Arkadaşlar gittigidiyorda 38-39 tlye key var alsam mı güvenilir mi sizce?
Arkadaşlar gittigidiyorda 38-39 tlye key var alsam mı güvenilir mi sizce?
arkadaşlar pc 22mblik güncelleme yaptı şimdi full oldumu nasıl anlarım? playstoreden dün almıştım
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
teşekkürler açılmış![]()
transfer sorunu devam ediyor sanırım. si forumlarinda oyle yazan olmus. rastlayaniniz oldu mu?
dark skin için steamden nasıl indireceğim biri yardımcı olailir mi ???
Steam'ı açın - Topluluğun üzerine gelin ama tıklamayın, alt başlıklar belirecek orada Atölye yazıyor tıklayın ona. - Football Manager konusu belirecek ona tıkla orada göreceksin Dark Skin yazısını.
Abone ol'a tıkla Dark Skin konusuna girdikten sonra o otomatik indirecek zaten.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Arkadaşlar online oynamıyorum dolayısıyla oyunu yarı fiyatını ödeyip ortak kullanacak olan varsa yazsın,gecen yılda aynı sekilde 2 farklı kişi alıp oynamıstık,tabi sorunlu sanalsaray vs değilse) ( ben ortak olucam)
Transfer sorunu yaşayanlar cache klasörünü sildikleri halde mi bu sorunu yaşıyorlar?
yabancı kuralını bu sefer editorden degistirebilecegimiz soylendi fakat editorde oyle birsey bulamadım.
Download-Steam Workshop bölümüne girince oyunu kilitlenen arkadaşlar için yazayım, ben çözdüm sorunu;
Oyunu, steam'i ve bütün football manager dosyalarını silip(Grafik paket, yüklü oyun vs. başka yere taşıyın) yeniden yüklediğimde benim sorunum düzeldi.
Steam Workshop bölümüne girebiliyorum artık...
Arkadaşlar ben oyuna bir türlü giremedim oyunu dün Playstoredan aldım oyunu ekledım indirdim tam girecekken şöyle bir hata verdi
warning: failed to find a default database to use.please make sure your installation is not corrupt.
ve ardından crasch dumps verıyor. birkac kişi çevrisini yaptı oyun dosyalarının doğrulayın dediler doğruladım her seferinde brşeyler indiriyor 10 dan fazla kere doğruladım fakat bir türlü oyuna giremedim benimde tek kodum vardı ve şöyle ilginç birşey var apptada/roaming klasörlerinin içinde maalesef sport interactive yok lütfen biri yardımcı olabilirmi surada bırkac gün oynama sürem varda
dark skin ne işer yarıyor
Ronaldo'nun yıllık maaşı 35 diyor doğru değil sanki bu ?
Playstoreden aldım ama herhangi bir sorunla karşılaşmadım..
Beta çıktıktan sonra gelen güncellemelerin hiç birinden download olmadı bende. Ya da steam de arka planda mı oldu anlamadım. Geçen sene uzun uzun indirmiştim. Sizde de böyle mi oldu?
FM Gazetesi
sanalsaraydan problem yaşayanlar sorunlarına çözüm bulabildiler mi acaba ? bende aynı problemi yaşıyorum şu anda...
donanımhaber'deki arkadaşların bilgisayarlarına teamviewer ile bağlanıp full sürüme geçirmişler.
tabii ki bu kalıcı bir çözüm değil geçiçi bir çözüm.
oyunu silip tekrar kurmak istediğinizde veya resmi bir güncelleme geldiğinde tekrar adamların bilgisayarına bağlanıp ayar çekmesi gerekiyor.
evet arkadaşlar sanalsaray dan çözüm aynen bu şekilde oldu.
bana 1 hafta kadar böyle devam edeceğini, daha sonra da bunu halledeceklerini söylediler.
ki saçmalık gibi geliyor, her update de bunu yaşayacağız mantıken, yani bir nevi crac k. orjinal alsak da ucuza kaçınca bunun gibi sorunlarla karşılaşacağız demek ki
işin komigi ise gittigidiyor dan yazdığım maillerin sadece 1ine cevap verdiler, o da maillerime neden cevap vermiyorsunuz dediğimde mailinizi görmedik! demek oldu. sizleri gittigidiyor a şikayet edeceğim dedim ama gene cevap alamadım. en son çare online destek hattından yazmak istedim
konu nedir dendi, fm 2014 için der demez teamwiewer isteyip olayı kapatmak istediler.
kısacası her update de destek hattına gideceğiz görünüyor.
evet aldım ozycimbu sene paypal ile tr den sipariş ettim dilim yandı ya neyse
denizli berbat, gerçekteki gibi yani
şaka bi yana kalecimiz ozan evrim özenç e sağlam bir ayar çekilmeli, bu yaşta ümit milli kalesinde ve denizli kalesinde çok iyi görünüyor, yani baya bi düzeltilmeli, herşey sıfır verilmiş yani öylesine atılmış oyuna, diğer gençler de 0 -5 arası yapılmış, tabi tam gözlenemediler hep yeni geldiler ama en azından ozan için bir ayar yapılmalı. diğer oyuncular zaten bildiğimiz gibi sıfır kahe bulent ertuğrul hariç
![]()