Anket Sonuçlarını Görüntüle: Diaz'ın Hedefi Avrupada En Az Çeyrek Final Ligde İse Devler Arenası Bileti Almak

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Başarılı olabilir

38 90.48%
  • Başarılı olamaz

4 9.52%
Sayfa 16 / 44 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 1331 sonuç

Konu: Diaz ve Delüğanluları Devlere Kafa Tutuyor | Crystal Palace [4.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Zazanın son durumunu bilmiyordum koyarken farkettim kendini geliştirmiş forvet transferinide kapattık diyebilirim Bunlara ek olarak beklermdeki mansur ve juliaoda as takımda görev veriyorum Mino ve Trappier direk as deil. Stoperde Doria ve Toloiyi koymadım bile..Forvet finneyide koymadım ve Ferreyra Fierro falan sol cebinden alıp sağ cebine koyar dediğim genci paylaşmayı unutmuşum buyrun buda 17lik İnsan azmanı Maupaay..dripling 2 tık artarsa daha defans duramaz karşısında dribling artana kadar diğerleride 1-2 tık çıkar zaten (: bu arada birçok oyuncum mevkissinin gerekli özeliklerini kazanıyor.boş alanlara koşu kaleciyi geç üzerinden aşırt plase sıkı markaj ara topu vs vs

Sen boşver 11 transferini gerekli gördüğün yerlere alternatifler alarak kadronun altını doldur.1-2 sene daha rahat götürür bu adamlar seni.Bu arada Maupay'i oynatabildiğin kadar oynat insanlıktan çıkıyor geçen serinin Nangis'i Niang'ı gibi bir şey oluyor.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Peguy View Post
    Oyuncuların hepsi çok iyi 1-2 seneye mükemmel olurlar zaten PA'ları izin verdiğince (= gözüme çarpan hiçbir mevki yok belki uygun fiyata daha iyisini bulabilirsen sağ bek alınabilir..Taktiğini bilmiyorum ama Morgan'a da pek ihtiyacın yok gibi sağlam adamlar var mc de
    Sağ bek aklımda geçen yıl Sputhamptondan bir oyunu vardı satmak istemediler bizde gitim Trapi aldık. Ama şuan Juliaoyu kiralayıp onu kadromuza katabiliriz. Juliaonun defansif olark biraz daha gelişmeye ihtiyacı var yaşı 19 2 sen kiralık gider sonra gelir veririrz formayı
    Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Sen boşver 11 transferini gerekli gördüğün yerlere alternatifler alarak kadronun altını doldur.1-2 sene daha rahat götürür bu adamlar seni.Bu arada Maupay'i oynatabildiğin kadar oynat insanlıktan çıkıyor geçen serinin Nangis'i Niang'ı gibi bir şey oluyor.
    maupayı oynatıyordumda özellik konnusunu konuşmuştukya çıldırtacak goller kaçırıyordu intere kiraladık gitsin tecrübe kazansın diyerek. alternatiflerim bol kadroda sıkıntımız yok ama hayvani bir forvet ve defansı trippier kadar iyi olmak suretiyle ofansıda güçlü olan sağ bek aldık mı tamamdır.

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Oyuncuların hepsi çok iyi 1-2 seneye mükemmel olurlar zaten PA'ları izin verdiğince (= gözüme çarpan hiçbir mevki yok belki uygun fiyata daha iyisini bulabilirsen sağ bek alınabilir..Taktiğini bilmiyorum ama Morgan'a da pek ihtiyacın yok gibi sağlam adamlar var mc de

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Şimdi gelelim taktiğim üzerinden birkaç mevzuya değinmeye

Öncelikle 1 buçuk yıl bu sistemle oynadık. Son 6 aylık periotta ise istişare yaptığımız birkaç arkadaşla kanaat getirip birkaç ufak şeylerde değişiklik yapıp daha olumlu sonuçlar aldık.
    Sistemimde ML-MR-AML-AMR gibi kanat yok. Kanatlı taktiklerde başarılı olduk ama istediğim seviyede olamadık daha da önemlisi kanat oyuncuları bulmak zor. Buldun diyelim alması mesele. Çok para istiyorlar. ben oyuncu alırken mentaline bakarım öncelikle tekniğini sahaya yansıtamayan adamı zaruri kalmadığım sürece klüpten içeri sokmam. Hem iyi kanat hemde mentali iyi olacak çok çok zor (:

