Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
67. You may not vote on this poll
  • İstanbul B.Ş.B.

5 7.46%
  • Fenerbahçe

53 79.10%
  • Berabere biter

9 13.43%
Sayfa 15 / 18 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 534 sonuç

Konu: TSL 1. Hafta | Büyükşehir Belediye - Fenerbahçe SK

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Toze View Post
    Silinen Mesaj Sayısı : 64

Dipnot : Önceden listemde olan kullanıcılara ceza sistemi kullanıldı. 3'den fazla mesajı silinen kullanıcılar ise listeme eklendi. Bundan sonra listeme eklenen kullanıcılar için de ceza sistemi kullanılacaktır. Dikkatinize. 5. dk sonra konu açılacaktır.
    Ben de ekleyeyim, 14 mesaj sildim 1 de uyarı verdim.

Sizin takımınıza yapılmasını istemediğiniz davranışları rakip takıma yapmayınız.

İlerideki maçlarda sırf tepkileri görebilmek için 3 büyükler gol yediğinde buraya gelip aşırı sevinç gösterisi olan mesajlar atacağım. Deneyeceğim bakalım bugün mesaj atanlara normal gelen mesajlar o zaman nasıl algılanacak?
    "YÜCE ATATÜRK"

İstanbul B.B.'yi tebrik ederim, söke söke 3 puan aldılar.

Fenerbahçe'nin bugünkü mağlubiyetinin mimarı bence yönetim ve Zico'ydu. Yönetimin yanlış ve hatalı transfer politikası, Zico'nun da hatalı taktikleri ve kadro dizilişi, takımı mağlubiyete sürükledi. Özellikle ilk yarıda Abdullah Avcı'nın önde basma taktiğine karşılık veremedi, Deivid'i oynattı, sağ kanadı öldürdü. Sol kanatta Uğur'u oynattı, solu öldürdü, Uğur ne savunma yapabildi ne de hücum. Tümer'i oynattı, Tümer hiçbir şey yapamadı. Oysa bugün aç isimlere forma verse, yeni isimlere forma verse skor böyle olmayabilirdi.

Tümer yerine Gürhan, Uğur yerine Vederson, Deivid yerine Gökhan Gönül oynasa skor farklı olabilirdi. Başarıya aç, kendini göstermek için savaşacak futbolcuları oynatmalıydı, en azından İstanbul B.B. gibi zayıf bir rakip karşısında...

Edu'nun performansı kötü değildi, bugün yenilen 2 golün 2 sorumlusu vardı, biri Can, diğeri Uğur. İlk golde Uğur'un Rızvan'dan topu alamayışı ve akabinde Can'ın ıskası golü getirdi. İkinci golde de Uğur'un Murat Ocak'ı tutamaması, Murat'ın kafayla girdiği topa Uğur'un ayakla girmesi gole sebebiyet verdi. Bu 2 oyuncunun derhal takımdan kesilmesi lazım, rezalet oynadılar. Uğur yerine Vederson gibi hem savunma hem hücum gücü yüksek bir oyuncu varken, yine Can yerine geçen sene SüperLig'de 32 maç oynamış ve milli takıma kadar yükselmiş Yasin Çakmak varken, neden bu 2 isim forma giydi, anlamakta güçlük çekiyorum.

Özellikle Yasin'in oynatılmaması, hatta ilk 18'e bile alınmaması büyük hataydı. Yine Vederson'un ilk 18'e alınmaması büyük hataydı. Zico yedeklere "stoper" almamış, stoperlerden biri sakatlansa veya kart görse oyuna girecek stoper yok, inanılır gibi değil. Sol kanat yok yedeklerde yine, R.Carlos'a bir şey olsa sol bekte oynayacak adam yok Bu kadar geniş ve alternatifli kadronun yedek kulübesine bakar mısınız, inanılır gibi değil.

Metin Depe, Efe İnanç gibi SüperLig tecrübesi olmayan, Metin Depe'nin ilk SüperLig maçı, bu takımı Fenerbahçe zorlayamadı bile. Baskı kurup, pozisyonlara giremedi, ablukaya alamadı.

