Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
67. You may not vote on this poll
  • İstanbul B.Ş.B.

5 7.46%
  • Fenerbahçe

53 79.10%
  • Berabere biter

9 13.43%
Sayfa 16 / 18 İlkİlk ... 61415161718 SonSon
451 ile 480 arası toplam 534 sonuç

Konu: TSL 1. Hafta | Büyükşehir Belediye - Fenerbahçe SK

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Toze View Post
    Işinize gelince basına inanıyorsunuz gelmeyince inanmıyorsunuz. Objektif bakın biraz olaya.
    Basın yazar Adriano Fenerbahçeye kiralanacak, Ronaldo Fenerbahçeye gelecek inanmazsınız. Basın bu yalandır yahu ne zaman doğru haber yaptılar ki dersiniz.
    Basın yazar R.C küfür etti aaa bak bu doğrudur dersiniz. Basın niye yalan atsın değil mi canım ? Adamların amacı gazetelerinin tirajını arttırmak değil doğru haber vermek zaten.
    Abi küfür olayı gerçek.Bir arkadar daha basına yansımadan gelip burda söylemişti Carlos'un ne söylediğini.Ama bence de pek abartmamak lazım.Çoğu futbolcu o sinir haliyle öyle laflar sarfedebiliyor

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Toze View Post
    Basın bu yalandır yahu ne zaman doğru haber yaptılar ki dersiniz.
    Basın yazar R.C küfür etti aaa bak bu doğrudur dersiniz. Basın niye yalan atsın değil mi canım ? Adamların amacı gazetelerinin tirajını arttırmak değil doğru haber vermek zaten.

Televizyon'dan izlerken bile Roberto Carlos'un kufur ettigi duyuldu.. herhalde hemen yanibasinda bir mikrofon vardi. Kendi kulaklarimla duydugum icin haber yalan degil diyebiliyorum.

Eminim kendisini birisi uyarir bu konuda ki ileride gereksiz kart gormesin. Avrupa'da kufure karsi bakis, bizde oldugundan biraz farkli oldugu icin futbolcular cok daha fazla kufur ederler, Roberto Carlos'un Turkiye'de bu tip hareketlere tolerans gosterilmediginden haberdar olmamasi normal.

Not: konu uzerinde bir sure once tartisilmis olayi yeniden acmak amacli olarak yazmadim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Haydaaa bu hakmde Allahtan yabancı dil biliyor geçen sene Kezman bu sene Carlos ... Mustafa Denizli Ersun Yanal gibi isimler boşta inş. yönetim bunun farkındadır

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Gören yokki, Benim açıkcası mantıgım almıyor ne yapmaya çalısıyor yönetim. Sadece şimdi değil yıllardır böyle... Taraftara yazık..
    Anderlecht'e elenirsek bu sene tecrübe kazandık seneye başarılı olacağız derler,seneye yine aynı senaryo devam eder.

Biz burda Fenerbahçe iyi değil, bu gidişle işin sonu her zaman olduğu gibi sadece teknik direktöre gitmez,koltuklara bile gidebilir dediğimizde bazı arkadaşlar '' bu takım muhteşem '' , '' bu takım şöyle,böyle'' diyordu. Umarım Anderlecht maçı çok farklı olur,iyi bir skor yakalarız Kadıköy'de ama aksi olursa o zaman yem sadece teknik direktör olmaz.

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Deivid'in Tümer dururken korner kullanmasını da bana açıklayabilcek kimsenin olduğunu sanmıyorum...
    O Zico'nun süperstarı,ona herşey yakışır ( ! )
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post

Biz burda Fenerbahçe iyi değil, bu gidişle işin sonu her zaman olduğu gibi sadece teknik direktöre gitmez,koltuklara bile gidebilir dediğimizde bazı arkadaşlar '' bu takım muhteşem '' , '' bu takım şöyle,böyle'' diyordu. Umarım Anderlecht maçı çok farklı olur,iyi bir skor yakalarız Kadıköy'de ama aksi olursa o zaman yem sadece teknik direktör olmaz.
    Dediğin gibi çarşamba maçta iyi futbol iyi skor olmazsa orada çok olay olur bu maçta bu kadar tepki olduğuna göre o maçı düşünemiyorum

Geçen Sene başında Capello gelecek dediler Zico geldi şimdide ersun yanal gelir derler amatör ligden teknik direktör getirirler.[Yinede Zicodan iyidir ya neyse]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gelebilecek bir hoca Zicodan ne kadar kötü olabilirki ?? ama gelecek hocanın kesinlikle türk olması lazım takımdaki deneler için bu çok önemli

Tam kabusu yaşıyoruz Yeni teknik direktör şart

rıdvan dilmeni görmek isterim fenerin başında

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by fenerlistinanc View Post
    rıdvan dilmeni görmek isterim fenerin başında
    yine kovulmak için mi?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Rıdvan Dilmen şuan Karşıyakada galiba gelmesi zor bu sene için ... Mustafa Denizli Ersun Yanal şuanki en iyi isimler

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yabancı teknik direktörlere gösterilen sabrın %50'si Türk teknik direktörlere gösterilse yeter. Şimdi yönetime sormak lazım, lig şampiyonluğu geldi diye mi Zico durdu ? Koskoca sezonda yapılan yanlışlar görülmedi mi ? Eğer rakiplerimiz iyi bir sezon geçirse şampiyon olamayacağımız görülmedi mi ? Sadece lig şampiyonluğu yönetimin gözünü mü boyadı ? Eğer buna cevap evetse,çıkıpta Avrupa'da başarılı olacağız demeyecekler.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Rıdvan Karşıyaka'nın, vermeyiz onu. NTV ile sözleşmesi devam ettiği için takımın başında değil ama her maç burda ve tüm transfer işlerini o gerçekleştirdi. Genel Menajer olarak önümğzdeki sezonlarda Karşıyaka'da olacak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

senin dedigin basın hatası..benim gözümde bunu yapan Türk de olsa yabancı da olsa bişey degiştirmez ayıp yine ayıptır..

