Sayfa 14 / 88 İlkİlk ... 412131415162464 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Arkadaşlar gittigidiyorda 38-39 tlye key var alsam mı güvenilir mi sizce?

arkadaşlar pc 22mblik güncelleme yaptı şimdi full oldumu nasıl anlarım? playstoreden dün almıştım

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by pegahmet10 View Post
    arkadaşlar pc 22mblik güncelleme yaptı şimdi full oldumu nasıl anlarım? playstoreden dün almıştım
    Online kısmı açıksa full olmuştur.

Versiyon numarasından da anlaşılır.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by pegahmet10 View Post
    Oyuna girdiğinizde Çevrimiçi oyun falan açılmışsa full olmuştur.

teşekkürler açılmış

transfer sorunu devam ediyor sanırım. si forumlarinda oyle yazan olmus. rastlayaniniz oldu mu?

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ogsusam11 View Post
    transfer sorunu devam ediyor sanırım. si forumlarinda oyle yazan olmus. rastlayaniniz oldu mu?
    Evet var ama şöyle bir şey dikkatimi çekti. Direk nakit olarak para teklif ettiğimizde aynen karşıya gidiyor taksitle teklif edince miktarda azalma oluyor. Oyuncu satışına dikkat etmedim

dark skin için steamden nasıl indireceğim biri yardımcı olailir mi ???

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Steam'ı açın - Topluluğun üzerine gelin ama tıklamayın, alt başlıklar belirecek orada Atölye yazıyor tıklayın ona. - Football Manager konusu belirecek ona tıkla orada göreceksin Dark Skin yazısını.

Abone ol'a tıkla Dark Skin konusuna girdikten sonra o otomatik indirecek zaten.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Steam'ı açın - Topluluğun üzerine gelin ama tıklamayın, alt başlıklar belirecek orada Atölye yazıyor tıklayın ona. - Football Manager konusu belirecek ona tıkla orada göreceksin Dark Skin yazısını.

Abone ol'a tıkla Dark Skin konusuna girdikten sonra o otomatik indirecek zaten.
    tamam abone ola tıkladım ancak indirmedi oyunda da gözükmüyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by canaryasfb View Post
    tamam abone ola tıkladım ancak indirmedi oyunda da gözükmüyor...
    Hocam oyunu açınca İndirmeler bölümüne tıklayıp oradan yüklemen lazım indirdiğin skin'i.

Quote Originally Posted by QaaN-07 View Post
    Hocam oyunu açınca İndirmeler bölümüne tıklayıp oradan yüklemen lazım indirdiğin skin'i.
    oraya girdiğimde oyun kilitleniyor yanıt vermiyor daha sonrada kapatiyor...nasil çözecem bunu ?

Arkadaşlar online oynamıyorum dolayısıyla oyunu yarı fiyatını ödeyip ortak kullanacak olan varsa yazsın,gecen yılda aynı sekilde 2 farklı kişi alıp oynamıstık,tabi sorunlu sanalsaray vs değilse ) ( ben ortak olucam)

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Transfer sorunu yaşayanlar cache klasörünü sildikleri halde mi bu sorunu yaşıyorlar?

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Transfer sorunu yaşayanlar cache klasörünü sildikleri halde mi bu sorunu yaşıyorlar?
    transferde ne gibi bir sorun var ?

yabancı kuralını bu sefer editorden degistirebilecegimiz soylendi fakat editorde oyle birsey bulamadım.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by ogsusam11 View Post
    yabancı kuralını bu sefer editorden degistirebilecegimiz soylendi fakat editorde oyle birsey bulamadım.
    yabancı sınırına müdahale edebilen var mı gerçekten? geçen yılki editörden farkı yok gibi..

Download-Steam Workshop bölümüne girince oyunu kilitlenen arkadaşlar için yazayım, ben çözdüm sorunu;

Oyunu, steam'i ve bütün football manager dosyalarını silip(Grafik paket, yüklü oyun vs. başka yere taşıyın) yeniden yüklediğimde benim sorunum düzeldi.

Steam Workshop bölümüne girebiliyorum artık...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar ben oyuna bir türlü giremedim oyunu dün Playstoredan aldım oyunu ekledım indirdim tam girecekken şöyle bir hata verdi
    warning: failed to find a default database to use.please make sure your installation is not corrupt.
    ve ardından crasch dumps verıyor. birkac kişi çevrisini yaptı oyun dosyalarının doğrulayın dediler doğruladım her seferinde brşeyler indiriyor 10 dan fazla kere doğruladım fakat bir türlü oyuna giremedim benimde tek kodum vardı ve şöyle ilginç birşey var apptada/roaming klasörlerinin içinde maalesef sport interactive yok lütfen biri yardımcı olabilirmi surada bırkac gün oynama sürem varda

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Arkadaşlar ben oyuna bir türlü giremedim oyunu dün Playstoredan aldım oyunu ekledım indirdim tam girecekken şöyle bir hata verdi
    warning: failed to find a default database to use.please make sure your installation is not corrupt.
    ve ardından crasch dumps verıyor. birkac kişi çevrisini yaptı oyun dosyalarının doğrulayın dediler doğruladım her seferinde brşeyler indiriyor 10 dan fazla kere doğruladım fakat bir türlü oyuna giremedim benimde tek kodum vardı lütfen biri yardımcı olabilirmi surada bırkac gün oynama sürem varda
    imkanın varsa oyunu sil baştan yükle.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    imkanın varsa oyunu sil baştan yükle.
    Dün gece zaten silip baştan yükledim ama az önce açayım dedim gene aynı hata ilk defa başıma böyle bir olay geliyor jacobson 2 key gerekli dediğine göre sanalsaray gibi playstoredede sorun var anlamına gelmez mı bu ?

dark skin ne işer yarıyor

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Ronaldo'nun yıllık maaşı 35 diyor doğru değil sanki bu ?