Eğer isterseniz şimdi mevzulara geçiş yapalım (:

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Şimdi gelelim taktiğim üzerinden birkaç mevzuya değinmeye

Öncelikle 1 buçuk yıl bu sistemle oynadık. Son 6 aylık periotta ise istişare yaptığımız birkaç arkadaşla kanaat getirip birkaç ufak şeylerde değişiklik yapıp daha olumlu sonuçlar aldık.
    Sistemimde ML-MR-AML-AMR gibi kanat yok. Kanatlı taktiklerde başarılı olduk ama istediğim seviyede olamadık daha da önemlisi kanat oyuncuları bulmak zor. Buldun diyelim alması mesele. Çok para istiyorlar. ben oyuncu alırken mentaline bakarım öncelikle tekniğini sahaya yansıtamayan adamı zaruri kalmadığım sürece klüpten içeri sokmam. Hem iyi kanat hemde mentali iyi olacak çok çok zor (:

Eğer isterseniz şimdi mevzulara geçiş yapalım (:

Sir Acaba Bu Takımın Maestrosu Kimdir Nedir Neyin Nesidir Bilemeyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    Sir Acaba Bu Takımın Maestrosu Kimdir Nedir Neyin Nesidir Bilemeyoruz
    Maestro kullanmıyorum. Aslında neyi değiştirdiğini bilemiyorum dolayısıyla kullanmıyorum sadece bazen 4-2-3-1 gibi bir formasyonla oynuyorsa rakip AMCyi DMC ye çekiyorum DMCdeki oyuncuma defansif oyun kurucu destek rolü veriyorum sistemimi kontraya getiriyorum. Bunun sebebi ise kendi alanımızda gömülü olduğumuz için kontra oynarken bir beyin tarafından yönetilmek yoksa gelişi güzel herkes pas vermesin diyerek
    Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Bu taktiği kullanın süper falan demiyorum ama bu seride hep bu taktiği, dizilişi kullandım, epey uzun bir sürede geliştirdim. Defansif bir taktik ama takımınız uyumlu oynuyorsa rakibe top göstermeden bol gollü galibiyetler alabilirsiniz. Arka arkaya 13-14 maç gol yemediğimi hatırlıyorum.

Bahaneyle taktiğimi gösterdim, önerisi olanlar varsa ben de onları bekliyorum, özellikle Juan Hocam, sizden öneriler bekliyorum
    Bu takımın gol yemesi ayıp
    Öncelikle taktiğinden memnunsan bizlik bişey yok ki durum önu gösteriyor. Ne playmaker ne kanat kullandığım için konulara vakıf degilim yani kanat oyuncusunu destek ve hücum oynatırken ne işe yarıyor diye zamanında çok cebelleşmiştim. Ayrıca oyunculara bireysel olarak oyuncu özellikleriyle oynadıysan o durumda da bişi diyemem. Çünkü ben beklere falan otomatik diyorum oyuncularıın bireysel özellikleriylede oynamıyorum çok zaruri kalıp özellklerine göre düzenleme yapmam gerekemedikçe. Kenar talimatlarıyla yönlendirmeye çalışıyorum genelde. Tüm akım aynı anda tepki vermesi için

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

merak ettiğim bu taktikte daha çok ataklar ortadan mı gelişiyor , defans bekler skora asist anlamında falan katkıda bulunuyormu

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Marco Reus View Post
    merak ettiğim bu taktikte daha çok ataklar ortadan mı gelişiyor , defans bekler skora asist anlamında falan katkıda bulunuyormu
    Geçemedik
    Özür dilerim ufak bi işim çıktıda aslında nerden başlayacağımı bilmiyorum..Aklıma geldikçe yazacağım ve soracağım..tabi sizlerde sorabilirsiniz aklınıza takılanları yada yanlış veya eksik olduğunu düşündüğünüz söylemlerimi