Metin Oktayların geçtigi bu ligde böyle oyuncular görmek beni üzen

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ben neredeyse her maç görüyorum hakem arkasını dönünce küfür eden oyuncu.Bunu yapan(Yapıp yapmadığı da meçhul gerçi) Carlos olunca mı çok büyük seviyesizlik oluyor.Kötü oyunun verdiği bir anlık sinirle söylemiştir.Hatırlamıyordur bile dediklerini

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Evet büyütülmemesi gereken bir şey.Gerçekliği bile tartışılır.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu durum böyLe giderse zaten bizde bu basın oLduğu sürece bizim kendi Ligimizde ki haberLeri de Avrupa dan takip etmeye başLayacağız sanırım.AdamLar en azından az ama öz ve kesin haberLer veriyorLar bizim hakkımızda
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Fener'de duran top zaafı var. Golün biri de sağ kanattan geldi. Carlos'un tarafından yani. İlginç diyorum...
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Fener'de duran top zaafı var. Golün biri de sağ kanattan geldi. Carlos'un tarafından yani. İlginç diyorum...
    O golde uğur boralın bariz hatası vardı hemde carlos tabiki hata yapabilir uzaylı mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Acaba Zico İBB hakkında hiç bilgi topladı mı? Ben sanmıyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Roberto Carlos küfüt etmesi olayı dorğu galiba ben başka net sitelerindede gördüm ama çok önemsemiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kerim sahada hiç bir şey yapmadı zaten oyundanda çıktı sadece bir pozisyonda ayağına top geldi karşı karşıya gol oldu o yüzden çok abatmamak gerek

ivan Misafir

her maçta hakeme takım arkadaşlarına ana avrat küfür eden futbolculara hiçbirşey demezler R.C. küfür etti aaa hemen abartalm bırakn yaa

UEFA hmen kerimin resmini basmış

Dün akşam maç olduğunu bile bilmiyordum Şimdi haberlere bakınca Fenerbahçe'nin 2-0'lık skorla mağlup olduğunu görünce şaşırdım...

Nesil
    2006
    Yer
    İST

fenerbahçe kötü oynadı hazır değillerdi ve 2-0 kaybettiler ibb yi tebrik ederim

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

valla helal olsun istanbul bbye hiç beklemiyordum

Zico'nun gönderilip şu an boşta olan Ersun Yanal'ın getirilmesini isterim. Gerçi şimdi olmaz ama Anderlecht'e elenirsek -ki büyük ihtimalle bu futbolla eleneceğiz- Ersun Yanal'ın başa getirilmesini isterim. Bu kadroyu en iyi o kullanır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Zico'nun gönderilip şu an boşta olan Ersun Yanal'ın getirilmesini isterim. Gerçi şimdi olmaz ama Anderlecht'e elenirsek -ki büyük ihtimalle bu futbolla eleneceğiz- Ersun Yanal'ın başa getirilmesini isterim. Bu kadroyu en iyi o kullanır.
    bu futbol olmayacak!

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Belçika'da Fener bayramı

Fenerbahçe'nin 2-0'lık yenilgisi Belçika basınında bayram havası estirdi.
    Son şampiyon Fenerbahçe'nin ligin yeni takımı İstanbul Büyükşehir
    Belediyespor'a 2-0 yenilmesinin Anderlecht'in şansını yükselttiğini iddia eden Belçika gazeteleri, kuralar çekildiğinde Anderlecht'i küçümseyen Fenerbahçe'nin kendini çok büyütmemesi gerektiği görüşünde birleşti.

Fenerbahçe'de Alex, Lugano ve Appiah'ın yokluğunun hissedildiği değerlendirmesini yapan gazeteler, Roberto Carlos'un formunu koruduğunu ve Mateja Kezman'ın boş alan bulması halinde büyük tehlikeler yaratabileceği görüşünü dile getirdi.

Sarı-lacivertli takımın savunmasının çok yavaş kaldığını savunan bazı gazeteler ise, Anderlechtli futbolcuların Fenerbahçe defansı karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyacağını iddia etti.

Bu arada Anderlecht'in yeni transferi Çek futbolcu Jan Polak'ın Fenerbahçe önünde çarşamba günü forma giyebileceği belirtildi.

Ligin ilk maçında adalesi yırtılan Paraja'nın tedavisi devam ederken, bu
    futbolcunun da Fenerbahçe ile yapılacak maça yetiştirilmeye çalışıldığı
    kaydedildi. Paraja'nın oynamaması durumunda Mark Deman ile Juhasz ikilisinin görev yapabileceği bildirildi.

AA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 16 / 18 İlkİlk ... 61415161718 SonSon

Mesaj Yetkileri