o cümleden , Lincoln en iyi filan demedim ki , onu shamur1'un msj'ına cvp yazarken belirttim.
Galatasaray
Kayserispor
Berabere
o cümleden , Lincoln en iyi filan demedim ki , onu shamur1'un msj'ına cvp yazarken belirttim.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Alex Brezilya milli takımına cagrıldıgı zaman Ronaldinho ve Kaka bu kadar iyi performans sergilemiyorlardı hatta adı sanı bile duyulmamıstı , Lincoln'ün önünde bu iki dev isim var , ayrıca peki Alex neden çagırılmıyor sizce kadroya şuan![]()
Alican önünde artık Kaka'dan başka Diego var, Robinho var. Yani daha iyileri var. Lincoln ise hiç çağırılmadı.
Ama Lincoln Galatasarayda oynadı onu savunalım bu mudur acaba mantık?
Nasıl Alex'in Brezilya milli takımında oynaması onu iyi topçu yapmıyorsa -size göre- Lincoln'ün de milli takımda oynaması onu kötü yapmaz. Bana göre Lincoln kötü futbolcu değildir. Eğer istatistik konuşursak ki bunu Onur, Parma mevzusu ile başladı. Aykut ve ben ona göre cevap verdik, istatistik konusunda geride kalır.
İş Lincoln iken tutar Guiza'ya çeker. Sanki burada Guiza tartışılıyormuş, ona iyi diyen varmış gibi..
Alex 1999 yılında şu isimler ile birlikte oynarak 10 numaralı formaya giymiştir.
1 Dida • 2 Evanílson • 3 Odvan • 4 João Carlos • 5 Conceição • 6 Serginho • 7 Ronaldinho • 8 Émerson • 9 Christian • 10 Alex • 11 Zé Roberto • 12 Marcos • 13 César • 14 Luiz Alberto • 15 Marcos Paulo • 16 Athirson • 17 Beto • 18 Roni • 19 Warley • 20 Vampeta •
Amaç birinin en iyi şudur yazmasıydı, hep bu tartışma oluyor, Alex Lincoln'den daha iyi demedim, en iyi yok, en iyi olunca bu oluyor, Alex de Lincoln de yetenek olarka farklı değil, biri çıkıp şu en iyi yazmamalı diğerleri kötü yazmamalı buna tav oluyorum olayu buydu.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Lincoln farklıdır demedim, en iyi yok ortada, Alex de iyi Lincoln de, bütün bu tartışma benim anlatmak istediğimdi.
Benim anlatmak istediğim şey farklıydı, sizin tartıştığınız hedef.Lincoln'un yeteneğini beğenirim zaten.Ben Gslıyım en iyi Lincoln, ben Fbliyim en iyi Alex.Onun yeri burası değil zaten.Onun altına bunu yazmamam hata.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Sanırım 15 sayfa boyunca yazılar yazılmış...
Bütün atılan mesajları tek tek okudum. Aslında bu konunun gerçek sayfa sayısı 6'yı geçmezde neyse.
Bu haftadan sonra atılan mesajlara dikkat edelim.
- Konu harici
- Geyik türü
- Sadece yazmak için yazılmış
- Tahrik unsuru içeren
- Sadece yazmanın dışında acayip üsluplara izin verilmeyecektir.
Bilginize... Sonra ben uyarı alıyorum demeyelim.
Şuan kadrodan kim var tanıdıgnız , R10 , Dida hariç hala üst düzey performans sergileyen.
Lincoln kabul etseydi eğer şuan onu Almanya milli takımında izlerdik.![]()
Yahu birşey demeyim diyorum ama olayın nereye geldiğinin farkına bir varın arkadaşlar lütfen.
Tamam ,tamam yahu sizin köy daha güzel.
Konu kapansın arkadaşlar;
biz tekrar hakeme dönelim![]()
Last edited by RoSeSHaH : 08.Şubat.2009 at 00:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..