Geçemedik

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Öncelik olarak Reus arkadaşımızın sorusu ile başlayalım o zaman.
    Formasyon gereği öyle gözükse de özellikle bekler süpriz şekilde rakip ceza sahasına sızıyor zira tüm takım ortadan yüklenirken onlarla cebelleşirken ajanvari giriyorlar. orta sahalarım kadar ofansta pozisyon içinde oluyorlar. ve forvet hattındaki oyunculara vereceğiniz görevde önemli mesela ben komple oynatırken Sassa çizgiye kadar inip bir bek gibi orta kesiyor ara pası atıyor. yaratıcı yada yardımcı forvet oynatırsanız onlarda kanadı kullanacaktır fazlasıyla Keza ofansif bekler hücuma çıkınca ona yardıma giden orta sahalarımda kenar oyuncusu gibi işlev görüyor. Kısaca tamamen ortadan hücum etmiyoruz. Hatta rakip kanatlar zayıfsa gidip forvet oyuncularından orta yapmalarını çizgiye inmelerini söylerseniz kanat işlevide görecektir bazen ben abartıp finneyi taç çizgisine yakın oyna komutu veriyordum

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Korner taktiğinden bahsederken paylaştığım fotolardaki kontraya çıkan takımı görünce neden benim takım senin ki gibi tamamen kontraya çıkmıyor sorularına sanırım yanıt bulduk (:
    Mesela kontra mantığı ile oynarken kontra tiki açık ama normal kontrol yada hücum oynarken siz ayarlamazsanız kontra tiki default olarak kapalı. ve işin en ayrıntı kısmı ise yüklen komutu verince o kontra tiki yine evet oluyor Belki hepiniz dikkat ettiniz ama tam olarak ne işe yaradığı konusunda kafa yormadık. Ben hep merak ettim o tik evette olunca yada olmayınca ne oluyor diyerek. Hücum oynarken kontra tikini açnca takım kontra mı oynuyor diye ? amaaa gözlemlerim sonucu şu kanıya vardım o tik açık olunca işte defnasta yapsanız hücumda yapsanız takım kontra fırsatını buldumu Allah Allah nidalarıyla gidiyor (: yoksa sadece pozisyon içindeki oyuncular pozisyon çabasında oluyor.
    Peki hücum oynarken default olarak kontra tiki neden kapalı diye düşündüm. ve dedim ki hücum yada kontrol mentali ile oynuyorsanız daha olgun atak geliştirme adına kapalı oldugunu düşünüyorum. Artık ben hücumda oynasam rölantide oynasam kontra tiki hep açık (:

Korner taktiğinden bahsederken paylaştığım fotolardaki kontraya çıkan takımı görünce neden benim takım senin ki gibi tamamen kontraya çıkmıyor sorularına sanırım yanıt bulduk (:
    Mesela kontra mantığı ile oynarken kontra tiki açık ama normal kontrol yada hücum oynarken siz ayarlamazsanız kontra tiki default olarak kapalı. ve işin en ayrıntı kısmı ise yüklen komutu verince o kontra tiki yine evet oluyor Belki hepiniz dikkat ettiniz ama tam olarak ne işe yaradığı konusunda kafa yormadık. Ben hep merak ettim o tik evette olunca yada olmayınca ne oluyor diyerek. Hücum oynarken kontra tikini açnca takım kontra mı oynuyor diye ? amaaa gözlemlerim sonucu şu kanıya vardım o tik açık olunca işte defnasta yapsanız hücumda yapsanız takım kontra fırsatını buldumu Allah Allah nidalarıyla gidiyor (: yoksa sadece pozisyon içindeki oyuncular pozisyon çabasında oluyor.
    Peki hücum oynarken default olarak kontra tiki neden kapalı diye düşündüm. ve dedim ki hücum yada kontrol mentali ile oynuyorsanız daha olgun atak geliştirme adına kapalı oldugunu düşünüyorum. Artık ben hücumda oynasam rölantide oynasam kontra tiki hep açık (:

Kontra oyun mentalitesi ile kontra oyna seçeneği farklı şeyler, doğru demişsin. Kontra oyna seçeneği seçili olduğunda maç içinde oyuncular rakibi hazırlıksız yakaladığında aniden atağa kalkıyorlar. Bunun iki türlü sonucu var;

1- Hızlı hücüm oyuncularınız varsa rakibi zor duruma düşürürsünüz, pozisyonlar hatta goller bulursunuz.