Fenerbahçe'nin Anderlecht karşısında işi zor. Lugano yoksa eğer mutlaka Yasin Çakmak oynamalı, solda da savunma yönünden dolayı kesinlikle Vederson oynamalı. Anderlecht fark atar aksi halde, Kadıköy'de işi bitirirler.

Fenerbahçe kontenjan kontenjan diye bağırdı, R.Carlos, Edu, Kezman ve Deivid, 4 yabancıyla sahaya çıkıyor Lugano, Alex ve Appiah yok. Appiah en az 3 hafta sahalardan uzak kalacak, Alex'in durumu ise belirsiz. Geçen sene Luciano sırf sakatlığı yüzünden takımdan gönderilmedi mi? Neden aynı şey Alex ve Appiah için de uygulanmıyor, neden ikisi de gönderilmiyor?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maçtan yeni geldim fenerbahçe tam anlamıyla rezildi zicocuları deividciler görmek istiyorum pazar akşamı bunları savunanlar nerdeler acaba... transfer şart yönetimde bunu anladı kesin bir transfer gelecek ... çarşamba iyi sonuç alınmazsa zico bavulunu hazırlasın

Futbolcuların giydiği turkuaz forma ve kaleci Serdar'ın giydiği sarı-beyaz forma uğursuz geldi, tıpkı geçen sezonki altın renkli forma gibi

Mis gibi çubuklu forma varken neden turkuaz giydiler, anlamıyorum. Görünüm açısından beğenmedim takımı sahada, bir taraf turuncu, bir taraf turkuaz Takımımızın ruhunu en güzel yansıtan çubuklu forma giyilir umarım bundan sonraki maçlarda.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

rezalet ya zicoyla zaten ne bekliorz ama suc zicoda deil onu takımın basına getiren yonetimde futbol bilgilerinden suphe ediorm lorant daum zico acaba nezman duzgun bi hoca getircekler futbolcu transferlerinin yararlarıda ordatada (deivid ) yıldırım istifa etsin yerine futboldan anlayan sadettin saran gelsin basa yoqsa sadece ligle kendimizi avutucaz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

M.O.S.H arkadaşın imzasında olduğu gibi zico varken iyi günler göremeyiz 70 küsür puanla şampiyon olduk geçen sene acaba bjk veya gsden biri biraz iyi olsa lig kaç hafta önceden bitmişiti ?
    Alex kafasına göre sakatlanıo
    Appiah aylardır sakat
    Yönetim bu olaya el atması lazım özellikle Alex kampa katılmadı geldi 1 maç oynadı yine sakat bakalım daha neler görücez

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by M.O.S.H View Post
    sadettin saran gelsin basa yoqsa sadece ligle kendimizi avutucaz
    S.Saran futbolun F sinden dahi anlamaz.
    Onun amaci Fenerbahce'den maddi olarak yararlanabilmek.

Ayrica Yasin Cakmak ve Wederson kadrodaydi!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yasin kadroda idi ama Can gibi formsuz adamı oynattı...çünkü Yasin milli takımın gelecekte stoperi olacak..

veya Gökhan gönülü sag beke cekip Önerdi stopere cekebilirdi..

Zico bu macta cok hatayaptı.Zaten herkez Ona kızgın..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ziconun yanlış yapmadığın maç var mı ki Ali Bilgini 2 maçta sol anada tıkadı tümer sağda devivid alexin yerinde deniz aşkı hala sürüyor

