bir saat girmedik neler yazılmış neler ama şu taktiği deneyeceğim kesinlikle![]()
taktiği alıp direk uyarlarsan olmaz. elideki oyunculara göre sahadaki olleri değiştir. mesela ilerdeki 2li forvetin biri hücum diğeri destek olsun..komple forvet zaten ara pası atıp orta açtıgından destekde yapmış oluyoruz. ve maç içerisinde de gözlemlemelere binayen değişiklikler yapıyoruz elbette hiç bir taktik arkana yaslandırarak maç kazandıtmaz (:
Skor koruma işini nasıl yapıyonuz gençler ya onu soracaktım unuttum :F Geçen yıl en büyük handikapım 2 fark yakalasamda skoru koruyamamaktı. Siz koruyabilir musunuz ve eğer başarıyorsanız nasıl ?
Bu sezon bu konuyla çok daha fazla ilgileneceğim son 10 dakikaya önde girdiğimiz 10 maçın 7-8ini alsak yederli arada illa kazalar olacaktır
Eyv..lakin yarım saat rölantide oynamak pek sakat geldi bana :F rakip etkili oyunculara sahipse hele
Güzel bilgiler paylaşmışsınız yeni geldim malesef yetişemedim (= Senin soruna gelirsek ne zaman öndeyken aman gol yemiyeyim yok şöyle yok böyle diyip oyuna müdahele etsem gol yerim (= O yüzden rakip çok güçlü değilse ya da anormal bir durum yoksa hücum oynamaya devam ederim tabi 1-2 ufak değişiklik yaparak ama zihniyeti değiştirmiyorum..Biz böyleyiz bundan sonra onlar düşünsün misali![]()
Aynen öyle rakip güçlü zaten her türlü atacak skoru koruyamıyorsun taktikte birşeylerle oynayınca , ben de fazla kurcalamıyorum takımın ezberlediği taktiği..Diğer türlü de taktik yatkınlığı olmadığı için mi bilemem saçmalıyorlar
EDİT:Bu arada rakip kim olursa olsun hücum oynayarak başlarım maça yani kontra oynayıp öne geçip sonra hücum oynamak tabiki saçma![]()
Southampton'la oynarken gol atma/gol yeme durumum şöyleydi;
kullandığım taktik ise;
Bu taktiği kullanın süper falan demiyorum ama bu seride hep bu taktiği, dizilişi kullandım, epey uzun bir sürede geliştirdim. Defansif bir taktik ama takımınız uyumlu oynuyorsa rakibe top göstermeden bol gollü galibiyetler alabilirsiniz. Arka arkaya 13-14 maç gol yemediğimi hatırlıyorum.
Bahaneyle taktiğimi gösterdim, önerisi olanlar varsa ben de onları bekliyorum, özellikle Juan Hocam, sizden öneriler bekliyorum![]()
Kariyer'i bugün okumaya başladım cidden müthiş bir kariyer oluyor.Skor koruma işini de ben genellikle 60-70 arası Rölanti'ye alıyorum ve zaman geçirmeyi sonuna kadar getiriyorum öyle hiç kaybetmedim![]()
Yalnız ben işi iyice abarttım sanırım aklımdan çoğ acayip şeyler geçiyor. Bu sezon ya nirnava yaparız ya da geçtiğimiz yılı mumla ararızSezona başlıyorum startı transfer çalışmasıyla yapıyoruz vira bimillah (:
Rölanti yapıyorum eğer gol yersem hucüm alıyorum ve alıyorum bende çözemedim bu işleribüyük takımsam hiç yapmam direk hucüm ALLAH ne verdiyse dalıyoruz alıyoruz
en son bi ara 3-0 yeniyordum maça bakmadım yüklen di bide maç 4-3 oldu öne geçtiler ALLAH korudu pc gidiyordu valla
![]()
çaresizseniz çareSİZSİNİZ (: Bu konu hakkında çalışmalarım devam ediyor şayet çözüm bulursam paylaşmam debelenin siz![]()
Şaka maka da forvetlerin zaten iyi cidden Kun ayarında birilerini alabilirsen çok iyi olur