2- Hücüm oyuncularınız yetersiz kalıyorsa ani atak yapayım derken hem top kaybedersiniz hem de hazırlıksız yakalanırsınız.

Zaten maç içinde pozisyonları izlerken farkedersiniz, tam hızlı atağa çıkacakken top kaybı, 1,2,3 derken sabrınız zorlanır. Eğer böyle oluyorsa oyuncularınız buna uygun değildir.

Kontra oyun mentalitesi ise bu küçük taktiğin tüm maça uygulanması. İleride hızlı oyuncuları topla buluşturabilmek için yapılan oyun. Bunu başarılı şekilde uygulayabilmek için top kazanan oyuncularınızın çok iyi olması lazım ki topu kazanıp aniden atağa kalkabilesiniz. Benim de düşüncelerim böyle

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bergkamp arkadaşla işte kontra tikini söylerken bana dediki aslında mantığa ters olan birçok nkta var mesela kontra oynarken seri paslaşmak hızlı hücum etmek gerekir ama siz mentali kontra seçerseniz tempo ve genişlik düşüyor bu durumda nasıl hızlı atağa çıkarız ?
    Adama haklı mantık hataları yok değil tabi bize göre..o yüzden kontra oynarken hızlı tempu geniş alana özen göstermeniz lazım bana göre

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bunuda halettik ben neden katı oynuyorum ? Kontra tiki açık olduğu için bizim ilerdeki 3 lü sabit beklediğinden müthiş işliyor ve defansımızda etliye sütlüye karışmadan efendi gibi kendini kendi hizmetine adıyor (:
    Bunuda belirttikten sonra press ve agresifliği takımdan takıma değiştiriyorum artık. Takip edenler bilir özellikle 4-4-2ye müthiş zaafım vardı. Yine Bergamb üstadla bunun tartışmasını yaparken dedim ki 4-2-3-1 de çift kanat 4-4-2 de neden zorlanıyorum. Cevap oldukça akla uygundu. Rakip 4-2-3-1 ile oynarken bekleri biraz daha defansif yapıyor ama 4-4-2de boşluksuz 2 kanat arka arkaya oynadığından bekler daha atak e bende tek kanat oynadığımdan birde pres yaptırınca kanatları felç ediyorlardı Bunuda bu şekilde çözdük yani presi varsayılanda bırakıyorum fazla pres yaopınca özellikle 4-4-2de bekler fırlıyor ve rakip bekleri çok rahat ekarte ediyor. Rakip çık hızlı kanat oyuncularından oluşuyorsa chelsea manu vs bide 4-2-3-1 kullanıyorsa presi yaptırmıyorum daha mesafelide bıakıyorum pres yapmadan onun hamlesini bekliyoruz. şayet kanat oyuncularının denge güç vicüt zindeligi cesaret özelliklerinden birkaçı düşükse sert top kapma ile yıldırmaya yada sakatlamaya çalışıyoruz. Değilse top kapmayıda normal seyrinde bırakıyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

O diilde ben kendi kendimle konuşuyorum resmen

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

O diilde ben kendi kendimle konuşuyorum resmen
    Okudum hepsinide yazılanlara göre taktikle uğraşıyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Hayır sizlerden cevap gelmeyince sanki saçmalıyormuşum sizde oradan gülüyorsunuz gibi geliyor (: Soruda gelmiyor konudan konuya atlıyorum belkide yanlış düşünüyorum yada eksiğim var :F Konudan konuya geçince bahsetmediğim şeylerde olabilir aklınıza takılan şeyler olursa sorun bildiğim kadarıyla yanıtlayım ve kendi kendime konuşuyor hissinden kurtulayım ya

