Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
Aynı durum değil verdiğiniz örnek. Yunan takımı Avrupa'da sadece 1 tur atladı, elediği takım şimdi yoluna devam ediyor. Benim kastettiğim şey ise, bizden X takım Uefa ya da Şampiyonlar Liginde gruplarından çıksa hatta bir eleme geçse ve ondan sonra şike yaptığı tespit edilse, hakkı yenen bütün takımlar bu duruma karşı nasıl bir tepki verir ? Keza Uefa'nın da vereceği ceza sizin yazdığınızdan çok daha iyi olur. Zamanı gelince oluyor mu, olmuyor görürüz hep beraber, bir şey hakkında bilgim yoksa buraya yazmam zaten, rahat olun.

Bu yorumunuzu da şimdi gördüm, Uefa şike yapan takımı tespit edemeyip veya şike yoktur diyemeyip, Avrupa kupalarına gönderdiği takım ortalığı karıştıran ülke federasyonuna aferin canım evladım, iyi ki böyle yaptın diyerek ödül mü veriyormuş ? Bunları kim söylüyormuş, Lube Ayar'lar, Faik Işık'lar mı ?

-----------------------------------------------------

Edit: Yukardaki mesajımdaki son cümle Burhan'ın -ismini yanlış biliyorsam kusuruma bakma- üslubuna göre yazdım. Özellikle son cümle benim düşüncemi yansıtmıyor, kendisi benim Baransu vb isimlerden etkilendiğimi düşündüğü için tepki olarak yazdım.

Kişisel fikrim, bir Galatasaraylı olarak, ortada şike falan yok. Bütün mesajlarımı incelesin merak eden, ilk günden beri inanmıyorum, ihtimal vermiyorum. Ben Galatasaraylıyım, Fenerbahçe düşmanı değil. Önce takımım sonra da Türk Futbolu ilgilendiriyor beni, haliyle sanki ben düşmanca tutum göstermişim gibi tepkiler alınca aynı tarzda cevap yazabiliyorum. Ortamı germek istemezdim, kusuruma bakmayın.

Federasyonun tavrından memnun değilim ben, Fenerbahçe'yi düşürmediler diye değil futbolu yönetemedikleri için. Son olarak çıkardıkları play-off sistemi nedir mesela ? Neymiş efendim, soruşturma marka değerini düşürmüş ve bu nedenle değişiklik gerekmiş. Böyle bir saçmalık nasıl düşünülebiliyor anlamıyorum.
Baransulardan falan bahsederken hiç sizi düşünmemiştim gerçekten.Gereksiz yere alınmışsınız bunun dışında yunanistan örneğimi kendi düşüncelerinizle yorumlamışsınız bence yanılıyosunuz ama fikrin bu sonuçta değiştiremem.İtalya'dan da yola çıkabiliriz.Benim bildiğim 2 şampiyonluğu alında Juventus'un peki o 2 sene için avrupada aldığı başarılar ne oldu?Yenilmeden gruptan falan çıkıyordu o seneler Juve.İtalya'ya bu yüzden yaptırım oldu mu? olmadı mı? başka sorum yok.