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Playstoreden aldım ama herhangi bir sorunla karşılaşmadım..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beta çıktıktan sonra gelen güncellemelerin hiç birinden download olmadı bende. Ya da steam de arka planda mı oldu anlamadım. Geçen sene uzun uzun indirmiştim. Sizde de böyle mi oldu?
    FM Gazetesi

sanalsaraydan problem yaşayanlar sorunlarına çözüm bulabildiler mi acaba ? bende aynı problemi yaşıyorum şu anda...

Quote Originally Posted by 15cnbrk12345 View Post
    sanalsaraydan problem yaşayanlar sorunlarına çözüm bulabildiler mi acaba ? bende aynı problemi yaşıyorum şu anda...
    donanımhaber'deki arkadaşların bilgisayarlarına teamviewer ile bağlanıp full sürüme geçirmişler.
    tabii ki bu kalıcı bir çözüm değil geçiçi bir çözüm.
    oyunu silip tekrar kurmak istediğinizde veya resmi bir güncelleme geldiğinde tekrar adamların bilgisayarına bağlanıp ayar çekmesi gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Quote Originally Posted by Matteo Ferrari View Post
    donanımhaber'deki arkadaşların bilgisayarlarına teamviewer ile bağlanıp full sürüme geçirmişler.
    tabii ki bu kalıcı bir çözüm değil geçiçi bir çözüm.
    oyunu silip tekrar kurmak istediğinizde veya resmi bir güncelleme geldiğinde tekrar adamların bilgisayarına bağlanıp ayar çekmesi gerekiyor.
    evet arkadaşlar sanalsaray dan çözüm aynen bu şekilde oldu.

bana 1 hafta kadar böyle devam edeceğini, daha sonra da bunu halledeceklerini söylediler.
    ki saçmalık gibi geliyor, her update de bunu yaşayacağız mantıken, yani bir nevi crac k. orjinal alsak da ucuza kaçınca bunun gibi sorunlarla karşılaşacağız demek ki

işin komigi ise gittigidiyor dan yazdığım maillerin sadece 1ine cevap verdiler, o da maillerime neden cevap vermiyorsunuz dediğimde mailinizi görmedik! demek oldu. sizleri gittigidiyor a şikayet edeceğim dedim ama gene cevap alamadım. en son çare online destek hattından yazmak istedim
    konu nedir dendi, fm 2014 için der demez teamwiewer isteyip olayı kapatmak istediler.

kısacası her update de destek hattına gideceğiz görünüyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by metinoktay View Post
    evet arkadaşlar sanalsaray dan çözüm aynen bu şekilde oldu.

bana 1 hafta kadar böyle devam edeceğini, daha sonra da bunu halledeceklerini söylediler.
    ki saçmalık gibi geliyor, her update de bunu yaşayacağız mantıken, yani bir nevi crac k. orjinal alsak da ucuza kaçınca bunun gibi sorunlarla karşılaşacağız demek ki

işin komigi ise gittigidiyor dan yazdığım maillerin sadece 1ine cevap verdiler, o da maillerime neden cevap vermiyorsunuz dediğimde mailinizi görmedik! demek oldu. sizleri gittigidiyor a şikayet edeceğim dedim ama gene cevap alamadım. en son çare online destek hattından yazmak istedim
    konu nedir dendi, fm 2014 için der demez teamwiewer isteyip olayı kapatmak istediler.

kısacası her update de destek hattına gideceğiz görünüyor.
    Oyunu almışsın galiba abi,sınav yılım bu sene Ocakta alacağım ben,nasıl bizim Horozlarspor.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Oyunu almışsın galiba abi,sınav yılım bu sene Ocakta alacağım ben,nasıl bizim Horozlarspor.
    evet aldım ozycim bu sene paypal ile tr den sipariş ettim dilim yandı ya neyse denizli berbat, gerçekteki gibi yani şaka bi yana kalecimiz ozan evrim özenç e sağlam bir ayar çekilmeli, bu yaşta ümit milli kalesinde ve denizli kalesinde çok iyi görünüyor, yani baya bi düzeltilmeli, herşey sıfır verilmiş yani öylesine atılmış oyuna, diğer gençler de 0 -5 arası yapılmış, tabi tam gözlenemediler hep yeni geldiler ama en azından ozan için bir ayar yapılmalı. diğer oyuncular zaten bildiğimiz gibi sıfır kahe bulent ertuğrul hariç

Sayfa 14 / 88 İlkİlk ... 412131415162464 ... SonSon

Mesaj Yetkileri