Ben bir şeyler yazmak isterim ama zaten önceden yaptığımız beyin fırtınalarını yazdığın için yazacak bir şey bulamıyorum doğal olarak Diğer arkadaşlar fikirlerini söylerlerse,farklı fikirler ortaya atarlarsa onlarla seninle yaptığımız gibi beyin fırtınaları yapabiliriz.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Ben bir şeyler yazmak isterim ama zaten önceden yaptığımız beyin fırtınalarını yazdığın için yazacak bir şey bulamıyorum doğal olarak Diğer arkadaşlar fikirlerini söylerlerse,farklı fikirler ortaya atarlarsa onlarla seninle yaptığımız gibi beyin fırtınaları yapabiliriz.
    Aslında düşündüğüm şey oydu da herkes okuyup ya halime gülüyor yada reus gibi gidip taktik düzenlemeler yapıyorlar

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Aslında düşündüğüm şey oydu da herkes okuyup ya halime gülüyor yada reus gibi gidip taktik düzenlemeler yapıyorlar
    senin resimde anlattığın şu taktiği ayarladım 4 maç üst üste 0-0 bitti

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Anlatıcaklarım bitmedi Lakin arz talep meselesi küstüm sizlere (naza çekiyor kendini :F )

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Madem herkes bir konu istiyor benim şu Watforda bir taktik yapsak ya 2 saattir denemediğim şey kalmadı gol atamıyoruz + adamlar bir kere gelip atıp gidiyor

Hani şöyle uzun ve ara paslarla forvetleri gol pozisyonuna sokabileceğimiz bir taktik için nasıl bir diziliş + takım talimatları + oyuncu yönlendirmeleri falan gerek ?

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Marco Reus View Post
    Madem herkes bir konu istiyor benim şu Watforda bir taktik yapsak ya 2 saattir denemediğim şey kalmadı gol atamıyoruz + adamlar bir kere gelip atıp gidiyor

Hani şöyle uzun ve ara paslarla forvetleri gol pozisyonuna sokabileceğimiz bir taktik için nasıl bir diziliş + takım talimatları + oyuncu yönlendirmeleri falan gerek ?
    Aslında benim taktikte bunu yapabilirsin madem çok gol yiyorsun 5li savunma kullan savunmada 5 kişi orta alanda beklerle beraber ve ofansif orta saha ile yine 5 kişi hücumda tüm takım
    Bak benim bazen yaptığım bir taktğini anlatayım ordan kendince al gerekenleri. Rakip 4-2-3-1 gibi ilerde basan formasyonla oynuyorsa ve savuma hattımın mentali çok iyi degilse hiç riske girmeden defansa veriyorum uzun topu ardından forvetlerden uzun ve hava hakimiyeti olan Zaza var elimde ama adam pası hızı teknigide var keza Sassada öyle. taktikten pivot santraforu zazayı seçip ardından tüm oyunculara ortayı pivota aç demek yerine gidip Zazayı pivot santrafor destek rollü yapıyorum sonra zazanın oyuncu özelliklerine gidip yardımcı yada komple forvet gibii ayarlıyorum meselea topu tut serbest oyna aralara sız top sür gibi zira pivotta bunlar yok..dolayısıyla elimde pivot görünümlü komple forvet oluyor ve tüm takım direk pvot satrafor kullandığım için ona ayarlı oluyor. Zazada diğer forveti indirdiği toplarla besliyor. Özünde komple forvet oldugu için savunmayı sağa sola çekiyor ve AMC yada diğer orta sahalarımda sızıyor.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Konuyu dağıtmamak adına tekrar taktik üzerinden biraz konuşalım;
    Taktik esasen kolay bulunabilen mevkiilerden oluşuruldu. Sahadaki adamların rollerini kafanıza takmayın. Maça ve eldeki oyunculara göre birçok rolde denedim. mesela orta sahaya 2 yönlü adam bulamadık mı ? Hemen top kapması markajı pozisyon alması iyi olan stoperi yeni mevki orta saha ve rolüde savaşçı verip kadroya monteliyoruz. Orta 2liyi savaşçılardan kurabiliyoruz. Özellklerine göre rolleri değiştirebilrisinz yani. Mesela ben ilerdeki 2liyi yaratıcı ve yardımcı kullanıyordum ama elimde Sassa olunca Komple forvet kollanıyorum ve Finne Maupay tam bir fırsatçı rolündeler. Ayrıca baktım sassa komple oynarken o maçta etkisiz hemen rolünü değiştirip performansı iyice dibe vurmadan farklı rolde deniyorum olmadı sağdan sola yada soldan sağa alıyorum yada pozisyon serbestliğini açıp kapıyorum belki markaj vermişlerdir vs gibi en olmadı oyuncu değişikliği (:

