorduk dediğini aziz yıldırım söylüyor. aylar sonra aziz yıldırım c.başkanına şikayet edince böyle bir şey demedim deyip inkar ediyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sanırım daha hüküm giymeden yıllardır içeride yatanları bilmeden konuşuyorsunuz. İçeridekilerin içerde olması bu ülkede illa bir suç işledikleri anlamına gelmiyor. Daha fazla açık konuşmak istemiyorum siyasete giriyor...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

"Beşiktaş'ı da kurtardık" Cümlesinden Beşiktaşı çıkar Fenerbahçe'yi koy ülkede iç savaş çıkardı.

Mesaj Yetkileri