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Benim anlamadığım Appiah'in suçu ne ? Adamı yerinde oynatmıyor Zico sırf Deniz yüzünden! Sağ kanada çekti.. Adam ben sağ tarafta bu kdr yapabiliyorum dedi daha ne olsun? Geriye düşünce takımı ateşledi. Türk futbolcuların ruh gibi oynadığı maçlarda sanki doğuştan Fenerbahçeli gibi canla başla mücadele etti. Sakatlandı! SAKAT SAKAT OYNADI! Vasat bir futbol sergiledi. Beğenilmedi! Aynı şey Anelka'yada oldu. Forvet adam SAĞ KANAT OYNUYOR! Ali Bilgin sağ kanat diye alındı solda oynuyor! Bu nasıl mantalite? Yazık olacak Ali Bilgin'ede. Tıpkı Appiah ve Anelka gibi.. Takımdan ayrılması gereken biri varsa ZICO'dur!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

tümer,deivid,uğur.bu 3 ü orta sahada.ileride kezman maçın büyük kısmında tek.
    Deniz kafasına göre dolaşıyo.deniz yerine takıma ben girsem gol atarım derecesinde.Can yavaş kalıyor,R.Carlos uyarmasa kornerden 3-0 yenilecektik.Ayrıca Can dikkatsiz.İlk gol onun kademe hatası yüzündendi.
    Roberto Carlos takımdaki ilk 11 deki tek transferdi.sonradan giren colin in hızlı stili kezman ve tümerle alakasız olduğu için top ayağımız altında ezildi.kapılan toplardan kontra yedik.

Serdar en zor topları rahatça çıkardı,ama aynı zamanda 2 gol yedi.

Önder koşamadı,ileri çıkardığı toplar genelde adını hatırlayamadığım appiah benzeri bir oyuncuya gitti.Aurelio yapılan 30 atağın hangisini durdursun?25 ini geçirdi.

Kezman topları ezdi.İlhan girdiği anda pozisyon yarattı ama yine kezman değerlendiremedi.kısacası futbol bakımından eksiktik.

Ve tabiki Zico.
    Deivid i sağ kanatta,Ali bilgin i sol kanatta oynattı.Can yedeğe girmemesi gerekirken as,yasin as olması gerekirken yedeğe girmedi.değişikliklerin daha erken olması gerekirdi.Tümer'in yerine genç ve istekli birini alabilmeliydi ilk 11 e.
    Kezman'ı da oynatmamalıydı bence.Deivid ve İlhan oynayabilirdi ilerde.Denizi paf a yollamalıydı zamanında.Olcan rahatça sağ kanatta yedek olabilirdi.O da kiralık yollandı.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by magirus View Post
    tümer,deivid,uğur.bu 3 ü orta sahada.ileride kezman maçın büyük kısmında tek.
    Deniz kafasına göre dolaşıyo.deniz yerine takıma ben girsem gol atarım derecesinde.Can yavaş kalıyor,R.Carlos uyarmasa kornerden 3-0 yenilecektik.Ayrıca Can dikkatsiz.İlk gol onun kademe hatası yüzündendi.
    Roberto Carlos takımdaki ilk 11 deki tek transferdi.sonradan giren colin in hızlı stili kezman ve tümerle alakasız olduğu için top ayağımız altında ezildi.kapılan toplardan kontra yedik.

Serdar en zor topları rahatça çıkardı,ama aynı zamanda 2 gol yedi.

Önder koşamadı,ileri çıkardığı toplar genelde adını hatırlayamadığım appiah benzeri bir oyuncuya gitti.Aurelio yapılan 30 atağın hangisini durdursun?25 ini geçirdi.

Kezman topları ezdi.İlhan girdiği anda pozisyon yarattı ama yine kezman değerlendiremedi.kısacası futbol bakımından eksiktik.

Ve tabiki Zico.
    Deivid i sağ kanatta,Ali bilgin i sol kanatta oynattı.Can yedeğe girmemesi gerekirken as,yasin as olması gerekirken yedeğe girmedi.değişikliklerin daha erken olması gerekirdi.Tümer'in yerine genç ve istekli birini alabilmeliydi ilk 11 e.
    Kezman'ı da oynatmamalıydı bence.Deivid ve İlhan oynayabilirdi ilerde.Denizi paf a yollamalıydı zamanında.Olcan rahatça sağ kanatta yedek olabilirdi.O da kiralık yollandı.
    Vallaa abi cok haklisin.Anlamiyorum neden Kezmani oynatiyor forvette, onun yerine deivid'i yada ilhan'i koyar daha iyi.
    O appiaha benzeyen oyuncunun adin Tjikuzu. Tjikuzu süper oynadi, Istanbul B.Belediye sporun her atagini baslatti. Can cok hati yapti ve cok yavas. Deniz'i gönderse takimdan daha iyi olur.
    Kezman'in yerine Semih'i koyarsin oynar, ama Semih nerde?
    Kaptan Alex ne yapiyor?? diyorki sakatim sonra ucuyor Brasilya'ya. Appiah nerelerde?