Nesil
    2013
    Yer
    İzmir

*cırcır böceği sesleri*

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Damigol View Post
    *cırcır böceği sesleri*
    Sıkıntı yok ben bildiğimi sandığım konuları paylaşırım isteyen istediği kadarını alır yada gülüp geçer Kimseden cevap beklemediğim gibi bilmişlik yapma gibi amacımda yok (:

Peki bende yeni denediğim bir olayı söyleyeyim.Larisa kariyerimde çift forvetim var.Biri yardımcı santrafor diğeri pivot santrafor.Fakat pivotum pivot değil sadece sağa sola deplase olmasın diye öyle verdim komutunu.Normalde oyuncu hava hakimiyeti ve gücü orta düzey,bitiriciliği ve hızı iyi olan bir santrafor.Bu handikabını ise oyuncuya kanallar arasındaki boşluklara hareketlen ve pivot santrafora pas türünü koşu yoluna pas atın talimatlarıyla giderdim.Şimdi oyuncu kanatlara inmeden iki stoperin ortasında bekliyor ve fırsatını bulduğunda arkaya sarkıyor.Diğer oyuncularda onun koşu yoluna topu atınca direk kaleciyle karşı karşıya kalabiliyor.Sizce bunun avantajları ve dezavantajları neler olur.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Peki bende yeni denediğim bir olayı söyleyeyim.Larisa kariyerimde çift forvetim var.Biri yardımcı santrafor diğeri pivot santrafor.Fakat pivotum pivot değil sadece sağa sola deplase olmasın diye öyle verdim komutunu.Normalde oyuncu hava hakimiyeti ve gücü orta düzey,bitiriciliği ve hızı iyi olan bir santrafor.Bu handikabını ise oyuncuya kanallar arasındaki boşluklara hareketlen ve pivot santrafora pas türünü koşu yoluna pas atın talimatlarıyla giderdim.Şimdi oyuncu kanatlara inmeden iki stoperin ortasında bekliyor ve fırsatını bulduğunda arkaya sarkıyor.Diğer oyuncularda onun koşu yoluna topu atınca direk kaleciyle karşı karşıya kalabiliyor.Sizce bunun avantajları ve dezavantajları neler olur.
    Hızlıysa koşu yolu makul lakin hava hakimiyetide varsa sadece koşu yoluna pas at diyerek hava hakimiyetinden ekmek yemeyi kesiyosun bırak karışık kurusşuk pas versinler elemana oda bazen araya sarksın bazen top indirsin..Ayrıca rakip kapanıyorsa koşu yoluna pas olarak limitlendirdiğin için herif sönebilir. hızlıysa sağa sola çeksin rakip defansı ki açabilesin

Hızlıysa koşu yolu makul lakin hava hakimiyetide varsa sadece koşu yoluna pas at diyerek hava hakimiyetinden ekmek yemeyi kesiyosun bırak karışık kurusşuk pas versinler elemana oda bazen araya sarksın bazen top indirsin..Ayrıca rakip kapanıyorsa koşu yoluna pas olarak limitlendirdiğin için herif sönebilir. hızlıysa sağa sola çeksin rakip defansı ki açabilesin

Kenar talimatlarında ayağa pası kullanıyorum sadece ve birçok kişinin aksine çok yararını gördüm.Kısa pasla birleşince çok güzel goller bulabiliyoruz.O forvetin hep orada beklemesi çok işime yarıyor.Araya sarkamasa bile defansın birini kendine yapıştırıyor ve bu esnada sağ açığım o boşluklara sızıyor.

Sayfa 16 / 44 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon

Mesaj Yetkileri