"Dünya Devi" Fener zayif rakibi karsisinda hezimeyete ugradi. Ilk gölüde fenerli Kerim'den yediler. Bu kadroyla cikarsa ve eger yine böyle oynarlarsa, fener yandi. anderlecht karsisinda fark yemez, farkin ötesini yer.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by aix2 View Post
    Gerçekçi olmak gerekirse FB kazanır ama Büyükşehiride yabana atmamak lazım
    Büyükşehir Belediye iyi oynadı tebrik etmek lazım. Maçın başlarında Kezamn kafa vurabileceği topa ayağıyla vurmaya çalışmasa herşey daha farklı olabilirdi. Defans kötüydü Edu ve Can göbekte önlerinde Deniz :s

Sezonun ilkleri
    Turkcell Süper Lig'de 2007-2008 sezonunun açılışında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Fenerbahçe'yi 2-0 yendiği maçta yeni sezonun ilkleri de yaşandı.

Sezonunun ilk golüne İstanbul Büyükşehir Belediyesi futbolcusu Kerim Zengin imza attı.

Fenerbahçe karşısında 19. dakikada ceza alanında buluştuğu topu filelere gönderen Kerim, yeni sezonun ilk golünün sahibi oldu.

Kerim, bir süre önce Fenerbahçe'den İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne transfer olmuştu.

Fenerbahçe'nin yediği ilk golde Kerim Zengin'e asisti yine eski bir Fenerbahçeli Efe yaptı.

2007-2008 sezonunun ilk galibiyetini İstanbul Büyükşehir Belediyesi alırken, ilk yenilgiyi ise Fenerbahçe tattı.

İLK SARI KART TÜMER'İN

Turkcell Süper Lig'de 2007-2008 sezonunun ilk sarı kartını Fenerbahçe'den Tümer gördü.

Tümer, İstanbul Büyükşehir Belediyesi mücadelesinin 27. dakikasında rakibine yaptığı hareket nedeniyle maçın hakemi Bülent Yıldırım'dan sarı kart gördü.

Sezonun ilk maçını yöneten hakem Yıldırım, 4'ü Fenerbahçeli, 2'si İstanbul Büyükşehir Belediyesi futbolcusu olmak üzere toplam 6 sarı kart gösterdi.

Sezonun ilk köşe atışını 10. dakikada Fenerbahçe'den Deivid kullandı.

Yeni sezonun ilk golünü Fenerbahçe kalesinde Serdar gördü.
    11.08.2007

Kaynak : AA

babamın herzaman söylediği bi laf var.futbolcu dediğin uzaktan bakınca ayağına top yakışacak.bu deniz ne işe yarar ?Yani ben denizde futbolculuk adına artı birşey göremiyorum.zico zaten enterasan.akşam fbtv yi maç esnasında dinliyorum.başladılar hava nemli,rüzgar bize ters esiyo...ne yani rüzgar bi tek bizemi esiyo?nemli havada bi tek biz mi oynuyoruz?yani şu yalaka muhabbetlerden şu bizim kanalımız dediğimiz fbtv dekiler vazgeçmedi.karşılarında cocuk yok.he yeri gelmişken söliyeyim türkiyede hiçbir teknik adam 2 seneden fazla durmadı.çünkü 3 büyüklerden herkes şampiyonluk istiyor.sanırım türkiye süperligde tek bir şampiyon oldugu unutulmuş.avrupada başarı diyolar.nasil başarı??

Nesil
    2007
    Yer
    34

selçuk ali bilgin wederson ilhan artık bu takımda yerlerini almalılar
    bunlar artık genç ve tecrübesiz oyuncular değil
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bence Fenerbahçenin dün kaybetmesinin tek sorumLusu Zico dur.YapıLan transferLerde bence bir yaLnış yok sadece oyuncuLarı sahaya yayma zihniyetinde probLemLer var.GeLen oyuncuLarı doğru yerde oLması gereken mevkii de oynatırsa hiç bir sorun oLmaz.Deivid iddaa ediyorum Kezmanın yerine iLeride oynasa daha çok iş yapar.Aynı şekiLde sağ da aLi soLda Vedersondan oLuşan bir kanat diziLişi daha başarıLı oLur.Aynı şekiLde savunmada da Lugano Önder Li bir orta ikiLi de daha başarıLı oLacaktır.Sorun ne transferLerde ne rüzgarda ne nem`de.Sorun Zico nun ne yapmaya çaLıştığını biLmemesinde.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    -

Boşverin Fener hep yapar bunu.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Boşverin değiL.Ben bir BeşiktaşLı oLarak biLe Fenerbahçe nin şu an ki durumundan endişeLeniyorum.ÖnLerinde çok önemLi bir Avrupa maçı var.Bizim için herkes için çok önemLi bir maç.BöyLe oynarLarsa böyLe herşeye boşverirsek biz hiç yoL katedemeyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Boşverin değiL.Ben bir BeşiktaşLı oLarak biLe Fenerbahçe nin şu an ki durumundan endişeLeniyorum.ÖnLerinde çok önemLi bir Avrupa maçı var.Bizim için herkes için çok önemLi bir maç.BöyLe oynarLarsa böyLe herşeye boşverirsek biz hiç yoL katedemeyiz.
    Newcastle maçı öncesinde de böyleydik

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Newcastle maçı öncesinde de böyleydik
    oLabiLir ama bu seferde aynısı oLucak diye bişey yok.Benim temennimde inşaLLah öyLe oLur ama beLLi oLmaz.Bu sefer durum daha farkLı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

oLabiLir ama bu seferde aynısı oLucak diye bişey yok.Benim temennimde inşaLLah öyLe oLur ama beLLi oLmaz.Bu sefer durum daha farkLı.
    Bana kalırsa tamamen konstrasyon eksikliği Anderlecht'i düşünüyorlardı bana göre belki de farklıdır.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Anderlehct maçında hangi maçı düşünecekler acaba?

Kerim'in gol atmasıda ayrı bir düşünce konusu sanırım fb için.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu diğer maçı düşünme oLayLarını da hiç anLamam zaten.İLk önce önünde ki maçı haLLet ondan sonra iLeri ye bak.BöyLe şey oLurmu hiç.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Bu diğer maçı düşünme oLayLarını da hiç anLamam zaten.İLk önce önünde ki maçı haLLet ondan sonra iLeri ye bak.BöyLe şey oLurmu hiç.
    Bunlar zırh. Yenildinmi, yenildm, yendinmi, yendim diyeceksin.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Zico'yu kutluyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bu futbolla fb nin işi çok zor pozisyona bile giremediler...

anderlecht maçına kafa olarak iyi hazırlanmaları için bu maçı unutmaları lazım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Zico resmen ırkçılık yapıyor. Kim ne derse desin. Alex olsa Tümer'i sokmaz kesinlikle.Deivid tüm maç döküldü son 20 dk kala çıkardı. Yasin gibi çevik bi stoperimiz var.Ama hala 2 ağır vasıta stoperi beraber oynatıyor.

Korner'i Deivid'in kullandığını gördüğümde yüksek sesle küfür ettim açıkça söyliyim.Bu kadar olur

2-0 a sevinmeliyiz bence

Nesil
    2007
    Yer
    34

anderlechtle bu maçı karşılaştırmak yanlış olur
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Kezman tek forvetle bişey yapamam diyor,Appiah beni ortasahanın ortasında oynat diyor.Zico Hala anlayamıyorum.Bu nasıl bir akıldır ya...

Sayfa 15 / 18 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon

Mesaj Yetkileri